http://www.unian.net/ukr/news/news-278900.html
прикольно. І банки кредити будівельникам дають, і депозити видають. А як у вас, на Марсі?
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
http://www.unian.net/ukr/news/news-278900.html
прикольно. І банки кредити будівельникам дають, і депозити видають. А як у вас, на Марсі?
У Тимохи всегда все зашибись.![]()
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
ну шо вы хотите выборы на носу.
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
Кризис всегда меньше всего влияет на тех,у кого ничего нет,кому нечего терять..
У всеукраинской Б...(ют) ничего нет???
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
І у нас на Марсі повний ПЕ. Думаю, скоро все місто відкриє фабрику з розведення цих полярних звірків.
http://www.unian.net/ukr/news/news-278856.html
Як язик дається дипломату, щоб приховувати свої думки, так і будь-яке слово політика повинно не віддзеркалювати дійсніть, а мати на меті досягнення якоїсь цілі.
Тому в часи кризи кожен, хто не має наміру заробити на погіршенню стану речей, має випромінювати оптимізм - і кращі часи настануть набагато швидше, бо суттю світової кризи є криза довіри людей до інститутів.
Порівняйте ці слова Юлі та будь-які слова Яценюка на цю тему зі словами Кучми наприкінці 2004 року..
Тимошенко: криза практично обходить Україну стороною
На сьогодні Україна не відчуває серйозних негативних наслідків світової фінансової кризи.то обходит, то не обходит. пиз..ц...«Я звертаюся до нього (до Президента – УНІАН), що сьогодні заради України, заради стабільності, заради єдності в подоланні фінансової кризи я прийму будь-які його умови для того, щоб відновити демократичну коаліцію і не розпускати Верховну Раду. Слово за Президентом України», - сказала Ю.ТИМОШЕНКО, підкресливши, що на такий крок вона готова заради того, щоб у країні була можливість запобігти наслідкам світової фінансової кризи.
Востаннє редагував Coriander: 16.10.2008 о 16:30
Ну, впрочем, Тимошенко это не касается...Совсем недавно банковские учреждения утверждали, что не намерены проводить сокращения персонала. Однако кредитный потолок НБУ, введенный бессрочно, делает инвестиции в персонал невыгодными. Сокращения коснутся всех, считают эксперты.
«Зачем держать сотрудников, которые не приносят доход и не выдают кредитов? Незачем. Значит, не нужно и большое количество обеспечивающего персонала»,— говорит зампред одного из крупных банков.![]()
Банзаю, скільки раз я Вам казав, не вірьте політика, ніяким... що Ви за бізнес так хвилюєтесь, он скоро Ющенко вас (юристів) зовсім позакриває....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks