Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Всього знайдено 13, показано з 1 по 13.

Тема: Чи не марно ми це робили?

Звідки Ви
    Січеслав (Дніпраклаакафск на Дніпрє України)
    Дописів
    18 515

Типово Чи не марно ми це робили?

Рулончик туалетного паперу коштує півтори гривні. Саме майже цілий рулончик моя родина витратила на протязі однієї ночі на гігієну своїх проміжностей.
    Півтони так званої води коштує одну гривню 20 копійок. Саме стільки так званої води витратила на протязі однієї ночі моя родина на змивання рідко проносних екскрементів з нашого універсального тазу.
    Один кіловат електрики коштує 24,43 копійки. Саме стільки моя родина витратила на протязі однієї ночі для освітлення приміщення, бо стрибати у черзі до універсального тазу ніхто не бажав у темряві.
    Шість пігулок ношпи, що ми зжерли за ради угамування нестерпного пузобрюшного болю, коштують копійок 30.
    Три грами марганцю, які ми витратили на промивання своїх шлунків, думаю коштують десь до однієї копійки.
    Отруйний кавун, котрим нас отруїв невідомий фермер, коштував 15 гривень.
    Таким чином моя родина витратила на підтримку власного виробника 18 гривень і 55,43 копійки.

Звичайно цьому нашому отруєнню дуже радіють туалотопаперщики, енергетики, фармацевти, лампочкомейкери та постачальники сечокалового розчину у водогінну систему Дніпроклоаківська, бо всі вони отримали незапланований прибуток.
    А от чи варто радіти фермерові, котрий вирощує отруйні кавуни? Так, моя родина сплатила йому 15 гривень. Не знаю скільки коштів він витратив на вирощування, транспорт і на отруту, але знаю що коли б він нас не отруїв, то на протязі сезону він отримав би від моєї родини десь під тисячу гривень. Кавуни ми полюбляємо, але не отруйні.
    Клятий бовдур нас так налякав, що ми під час нашого нічного обдристання, та кручення від нестерпного болю, дали урочисту обіцянку більше не купувати кавунів. Принаймні цим літом, ми вже точно не будемо їх купувати.

Так на кого попрацював клятий отруйник? Попрацювала та скотиняка на кого завгодно, тільки не на себе.

Звертаюсь до шановного панства з проханням передати своїм знайомим фермерам, коли такі у вас є, що наслідки отруєння досить ефективні. Таким чином отруйник виявився кваліфікованим. Біль у животі та проміжності був достатньо міцним. Зіроньки в очах під час блювання були достатньо яскравими.
    Також прошу передати всім фермерам кавуноотруйникам мої розрахунки, що наведені вище.
    Хто знає, можливо моя родина не марно дристала, корчилась та блювала? Як би на ці наші смішні, при спостеріганні з боку дії, то світ би й не побачив моїх економічно-фінансових розрахунків.

Фермери! Не труїть людей, бо це не вигідно!

Хочеться вірити, що ми блювали й дристали не марно!

А ви, шановне товариство, часто блюєте та дрищете від послуг наших рідних Українських Фермерів кавуноотруйників?
    Люстрація - Свобода - Тягнибок
    http://www.svoboda.org.ua/pro_partiyu/prohrama/

eXtreme*ist
    Guest

Типово

Арбузик покупали в супермаркете или на "дороге"?

Информированность года 2008, Фраза года 2008 Аватар для bobik
    Звідки Ви
    Днiпро
    Дописів
    18 858

Типово

В АТБ надо арбузы покупать
    Вот я в АТБ покупаю и всё в порядке, ни разу ни чем не отравился

Звідки Ви
    Січеслав (Дніпраклаакафск на Дніпрє України)
    Дописів
    18 515

Типово

Арбуз купили на Фрунзенском рынке. А в маркетах что, действительно не торгуюют селитровыми арбузами?
    Люстрація - Свобода - Тягнибок
    http://www.svoboda.org.ua/pro_partiyu/prohrama/

Nataly_Lepet
    Guest

Типово

Цитата Допис від Дерсу-Узала Переглянути допис
    Арбуз купили на Фрунзенском рынке. А в маркетах что, действительно не торгуюют селитровыми арбузами?
    Нi, синку, це фантастика
    А если по теме, то, к сожалению, в наше время мы не застрахованы от некачественных продуктов ни на рынке ни в супер-пупер-маркетах.

Звідки Ви
    Город на Днепре
    Дописів
    29 698

Типово

Рулончик туалетного паперу коштує півтори гривні. Саме майже цілий рулончик моя родина витратила на протязі однієї ночі на гігієну своїх проміжностей.
    Півтони так званої води коштує одну гривню 20 копійок. Саме стільки так званої води витратила на протязі однієї ночі моя родина на змивання рідко проносних екскрементів з нашого універсального тазу.
    Один кіловат електрики коштує 24,43 копійки. Саме стільки моя родина витратила на протязі однієї ночі для освітлення приміщення, бо стрибати у черзі до універсального тазу ніхто не бажав у темряві.
    Шість пігулок ношпи, що ми зжерли за ради угамування нестерпного пузобрюшного болю, коштують копійок 30.
    Три грами марганцю, які ми витратили на промивання своїх шлунків, думаю коштують десь до однієї копійки.
    Отруйний кавун, котрим нас отруїв невідомий фермер, коштував 15 гривень.
    Таким чином моя родина витратила на підтримку власного виробника 18 гривень і 55,43 копійки.

Звичайно цьому нашому отруєнню дуже радіють туалотопаперщики, енергетики, фармацевти, лампочкомейкери та постачальники сечокалового розчину у водогінну систему Дніпроклоаківська, бо всі вони отримали незапланований прибуток.
    А от чи варто радіти фермерові, котрий вирощує отруйні кавуни? Так, моя родина сплатила йому 15 гривень. Не знаю скільки коштів він витратив на вирощування, транспорт і на отруту, але знаю що коли б він нас не отруїв, то на протязі сезону він отримав би від моєї родини десь під тисячу гривень. Кавуни ми полюбляємо, але не отруйні.
    Клятий бовдур нас так налякав, що ми під час нашого нічного обдристання, та кручення від нестерпного болю, дали урочисту обіцянку більше не купувати кавунів. Принаймні цим літом, ми вже точно не будемо їх купувати.

Так на кого попрацював клятий отруйник? Попрацювала та скотиняка на кого завгодно, тільки не на себе.

Звертаюсь до шановного панства з проханням передати своїм знайомим фермерам, коли такі у вас є, що наслідки отруєння досить ефективні. Таким чином отруйник виявився кваліфікованим. Біль у животі та проміжності був достатньо міцним. Зіроньки в очах під час блювання були достатньо яскравими.
    Також прошу передати всім фермерам кавуноотруйникам мої розрахунки, що наведені вище.
    Хто знає, можливо моя родина не марно дристала, корчилась та блювала? Як би на ці наші смішні, при спостеріганні з боку дії, то світ би й не побачив моїх економічно-фінансових розрахунків.

Фермери! Не труїть людей, бо це не вигідно!

Хочеться вірити, що ми блювали й дристали не марно!

А ви, шановне товариство, часто блюєте та дрищете від послуг наших рідних Українських Фермерів кавуноотруйників?
    Спiвчуваю шановний....саме на на цю суботу планував придбання першого кавуна в цьому сезонi....тепер треба добре помiркувати, чи слiд це робити.....
    Здесь ничего хорошего уже не случится …

Nataly_Lepet
    Guest

Типово

Цитата Допис від каратель Переглянути допис
    Спiвчуваю шановний....саме на на цю суботу планував придбання першого кавуна в цьому сезонi....тепер треба добре помiркувати, чи слiд це робити.....
    Не переживайте, ибо никогда не знаешь, за каким поворотом ждет подвох.
    Например, взяли месяц назад молоко в супермаркете. Не просроченное, не вздутое, известной марки, которое берем всегда. Короче говоря, отравились так, что температура поднялась и все неприятности, связанные с отравлением, нас не обминули.

Звідки Ви
    из неведомой страны
    Дописів
    2 417

Типово

Цитата Допис від каратель Переглянути допис
    В прошлом году, проходя по Шмидта, мимо старого цирка, видела, как продавцы арбузов активно поглащали свой товар... в этом году такого, пока , не наблюдала. Знают наверное, падлюки, что эти арбузы есть еще нельзя. Хожу и наблюдаю, тоже хочу арбуза.

Nataly_Lepet
    Guest

Типово

Цитата Допис від Тилимилитрямка Переглянути допис
    В прошлом году, проходя по Шмидта, мимо старого цирка, видела, как продавцы арбузов активно поглащали свой товар... в этом году такого, пока , не наблюдала. Знают наверное, падлюки, что эти арбузы есть еще нельзя. Хожу и наблюдаю, тоже хочу арбуза.
    Дело в том, что здесь никогда не угадаешь.
    Если привезли большую партию арбузов, то они сейчас лежат где-то себе на складе, а потом, в конце августа мы будем есть те же самы арбузы, которые привезли еще в июле.

Звідки Ви
    из неведомой страны
    Дописів
    2 417

Типово

Цитата Допис від Nataly_Lepet Переглянути допис
    Дело в том, что здесь никогда не угадаешь.
    Если привезли большую партию арбузов, то они сейчас лежат где-то себе на складе, а потом, в конце августа мы будем есть те же самы арбузы, которые привезли еще в июле.
    Грустно... Значит список употребляемых продуктов сократится еще на один пункт. Шо делать? Чем питаться?

Информированность года 2008, Фраза года 2008 Аватар для bobik
    Звідки Ви
    Днiпро
    Дописів
    18 858

Типово

А в маркетах что, действительно не торгуюют селитровыми арбузами?
    Конечно НЕТ !!!
    Вы хоть представляете какой это скандал для маркета, если он людей траванёт ? А на базаре так, напичкал мышьяком арбузик, продал и прощай Вася

Дописів
    2 936

Типово

а ничего так идея, должность дегустатора арбузов ввести. я крысу свою... хомяка то есть, боюсь кормить арбузами, а сам ем, хоть и с опаской и очень редко в несезон.

Звідки Ви
    уже киев
    Дописів
    1 971

Типово

мда, я вообще арбузы не покупаю на рынке, йух его знает что там напичкали... недоверяю я! и вообще последнее время я какой-то брезгливый стал...
    зы. а пойдете ли вы к продавцу с претензией?

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті