Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Влияет ли говнометание верующих друг в друга на секуляризацию общества?

Голосували
3. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Да, видя конфликты верующих, граждане стараются уладить проблемы друг с другом без "священных книг".

1 33,33%
  • Нет, люди еще больше убеждаются в верности принятой религиозно-государственной доктрины.

0 0%
  • Секулярность общества не зависит от конфликтов и имеет другие обьективные причины.

2 66,67%
Сторінка 1 з 2 12 ОстанняОстання
Всього знайдено 29, показано з 1 по 20.

Тема: Влияют ли конфликты между верующими на секуляризацию общества?

Звідки Ви
    Сонячний
    Дописів
    3 766

Типово Влияют ли конфликты между верующими на секуляризацию общества?

В связи с новой волной говнометания возник вопрос.

Звідки Ви
    из мрака средневековья...
    Дописів
    1 173

Типово

Хм... Самое забавное что этот вопрос возник у одного из главных говнометов...
    Да, я вернулся...

Звідки Ви
    Сонячний
    Дописів
    3 766

Типово

Цитата Допис від Inquisitor Переглянути допис
    О, должность...
    Забавного ничего нет, весь опенсорс так устроен. Написюкали чего, а потом у всех спрашивают "И что, оно работает?"
    А тут, так вообще, и удовольствие и польза (предполагаемая пока).

Звідки Ви
    днепропетровск - мой дом родной? та щаз!
    Дописів
    36 251

Типово

В связи с новой волной говнометания возник вопрос.
    Нитай, вы ушли работать на ферму?
    Сало в шоколаде, и другие полезные продукты для наших Героев

Звідки Ви
    Сонячний
    Дописів
    3 766

Типово

Цитата Допис від arizonadream Переглянути допис
    Нитай, вы ушли работать на ферму?
    Вспомнился анегдот про лопату с мотогчиком.
    Виртуальное оно не напрягает.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    15 887

Типово

Цитата Допис від Inquisitor Переглянути допис
    не путайте орудие и профессию, в данном случае говномет - это орудие, а говнометчик(ца) профессия

Почетный форумчанин
    Патріотизм року 2007, 2008
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово

Секулярність суспільства серед об"єктивних причин має також і конфлікти серед віруючих.

Взгагалі мене давно цікавить питання: як віруючі тих чи інших конфесій можуть визнавати право інших церков на якусь діяльність.

Виходить так: людина вірить що дещо є абсолютною істиною. Її обов"язок - донести цю істину до усього людства. Як можна водночас із цим припускати право на існування інших істин?

Каламутна вода...

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    8 394

Типово

Цитата Допис від Диктатор Переглянути допис
    Каламутна вода...
    Як і всі релігії взагалі. Вони проповідують те, що вигідно їх творцям і тим, хто це використовує. Потрібно було правителям та суспільству, щоб люди різних вірувань більш толерантно ставились один до одного - придумали визнавати право на інші конфесії та релігії. Лицемірство і подвійні стандарти тут дуже добре розвинуті.
    В работе по выходным есть один плюс - перестаешь бояться понедельника... )))

Звідки Ви
    Сонячний
    Дописів
    3 766

Типово

Взгагалі мене давно цікавить питання: як віруючі тих чи інших конфесій можуть визнавати право інших церков на якусь діяльність.
    Альтернативу памятаєте? Релігійна війна.

Виходить так: людина вірить що дещо є абсолютною істиною. Її обов"язок - донести цю істину до усього людства.
    Донести? Чи примусити признавати?

Як можна водночас із цим припускати право на існування інших істин?
    Як різних характерів. Як різний колір шкіри. Як різні мови - моя ж найкраща, так?

Каламутна вода...
    Було б бажання...

Звідки Ви
    Сонячний
    Дописів
    3 766

Типово

Цитата Допис від Mak_Sim Переглянути допис
    Лицемірство і подвійні стандарти тут дуже добре розвинуті.
    Поясніть будь ласка.

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    8 394

Типово

Цитата Допис від Nitay Переглянути допис
    Поясніть будь ласка.
    Дуже довго пояснювати. Один із прикладів, як вже сказав Диктатор, і який стосується цієї теми - толерантність до "невірних", яку намагаються пропагандувати офіційні представники релігій (хоча раніше були хрестові походи і джихад). Я не кажу, що це погано, навпаки. Але фактично виходить - що як їм вигідніше - туди і повертають.

Почетный форумчанин
    Патріотизм року 2007, 2008
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово

Альтернативу памятаєте? Релігійна війна.

Донести? Чи примусити признавати?

Як різних характерів. Як різний колір шкіри. Як різні мови - моя ж найкраща, так?

Було б бажання...
    Усе одне й те ж саме... ну так, релігійна війна! Але ж якщо Ви знаєте, що істина на Вашому боці - то Ви ж маєте воювати за неї, якщо істина не забороняє воювати взагалі. А якщо забороняє - то ніякої війни не буде, якщо Ви дотримаєтесь істини.

Якщо Ви не знайдете спосіб або донести, або змусити признавати істину, то Ви прирікаєте когось на сповідування неістинних речей. Як Ви гадаєте - Істина може передбачати можливість недонесення її до когось? Якщо так - то чи не виходить, що Істиною передбачені люди, яких вона не стосується? Це такі собі зайві люди?

А про мови - промах. Моя мова та, яку я знаю.

А тероризмом лякайте наівних бабусь на лавочці. Ви прекрасно розумієте, що можна заборонити так, що ніхто не помітить заборони. Мабуть ще краще розумієте, що у терактах як правило зацікавлена сторона, яка намагається представити себе жертвою. І хоча буває зовсім навпаки - це лише підтверджує, що тероризм не тільки дешевий спосіб нанести урон ворогу, але й дешевий спосіб змусити воювати свій же ж народ.

Звідки Ви
    Сонячний
    Дописів
    3 766

Типово

Але фактично виходить - що як їм вигідніше - туди і повертають.
    Тут зрозуміло - еволюційний принцип, виживає більш пристосований.
    Але як Ви зв'язуєте з цим:
    Лицемірство і подвійні стандарти тут дуже добре розвинуті.

Звідки Ви
    Сонячний
    Дописів
    3 766

Типово

Усе одне й те ж саме... ну так, релігійна війна! Але ж якщо Ви знаєте, що істина на Вашому боці - то Ви ж маєте воювати за неї, якщо істина не забороняє воювати взагалі. А якщо забороняє - то ніякої війни не буде, якщо Ви дотримаєтесь істини.
    Історія показує, що не можна донести істину зброею. Для чого я буду за неї воювати, щоб підтвердити створений вами образ релігійного фанатика?

Якщо Ви не знайдете спосіб або донести, або змусити признавати істину, то Ви прирікаєте когось на сповідування неістинних речей. Як Ви гадаєте - Істина може передбачати можливість недонесення її до когось? Якщо так - то чи не виходить, що Істиною передбачені люди, яких вона не стосується? Це такі собі зайві люди?
    Так, якщо люди не хотять істини - вона їх не стосується. Вони прийшли в цей світ насолоджуватись. Господь створив цей світ для них. Пояснив мені як з нього вийти, але ж початку треба цього захотіти. Нащо когось примушувати?

Те пояснення краще, яке дійшло?
    А тероризмом лякайте наівних бабусь на лавочці. Ви прекрасно розумієте, що можна заборонити так, що ніхто не помітить заборони.
    Ні, не розумію поясніть. Наведіть приклад.
    Мабуть ще краще розумієте, що у терактах як правило зацікавлена сторона, яка намагається представити себе жертвою.
    Заборонивши будь-яку релігійну діяльність ви зробите віруючих жертвами.
    І хоча буває зовсім навпаки - це лише підтверджує, що тероризм не тільки дешевий спосіб нанести урон ворогу, але й дешевий спосіб змусити воювати свій же ж народ.
    На жаль, ви не прочитали ту статтю, на яку я давав лінк.
    Введення нераціональних обмежень - теж "дешевий спосіб змусити воювати свій же ж народ".

Типово

создаётся впечатление, что нитай и ломейко - боты, написанные одним программером

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    8 394

Типово

Тут зрозуміло - еволюційний принцип, виживає більш пристосований.
    Але як Ви зв'язуєте з цим:
    Стоп, яка така еволюція?? Для релігій - це "Enemy No. One" - теорія еволюції. Тільки Бог все створив і прописав закони природи і суспільства. Ще один приклад подвійних стандартів релігійних діячей - коли потрібно вони наводять приклад еволюції, коли не потрібно - "опускають" еволюцію і природний добір по повній.

Звідки Ви
    Сонячний
    Дописів
    3 766

Типово

Стоп, яка така еволюція??
    Соціальна, а Ви про яку подумали?
    Для релігій - це "Enemy No. One" - теорія еволюції.
    Ви називаете релігіями три авраамістскі культи. Мир релігій ширше. Чи ширее.
    Бахаї взагалі задають ортодоксам питання - "чому ваша релігія входить в протеріччя з данними науки"

Тільки Бог все створив і прописав закони природи і суспільства.
    Це не означає, що наука може їх знайти, чи не так?
    Ще один приклад подвійних стандартів релігійних діячей - коли потрібно вони наводять приклад еволюції, коли не потрібно - "опускають" еволюцію і природний добір по повній.
    Наскількі я розумію, подальша дискусія не має сенсу - для вас всі релігії однакові та схожі на православ'я.

Звідки Ви
    Сонячний
    Дописів
    3 766

Типово

Цитата Допис від Додик Переглянути допис
    создаётся впечатление, что нитай и ломейко - боты, написанные одним программером
    Так оно и есть.
    Причем модуль мгновенного реагирования включен не во всех ботах.

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    8 394

Типово

Соціальна, а Ви про яку подумали?
    Соціальна - це відображення природної. Тому що ми всі, нажаль - звіри на рівні підсвідомості.

Це не означає, що наука може їх знайти, чи не так?
    Коли наука знаходить докази, що створення планети Земля і людини Богом є повністю нелогічним - релігія це не візнає чомусь... Бо це удар по їх основах (фактично по МТСах).

Наскількі я розумію, подальша дискусія не має сенсу - для вас всі релігії однакові та схожі на православ'я.
    Якщо вважати релігією все підряд, тоді я теж віруючий - вірую у всемогутній Apple і найкращій стандарт зв'язку у світі - CDMA.
    Я маю на увазі поширені світові релігії.

Звідки Ви
    Сонячний
    Дописів
    3 766

Типово

Коли наука знаходить докази, що створення планети Земля і людини Богом є повністю нелогічним ...
    Де?

Я маю на увазі поширені світові релігії.
    Яким чином теорія еволюції є ворогом будизму?
    III. Світові. Поширені серед різних народів і націй сучасності. В наш час їх існує три — християнство, іслам, буддизм.
    http://www.readbookz.com/book/164/4781.html

Сторінка 1 з 2 12 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті