Мені відомо, що існують люди вдягнуті у міліцейську форму, та на жаль мені не відомо чим саме займаються ті люди. Також мені відомо, що сьогодні свято якоїсь невідомої мені української міліції. Будучі людиною ввічливою, я вітаю людей у міліцейській формі з цим святом.
Від усього серця бажаю Республіці Україна скорішого створення міліції, а краще поліції, яка б почала нарешті боротьбу із злочинністю.У цей світлий день маю до людей у сірих мундирах три коротких святкових запитання.
1. Коли планується створення міліції в Республіці Україна?
2. Коли люди у сірих мундирах планують припинити наркоторгівлю?
3. Навіщо люди в сірих мундирах катують заарештованих громадян? Адже давно існує «щеплення відвертості», його широко застосовують у розвідці та у божевільнях. В’язень чи пацієнт після такого щеплення розповідає практично все що знає.
То навіщо катувати людину? Може ви це робите за для власного задоволення? Чи можливо то е звичайний засіб перевиховання? В такому разі, чому б не застосовувати цей захід вже після доведення злочину, та засудження злочинця?
До багатьох із тих хто перебуває у буцегарнях просто НЕОБХІДНО вживати ці заходи аж до моменту відокремлення грішника від власного тіла.
Слава, майбутній Українській Міліції!
Ура!
Bookmarks