Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1 з 4 1234 ОстанняОстання
Всього знайдено 63, показано з 1 по 20.

Тема: Если бы выборы состоялись в 2025..

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 143

Question Если бы выборы состоялись в 2025..

Хотели Валеру прокинуть, а оно он как,
    целая партия нарисовалась..))

и как еще в святых писаниях было сказано:
    - "..ибо много званых, а мало избранных. Нет причины спрашивать, кто же наследует царство, если иудеи не войдут в него; царь найдет себе гостей!"
    Востаннє редагував Alexs: 04.02.2025 о 20:51
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 012

Типово

не может быть за Владимира Александровича 146% укрАинцев
    зализный сдал Украину а петьман барыга
    сисятый готов дать в жёппу за Владимира Александровича на второй срок
    Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))

Звідки Ви
    Левобережный-3, Подгороднее, Центр
    Дописів
    32 680

Типово Вибори президента України 2025

Минулу тему чомусь видалили (але опитування на сайті то залишилось). Тому будь ласка, кому не складно - голосуйте (переходьте за посиланням). Дякую!

https://www.survio.com/survey/d/M4D9A4J1N7P7A7R6U

Ну і скрін з варіантами (нічого не змінював/не видаляв/не додав протягом декількох місяців (як створив опитування)

"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Звідки Ви
    Левобережный-3, Подгороднее, Центр
    Дописів
    32 680

Типово

Ну і музичний супровід, щоб не скучно було ))

https://youtu.be/DFZ4km2hzqo?si=eeSYf_phIRXg8yVW
    "...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Звідки Ви
    Дописів
    16 143

Типово

Спросил у Gemini, про выборы, про кандидатов - хитрит..))

- "Сейчас я не могу отвечать на вопросы о выборах или политических деятелях.
    Меня учили давать точные ответы, но все равно иногда я могу ошибаться. А пока я изучаю темы выборов и политки.."

--
    спросил и у Сhatgpt:

-"На данный момент сложно точно предсказать, кто будет наиболее вероятным кандидатом
    на президентских выборах в Украине в 2025 году.
    Тем не менее, несколько факторов могут повлиять на шансы кандидатов:

Текущие политические лидеры:
    - Президент Владимир Зеленский может выдвинуться на второй срок, если решит участвовать.
    - Оппозиционные фигуры: Лидеры оппозиционных партий, такие как Юлия Тимошенко или Юрий Бойко, могут также быть кандидатами.
    - Новые лица: Возможны появления новых политиков, которые могут заинтересовать избирателей."
    Востаннє редагував Alexs: 04.02.2025 о 21:27
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 450

Типово

Набагато цікавіше інше: Пороха 11 років намагаються знищити, а в його партії рейтинг майже як у партії невтікущого. Різниця в межах похибки - 1-2%. Зрозуміло, чому жОПа не лише подвоїла потужність завалювання лайном Пороха та його партії, а й навіть перейшла до радикальних кроків - намагання повністю знищити опозицію. Але членограй за стільки років так і не зрозумів одного: Україна НЕ ПАРАША!!! У нас цей номер НЕ ПРОЙДЕ. Він таки доведе країну до чергового Майдану.

Звідки Ви
    Дописів
    16 143

Типово

ладно, спрашиваю у Сhatgpt дальше,
    - "а как считаешь именно ты, у кого самый высокий шанс на победу в выборах?"

ответ:

"Исходя из текущей политической ситуации, социологических опросов и анализа настроений общества,
    наиболее высокие шансы на победу имеют Валерий Залужный и Владимир Зеленский.

Анализ вероятности победы кандидатов:
    Валерий Залужный – самый популярный кандидат на данный момент.
    Он ассоциируется с защитой Украины и имеет высокий уровень доверия среди военных и гражданского населения.
    Его рейтинг опережает Зеленского, и он потенциально может победить даже в первом туре.
    Однако он не является опытным политиком, а переход из военных в гражданскую власть может сопровождаться трудностями.

Владимир Зеленский – действующий президент с ресурсами и международной поддержкой.
    Несмотря на снижение доверия, он остается сильным кандидатом.
    Может использовать административный ресурс и поддержку западных союзников.
    Однако усталость населения от войны и экономических проблем может сыграть против него.

Петр Порошенко – имеет свою электоральную базу, но его шансы невелики.
    Он воспринимается многими как "политик прошлого".
    Его антирейтинг слишком высок, чтобы всерьез претендовать на победу.

Юлия Тимошенко – опытный политик, но без реальных шансов на победу.
    Ее популярность упала, и вряд ли она сможет конкурировать с лидерами гонки.

Вероятный сценарий:
    Если выборы состоятся в 2025 году и Залужный пойдет в президенты, он, скорее всего, победит.
    Если Зеленский не допустит выборов или ограничит участие Залужного, он сохранит власть.
    В случае договоренностей между кандидатами возможны неожиданные союзы, но пока расклад такой.
    На сегодня Залужный – главный фаворит, но политическая ситуация может измениться."

Звідки Ви
    Дописів
    16 143

Типово

ок, говорю, давай рассмотрим вариант - Зеленский не допускает(каким либо образом) Залужного к выборам,
    - какой твой прогноз?

ответ:

"Если Владимир Зеленский не допустит Валерия Залужного к выборам (например, через юридические механизмы,
    административные барьеры или изменения в избирательном законодательстве),
    то наибольшие шансы на победу останутся у двух кандидатов:

1. Владимир Зеленский (самый вероятный победитель в этом сценарии)
    Без конкуренции со стороны Залужного он автоматически становится главным претендентом.
    Имеет поддержку западных партнеров и контроль над государственным аппаратом.
    Однако его рейтинг уже снижается, и выборы могут стать сложными.

2. Петр Порошенко (главный конкурент Зеленского)
    Имеет стабильный электорат среди проевропейски настроенных граждан.
    Может усилить свою позицию за счет недовольных Зеленским и отсутствия Залужного.
    Но его антирейтинг остается высоким, а часть общества воспринимает его как «политика прошлого».

3. Юлия Тимошенко (меньше шансов, но не стоит списывать)
    Опытный политик, способный мобилизовать часть электората.
    Может получить поддержку тех, кто не хочет голосовать ни за Зеленского, ни за Порошенко.
    Однако в последние годы ее влияние ослабло.

Вероятный сценарий:
    Зеленский выигрывает, но с более низкой легитимностью.
    Порошенко выходит во второй тур, но ему сложно победить без объединения оппозиции.
    Тимошенко получает больше голосов, чем ожидалось, но не проходит в финал.
    Таким образом, без Залужного победа Зеленского становится более вероятной, хотя она не гарантирована.
    Если уровень недовольства Зеленским будет расти, Порошенко может получить шанс на реванш,
    но ему придется убедить избирателей, что он изменился."

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 012

Типово

ЧатГпт пи3деть не станет
    У Зализного высший рейтинг

Дописів
    21 734

Типово

саме той випадок, коли є сенс скромненько промовити "а я вам що казав?", ще тоді, як тільки залізно занепридатнив. )

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    53 373

Типово

Блд. Какой из Залужного президент? Барыг и клоунов мало,теперь чурбан, который 2 слов связать не умеет, нужен?

Дописів
    21 734

Типово

таке собі "2 слов связать не умеет", але це не достатня для висновку, формування гіпотези обставина. Тим більше, що це, ІМХО, суб'єктивна оцінка.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 012

Типово

Якщо він зможе набрати нормальну команду то буде все ок. Проблема зелі була у тому що він почав набирати в ко-манду по приципу друг, брат,сват ітп. Тобто по принципу лояльності, а не професіоналізму. Також зєля дуже любить ригів і всяке бидло ригівське.
    Наприклад зараз ніякий нормальний фахівець і за кілометр не підійде до ко-манди зєлі бо це ваажається зашквар бути у команді зеленського. Єдина нормальна людина яка там була це разумков який швидко усунувся щоб не асоціювати себе із бандою членограя

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 450

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    чурбан, который 2 слов связать не умеет, нужен?
    У нас зараз такий. І Залужний точно КРАЩЕ за зелень розмовляє - доказом того є його інтерв'ю під час перебування на посаді Головкому. Найбільший його недолік - незнання англійської, але, думаю, зараз в Британії він її добре вивчає. Нинішній теж не володів англійською, коли вліз на трон. Більш того, він навіть держаною мовою НЕ МІГ спілкуватися на відміну від Залужного. А як саме вміє переконувати залізний генерал навіть БЕЗ знання англійської мови, ми вже бачили: так, як йому, ще жодному з наших політиків Захід не довіряв. Зі всіх кандидатів Залужний НАЙКРАЩІЙ варіант. При чому не лише "на папері", але й насправді.
    Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    таке собі "2 слов связать не умеет", але це не достатня для висновку, формування гіпотези обставина. Тим більше, що це, ІМХО, суб'єктивна оцінка.
    +10000

~ Электра ~, а Вам нинішній більш до душі? Ви вважаєте, нехай він та його команда і далі грабують країну та здають її ху.йлу?

Дописів
    2 431

Типово

Блд. Какой из Залужного президент? Барыг и клоунов мало,теперь чурбан, который 2 слов связать не умеет, нужен?
    Вы чего это на PhD наговариваете. Вон целую диссертацию защитил, а вы "двух слов связать не может"
    а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    53 373

Типово

Цитата Допис від Andrey22 Переглянути допис
    Вы чего это на PhD наговариваете. Вон целую диссертацию защитил, а вы "двух слов связать не может"
    ))
    Угу. Особенно зная где и у кого он её защищал.
    А в качестве посла он что для Украины назащищал у грейт бритиш, особенно сегодня (с)?

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    ~ Электра ~, а Вам нинішній більш до душі? Ви вважаєте, нехай він та його команда і далі грабують країну та здають її ху.йлу?
    Я не ведуся на маніпуляції)).
    Ні, нинішній не торт. Так що, треба ще цікавішого обрати?

Він віськовий чиновник. Можливо,в самому найкращому сенсі. Але...В усілякому разі це не про Президента - не про політику, не про дипломатію.Не про обличча Держави на зовнішній арені.

І не про внутрішній благоустрій теж, бо кожен повинен займатися тим, що в нього найкраще виходить. Залужний - військовий, і цим все сказано.

Вам мало ліцедія, салдофона хочете? Ну навіщо(((?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 450

Типово

Ні, нинішній не торт. Так що, треба ще цікавішого обрати?
    Так вибір небагатий: Залужний, Зеленський, Порошенко. Крапка. Пороха Ви ненавидите. Залужного вважаєте не гідним цієї посади, бо він погано говорить (я цього не помічала, але нехай). Тому й питаю: з цих трьох будете за клоуна голосувати? Це не маніпуляція - це пряме питання згідно назви теми.
    В усілякому разі це не про Президента - не про політику, не про дипломатію.Не про обличча Держави на зовнішній арені.
    Політика й дипломатія - це Порошенко. Але його Ви ненавидите.
    Що стосується Залужного, то як політик та дипломат він точно КРАЩИЙ за членограя. При чому, незрівняно. А головне - на Заході його ПОВАЖАЮТЬ, йому ДОВІРЯЮТЬ, до нього ПРИСЛУХОВУЮТЬСЯ. А значить, він точно зможе БІЛЬШОГО досягти для країни, ніж невтікущий, навіть якби він (зелений) цього (процвітання країни) дійсно бажав. Окрім того, політиці та дипломатії він вчиться вже майже рік, - впевнена, багато чому вже навчився. А головне: це людина, в якої буде ФАХОВА команда, а це точно в мільйони разів ВАЖЛИВІШЕ за те, як він там говорить. Хоча, повторюся, жодного разу в мене не було приводу звинуватити його в... ммм... косноязычьи (як це українською? ).
    Залужний - військовий, і цим все сказано.
    І саме ТАКИЙ президент нам і потрібен на цьому етапі. Ви ж чудово розумієте, що перемирря буде тимчасовим, рано чи пізно паРаша знову розпочне бойові дії. І задача нової влади - максимально скористатися цією паузою і підготувати країну до нового нападу: реформувати армію, максимально розгорнути власні ракетні та дронові програми, максимально напічкати країну західною зброєю, набудувати величезну кількість найсучасніших фортифікаційних споруд (а саме ВІЙСЬКОВИЙ і саме рівня Залужного зможе найкраще прорахувати, де і як ху.йло може знову напасти), розгорнути максимальну підготовку населення до майбутніх бойових дій тощо. А економікою та відбудовою країни буде займатися його ФАХОВА команда, бо це не є обов'язками президента.
    салдофона хочете
    Я його таким не вважаю. Більшої поваги, ніж до нього, в мене ще не було до жодного з політиків за всі часи незалежності. Я думаю, у Вас таке ставлення через ту антипропаганду, яку розгорнула проти нього жОПа, - на мене вона не діє.
    А в качестве посла он что для Украины назащищал у грейт бритиш, особенно сегодня (с)?
    Британія зняла заборону на удари її зброєю вглиб паРаші. Сподіваюся, Ви не вважаєте, що у вирішенні таких серйозних питань посол (будь-якої країни - я не лише про Британію, і НЕЗАЛЕЖНО від прізвища) "нє прі дєлах"? І це перше, що згадалося, були й інші досягнення.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 450

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    Хотели Валеру прокинуть, а оно он как,
    целая партия нарисовалась..))
    Дмитро "Калинчук" Вовнянко
    9 год ·
    А от вам і пояснення чому влада розвернула проти Петра Порошенка медійну війну.
    Видання "Ділова столиця" і проект "Нью Імідж Маркетинг Груп" провели власне опитування вподобань українців.
    На перший погляд - все звично. Ймовірну "партію Залужного" виносимо за дужки - Залужний ні про яку участь у виборах наразі не заявляв.
    На перший погляд Зеленський Порошенка обходить, у преЗЕдента 8,5% від усіх опитаних і 13,2% від тих хто візьме участь у виборах. У Порошенка відповідно 7,1% і 11,1%.
    Але.
    Уважно придивіться до списку кандидатів. Ви побачите там "партію Олексія Гончаренка". А це - відверта фантастика. Олексій Гончаренко - депутат ЄвроСолідарності. Олексій Гончаренко вже багато років діє разом із ЄвроСолідарністю і ні про який власний проект ніколи не казав.
    Тобто, реальні результати партії Порошенка будуть не згадані вище, а 9,5% від усіх, і 14,8% від тих хто визначився.
    Тобто Петро Порошенко уже випереджає Зеленського.

А Залужний - спитаєте ви? А з чого ви взяли що вони голосуватимуть за ЗЕ?

Дописів
    24 367

Типово

Цитата Допис від ...
    Так вибір небагатий: Залужний, Зеленський, Порошенко. Крапка. Пороха Ви ненавидите. Залужного вважаєте не гідним цієї посади, бо він погано говорить (я цього не помічала, але нехай). Тому й питаю: з цих трьох будете за клоуна ....
    Андрей Борисович же)))

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    87 473

Типово

)))
    Петро скоріш за все присяде до вязниці, Залужного ландон не випустить, аби не заважаим Трампу, Зе точно не виберуть у другому турі з будь ким, але є ще питання модальності виборів, якщо буде накшталт того що в Минську прописав ПеПо, та ще й додадуть якесь розяснення ЦІК чи КСУ щодо необмеження виїхавших, та тих хто на оккупованих территоріях - то вибори заграють такими фарбами, що вовняткова аналитика буде в розмірі статистичної похипки
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Сторінка 1 з 4 1234 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті