Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1 з 3 123 ОстанняОстання
Всього знайдено 44, показано з 1 по 20.

Тема: Азарову не подобається суржик українських політиків

Типово Азарову не подобається суржик українських політиків

Віце-прем’єр-міністр, міністр фінансів Микола Азаров посилено займається над удосконаленням своєї усної української мови і шкодує, що не володіє класичною літературною мовою.

"Я зараз читаю багато літератури українською мовою. І в свідомості відклалося певне сприйняття нормальної української мови. Художньої", сказав Азаров в інтерв’ю газеті 2000.

Крім того, він зазначив, що деякі політики також не володіють мовою. "На превеликий жаль, не дуже багато політиків володіє класичною літературною українською мовою", заявив міністр.

"Може, я тут "ляща пущу" Марчуку, але мені завжди подобалося, як він вибудовує фрази. Приємно слухати мову Олійника, Мороза. Але коли я чую страшний суржик, коли перекручують російські слова, вимовляються на український зразок і навпаки, мене просто...", сказав він.

Водночас, за словами міністра, він також не в захваті і від власної мови. «Нажаль, інколи розмовляю приблизно так само, як і вони. І мені це дуже неприємно. Але російською намагаюся ж нормально розмовляти. А над українською мовою ще працюю», сказав Азаров.

Азаров також не сумнівається, що його кабінет прослуховують.

Відповідаючи на запитання чи можливе прослуховування в приміщенні Кабінету міністрів, Азаров відзначив: "Ну уявіть: звичайні скляні вікна. Про який захист інформації може йти мова? І як обговорювати державні секрети, коли можна на відстані 100 метрів поставити прослуховуючі пристрої і все знати, що говорять у нашому кабінеті?"

На уточнююче запитання чи думає він, що його дійсно прослуховують, Азаров відповів: "Не сумніваюся, що так. Нас можуть слухати і зарубіжні спецслужби".

"У цих кабінетах (КМУ - ред.) обговорюються не тільки державні таємниці, але і ухвалюються рішення, які містять комерційну таємницю, тому ще раз кажу: будівля вимагає реконструкції", сказав перший віце-прем’єр.

Перший віце-прем’єр-міністр, міністр фінансів України Микола Азаров вважає, що без створення економіки знань, Україна як держава не існуватиме.
    http://ua.korrespondent.net/main/79131/

PS: У мене питання до російських шовиністів-ваньків. Ви ще досі вірите що "Партия Регионов" надасть статус "язЬІку"? Якщо даун Азаров вважає що повинен знати державну мову. Хоч я не вірю цьому дауну. Просто скоро вибори.... Також смішно щодо прослуховування в приміщенні Кабінету міністрів, мабуть цікавляться якою мовою Азаров спілкується і чи читає літератури українською мовою!

Звідки Ви
    Каз ССР Приватград
    Дописів
    18 042

Типово

<Сообщение удалено модератором, как не соответствующее п. 1.1.2 Правил форума. Lwabith>

Модератор Аватар для Sargasss
    Звідки Ви
    Галактика М. Котов
    Дописів
    8 418

Типово

Статья забавная. Учитывая чудовищный суржик Азарова я думаю у него вряд ли получится выучить украинский. Хотя Кучма выучил в свое время. Но все равно до конца оставалось ощущение что он формирует мысли на русском, а потом быстренько переводит их на украинский.

По поводу ЗЫ Bander'ы. Вы знаете очень грустно читать такое. При чем тут даун? При чем тут пословицы? Видимо выпитая не так давно вами бутылка Хортицы была заражена личинками мозгового паразита. Поэтому и не болела утром голова.

Типово

По поводу ЗЫ Bander'ы. Вы знаете очень грустно читать такое. При чем тут даун? При чем тут пословицы? Видимо выпитая не так давно вами бутылка Хортицы была заражена личинками мозгового паразита. Поэтому и не болела утром голова
    .

Як до чого тут даун..... У будь якій поважаючій себе країні міністер знає мову держави на відмінно. Це мабуть лише в Україні дауни на подобі Азарова і Цушка можуть бути міністрами незнаючи державної мови. Повторюю, Азаров даун, даун і ще раз даун. Його місце в колгоспі а не в міністерстві.

Звідки Ви
    Галактика М. Котов
    Дописів
    8 418

Типово

Bandera, Угу. Вы еще скажите что человек не может считаться человеком пока не выучит украинский язык.

Типово

Цитата Допис від Sargasss
    Bandera, Угу. Вы еще скажите что человек не может считаться человеком пока не выучит украинский язык.
    Я цього не можу сказати. Уявляєте ситуацію наприклад у Російські Думі третина депутатів говорить по-українському. Я наприклад не можу таке уявити.. Та й не тільки у Росії, а й у Франції, Англії, Німеччині і т.д. Ось чому я проти російської мови як другої державної в Україні. Зараз у Азаров і Ко є стимул вчити українську, якщо буде російська другра державна токго стимулу не буде ні у Азаров ні у Ко ні у російськомовних хохлів-малоросів. Все крапка, не бути російській мові другій державній в Україні.

Звідки Ви
    Галактика М. Котов
    Дописів
    8 418

Типово

Bandera, Я думал этот пост освещает благое намерение Азарова выучить украинский язык. Нет чтобы похвалить его за это благое начинание, а Вы его дауном обзываете. А потом удивляетесь, почему это люди не хотят украинский язык учить. Да вот из-за таких высказываний и не хотят.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    583

Типово

Bandera, Навіщо йому все це потрібне? Награбується вдосталь напаскудить нам скільки зможе, та й повернеться у свою Московщину
    Справа зовсім не в шпигуні Азарофф, а у нас з вами. Хіба не з нашої вини така сволота панує над нами?
    Не допустимо людожерів до влади!!!
    Варто прочитати
    http://www.tiahnybok.info/inshi_zmi/dokument000798.html

Звідки Ви
    Галактика М. Котов
    Дописів
    8 418

Типово

Васісуалій Лоханкін, Так вот кто виноват во всех бедах Украины. Что ж вы раньше молчали то?

Типово

Bandera, Я думал этот пост освещает благое намерение Азарова выучить украинский язык. Нет чтобы похвалить его за это благое начинание, а Вы его дауном обзываете. А потом удивляетесь, почему это люди не хотят украинский язык учить. Да вот из-за таких высказываний и не хотят.
    Ага, а Вам не дивчно чому саме тепер у нього виникло бажання вивчити українську мову? Де він раніше був, чому не вчив українську мову при Кучмі? Ще раз кажу, даун він. Нехай навіть вишиванку надіне на себе, все одно даун!

Типово

Васісуалій Лоханкін, таких рУсскоязЬІкЬІх даунів як Азаров взагалі не можна допускати до влади....

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    583

Типово

Sargasss,
    Так вот кто виноват во всех бедах Украины. Что ж вы раньше молчали то?
    Милостивій государь, поимейте совисть. Я здесь ещё будучи Левадой все уши прожужжал, что всегда и во всём винават народ.Да єто не я, а Библия говорит.
    Шарлатані из серии "Витязь" пітаются подбрасівтьгнилые идейки про вину каких-нибудь наполионов или гитлеров.
    Я же всегда говорил, что кумир это творение мозгов человеков одержимых бесами.
    Так что ваши обвинения я не принимаю.
    Варто прочитати

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    583

Типово

Bandera,
    таких рУсскоязЬІкЬІх даунів як Азаров взагалі не можна допускати до влади....
    Безумовно! Але ж вони там перебувають, а ми їх там терпимо і спостерігаємо як вони паскудять нам життя, як грабують нашу Батьківщину. Азарофф і подібні до нього диверсанти шкідники, просто з нас сміються. При цьому не забуваючи красти
    Варто прочитати

Звідки Ви
    Галактика М. Котов
    Дописів
    8 418

Типово

Васісуалій Лоханкін,
    кумир это творение мозгов человеков одержимых бесами.
    Диавольские отродья руководят народом! Может Украина есть то место где "Адъ и скрежет зубовный", а мы просто не в курсе.

Типово

Цитата Допис від Васісуалій Лоханкін
    Bandera,
    таких рУсскоязЬІкЬІх даунів як Азаров взагалі не можна допускати до влади....
    Безумовно! Але ж вони там перебувають, а ми їх там терпимо і спостерігаємо як вони паскудять нам життя, як грабують нашу Батьківщину. Азарофф і подібні до нього диверсанти шкідники, просто з нас сміються. При цьому не забуваючи красти
    Тому що малороси-хохли на подобі alyakiв i crackiв приводять їх до влади. Ось коли в Україні відродиться українська нація тоді при владі будуть українці а не суржикомовні дауни.

Звідки Ви
    Галактика М. Котов
    Дописів
    8 418

Типово

Bandera,
    малороси-хохли на подобі alyakiв i cracki
    Вы забыли меня туда вписать. Я тоже малорос-хохол.

Типово

Sargasss, та який ж Ви малорос-хохол, ви гарний хлопець!

Звідки Ви
    Галактика М. Котов
    Дописів
    8 418

Типово

Bandera, Это тока сегодня я такой. Завтра я буду Вас кусать за пятки.

Звідки Ви
    Галактика М. Котов
    Дописів
    8 418

Типово

И между прочим. Был в России такой премьер министр - Черномырдин фамилия. Азарову до него далеко.

Типово

Bandera, Это тока сегодня я такой. Завтра я буду Вас кусать за пятки.
    На здоров'я! Тільки не подавіться. З ким я буду сперечатися, з alyakoм, crackoм? Ні, ці зомбі мені не цікаві.

Сторінка 1 з 3 123 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті