Люди перекрыли движение на ж/м Фрунзенский в сторону Кайдакского моста
По предварительным данным жилой дом отключили от тепла и электроэнергии
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Люди перекрыли движение на ж/м Фрунзенский в сторону Кайдакского моста
По предварительным данным жилой дом отключили от тепла и электроэнергии
16 этажка т е без газа
Сейчас приедут селфи-копы и все разрулят.
СЛАВА УКРАЇНІ!
в фб
Це ОСББ "Січеслав" та "Теремок-2"02.02.2016 р. о 18-00 жителі ОСББ "Теремок-2" , на ж/м Ломовський (Фрунзенський-1) перекрили Донецьке шосе. Причиною цього протесту стало повне відімкнення будинку від електропостачання. Природній монополіст ОБЛЕНЕРГО вималає від ОСББ оплатити борг який за Угодою був укладений з керуючею компанією(бувшим забудовником) яка до 2010 року ослуговувала цей будинок. Мешканці будинку справно сплачували цій керуючій компанії, але ті разом з грошима зникли.
Цей приклад стосується тих мешканців які, ще не визначилися і не створили у своїх будинках ОСББ, бо 1 07. 2016 року вступають в силу пункти Закону 417, де прописаний порядок для тих хто не встиг створити ОСББ, де місцевою владою для таких будинків буде призначений управитель, або керуюча компанія, яка може так само зібрати гроші і зникнути, а мешканці залишаться з боргами і такі випадки як зараз з перекретям шляхів поширяться по всій Україні, тому, що влада від цього (як і сьогодні, хоча їх попереджали і просили допомого) відхрещується залишаючи людей на призволяще. Органи Самоорганізації Населення - ОСН Дніпропетровської області Відео з місця подій https://www.youtube.com/watch?v=MsGH...ature=youtu.be
Так це що 16 поверхівка? Газа нема. Світла нема. Опалення нема. Здихайте.
І помолитися з прапорами та портретами нема кому...
Востаннє редагував Самара11: 02.02.2016 о 23:00
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Я извиняюсь, поправлю свое сообщение - не копы пустили, а народ сам поехал. Копам, как-раз на транспорт было пофиг. Со стороны Совхозной так точно - я оттуда заезжал.
Що це за маразм? Це що з 2010 року тягнеться?
У нас влада є? Держава є?
Хоч круть верть, хочь верть круть... А винен мешканець, який сплатив, але його гроші вкрали...
Нацьковують городян одних на других...
Чи владі нема коли - вона декомунізацію проводить
Люди у холоді та голоді...
крим... расєя - відпочивають..![]()
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
В бессильной злобе красные комиссары подсылают своих наймитов, чтобы мутить народ. (с)
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks