Шановне товариство! Сподіваюсь, що всі помітили появу на форумі новачка під ніком «Витязь». Не має сенсу затримувати вашу увагу на досить наївній і хамській, що так притаманно представникам північної сусідки, манері спілкування тут на нашому форумі, цього парубка.
Особисто у мене склалося враження що це знову почалася передвиборча атака чужинців. Сподіваюся, що всі тут не забули зграю, що глузувала перед нашими останніми виборами. «Вєсті с атчізни» - пригадали?
От я й подумав. Що цей прибулець з’явився тут з аналогічною метою. Єдине що мене бентежить, це строк появи прибульця. Адже до виборів ще 2,5 місяці. Пам’ятаю минулого разу шпигуни налізли десь за місяць до початку.
От і надумалося мені поцікавитись вашою думкою стосовно цього юнака. Навіть хочеться просто перевірити, чи лише я сам так гадаю, чи ще хтось є.
Вразі як що я маю рацію відносно смішного хлопчика, то здається мені, що і цього разу, як і минулого, підготовка провокаторів з боку РФ знаходиться на надзвичайно низькому рівні. По суті, спілкування з такими особами окрім як чвар, викликати нічого не взмозі.
Прошу голосувати.
Bookmarks