БЮТ, НСНУ, ЄЦ, ПРУ, КПУ та інші знову розтягнули людей кожен під свої стяги.
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
з’їдять свою дитину
зґвалтують їхню маму
на роботі братимуть плату за вхід
пішоходів штрафуватимуть за перевищення швидкості
відключать газ, світло, воду і всіх розстріляють
молдавани почнуть складати про них анекдоти
бунт очолять президент, прем’єр та главмусор
після двадцятих позачергових виборів
не піддаватись на провокації!!!
БЮТ, НСНУ, ЄЦ, ПРУ, КПУ та інші знову розтягнули людей кожен під свої стяги.
... а зачем??? ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
А завжди в Україні було багато - козаччина, коліївщина, махновщина, бандерівщина... Дніпропетровщина не була в стороні. У квітні 1930 року на території Павлоградського та Петропавлівського районів Дніпропетровщини відбулося збройне повстання українського селянства проти окупаційної радянської влади.
Бунты разгоняются,нужны активные акции,жесткие и по всей стране.
Бунт-пена,акция-операция.
НЫКОЛЫ!Українці збунтуються, коли...
1941-1945. Я помню! Я горжусь! Сталин всегда у мудаков виноват, а мудаки у мудаков никогда не виноваты (с)
[[/QUOTE]QUOTE=OUTCAST;4072238]НЫКОЛЫ!
+1![]()
Коли рак на гори свисне!!
= "В реальности нет кнопки "Новая попытка". (с)RR_Kopf
RR_Jaguar, FL,DSC. In.V.V.S Red Rodgers
Если всех расстреляют, кто же тогда взбунтуется? Зомби?Українці збунтуються, коли: ... всіх розстріляють
Если Бога нет, а я в Него верю - я ничего не теряю. А если Бог есть, а я в Него не верю - я теряю все.
Совколюмпенкастратні юрби з генетичних боягузів не пригідні а ні для заколотів, а ні для чогось іншого. Бо хіба ж природньо таке
можливо, щоб якийсь безногий був переможцем міжнароднього конкурсу з класичних бальних танців? Красно-московітська зона тільки за 76 років ХХ століття винищила більше 32 млн. здорових фізично і розумово людей русів, а все те що там борхається на даний час в пилюзі подібно курці, то є биологічний брак ні на що не здібний окрім крадіжки та небаченого світом жлобства бо вони ж є "окраїнці".![]()
бунту в народі не буде доти, доки в армії не буде людини, яка зможе очолити військовий заколот і армія готова буде його підтримати. А побити десь шибки та забити людьми кілька поверхів якоїсь адміністрації, то - вияв відчаю/хуліганства, а не бунт. Оскільки, як тільки цим людям дадуть 10 діб/1000 грн. - всі розбіжаться.
А чи таке взагалі можливе, щоб інертно-боягузливий натовп з сіро-обмежених совко-люмпен-зрадників та донощиків народив таку людину? Хіба колгоспна свиняка спроможна народити файну та тендітну лань? Вона наплодила лишень неспроможну на добрі суспільні справи промосковітську срань. І цій останній місце дійсно в луб'яно-барачно-зонному сортирі московітського улусу. Але в реальності ця смердяча субстанція покрила всі терени нашої зраджено-занедбаної Руси.![]()
Востаннє редагував ArtBush: 10.04.2009 о 12:43
отже, я написав правильно, та й історія це підтверджує: всі визвольні війни в Наддніпрянщині піднімала верхівка або представники армії: Хмельниччина, Мазепа, Коліївщина, Петлюрівщина.
Хоча були й винятки: Махно та Шухевич з Бандерою. Але, перший набрався анархізму в Росії, другого "створила" полонізація Пілсудського.
А ще був Майдан. Не знаю, що мене знову може змусити безкоштовно робити те, що було тоді? І нас було десятки тисяч.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks