Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Всього знайдено 3, показано з 1 по 3.

Тема: Помощь беженцам

Дописів
    1 542

Типово Помощь беженцам

Вы можете помочь беженцам из Луганской и Донецкой областей ,по адресу пр.Карла Маркса ,119а,общежитие(там будет табличка на входе)
    Острая потребость в одежде,особенно детской.
    С еды -желательно нескоропортящееся.Также нужен холодильник,и желательно не один.Можно старенький,но рабочий
    http://youtu.be/pX2zJYTdjwY
    Моей стране объявлена война.Интервенты ,как и фашисты 73 года назад,получат достойный отпор.

Дописів
    1 542

Типово

Роблю репост:
    Якщо не пропало бажання допомогти людям, що їдуть зі сходу, дуже прошу терміново трохи допомогти сім`ї біженців зі Сніжного, що прибули минулої ночі і яким досі не надали житла. Сім` я з чотирьох осіб: тато, мама, син (21 рік), донька, 2,9 років. Чоловіки шахтарі. На шиї ні в кого сидіти не хочуть, бажають найти роботу (голові сімейства лишилося 7 місяців до пенсії). Виїхали майже без копійки в кишені, рятуючи дітей від вогню. Хлопцям не виплатили зарплату, а мамі заморозили кошти на утримання дитини до 3-х років. Я сьогодні зверталась до своїх знайомих, але ніхто не допоміг. Родину вірогідніше всього направимо до Кривого Рогу. Тел сина: 096 099-64-00. Звати Вадим. Папа - Сергій, мама - Марина.
    Востаннє редагував AlexandrDP: 13.06.2014 о 22:31
    Моей стране объявлена война.Интервенты ,как и фашисты 73 года назад,получат достойный отпор.

Дописів
    1 542

Типово

Роблю репост:
    Якщо не пропало бажання допомогти людям, що їдуть зі сходу, дуже прошу терміново трохи допомогти сім`ї біженців зі Сніжного, що прибули минулої ночі і яким досі не надали житла. Сім` я з чотирьох осіб: тато, мама, син (21 рік), донька, 2,9 років. Чоловіки шахтарі. На шиї ні в кого сидіти не хочуть, бажають найти роботу (голові сімейства лишилося 7 місяців до пенсії). Виїхали майже без копійки в кишені, рятуючи дітей від вогню. Хлопцям не виплатили зарплату, а мамі заморозили кошти на утримання дитини до 3-х років. Я сьогодні зверталась до своїх знайомих, але ніхто не допоміг. Родину вірогідніше всього направимо до Кривого Рогу. Тел сина: 096 099-64-00. Звуть Вадим. Папа - Сергій, мама - Марина.

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті