Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Когда суд выпустит Ефремова

Голосували
77. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Сегодня 14.02.2015

1 1,30%
  • Завтра 15.02.2015

3 3,90%
  • В ближайшее время

56 72,73%
  • Никогда

17 22,08%
Сторінка 1 з 12 1234567891011 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 227, показано з 1 по 20.

Тема: Арестован Александр Ефремов

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    8 597

Типово Арестован Александр Ефремов

У суботу, 14 лютого працівниками Генеральної прокуратури України спільно зі співробітниками Служби безпеки України була проведена спецоперація по затриманню колишнього голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді України Єфремова Олександра Сергійовича, який підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 364 та ч. 2 ст. 366 Кримінального кодексу України, тобто у зловживанні службовим становищем за обтяжуючих обставин та службовому підробленні – повідомив Генеральний прокурор України Віктор Шокін.

http://www.gp.gov.ua/ua/news.html?_m...=rec&id=150851
    Востаннє редагував sceptic: 15.02.2015 о 01:05
    ...я так думаю.

Дельфинарий: хлорированная тюрьма

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    8 597

Типово

Справка:

Стаття 364 (ККУ). Зловживання владою або службовим становищем

1. Зловживання владою або службовим становищем, тобто умисне, з метою одержання будь-якої неправомірної вигоди для самої себе чи іншої фізичної або юридичної особи використання службовою особою влади чи службового становища всупереч інтересам служби, якщо воно завдало істотної шкоди охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян або державним чи громадським інтересам, або інтересам юридичних осіб, - карається арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, із штрафом від двохсот п’ятдесяти до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян та зі спеціальною конфіскацією.

2. Те саме діяння, якщо воно спричинило тяжкі наслідки, - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян та зі спеціальною конфіскацією.

Стаття 366. Службове підроблення

1. Складання, видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів, внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, інше підроблення офіційних документів - караються штрафом до двохсот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

2. Ті самі діяння, якщо вони спричинили тяжкі наслідки, - караються позбавленням волі на строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від двохсот п’ятдесяти до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
    ...я так думаю.

Дельфинарий: хлорированная тюрьма

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2011
    Звідки Ви
    с ярмарки тщеславия
    Дописів
    91 452

Типово

можно прикрутить голосовалку - через сколько дней выпустят
    Никого не ищу. Просто хвастаюсь

Аватар для Школа устного счета "Соробан"
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    19 832

Типово

Цитата Допис від бекки шарп Переглянути допис
    можно прикрутить голосовалку - через сколько дней выпустят
    А сколько Юля просидела?

Дописів
    80 948

Типово

Цитата Допис від sceptic Переглянути допис
    У суботу, 14 лютого працівниками Генеральної прокуратури України спільно зі співробітниками Служби безпеки України була проведена спецоперація по затриманню колишнього голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді України Єфремова Олександра Сергійовича,
    Вручили валентинку )

Типово

Ефремов просто вытянул короткую спичку. На нем все и кончится. будет показательный процесс, посадят года на три, с ним еще мелочи всякой горстку. чтобы народ успокоился. ИМХО
    Народ уже даже ликует
    Востаннє редагував Фара Фаулер: 15.02.2015 о 09:39

Звідки Ви
    вул. Шнеєрсона
    Дописів
    8 454

Типово

Цитата Допис від Фара Фаулер Переглянути допис
    Ефремов просто вытянул короткую спичку. На нем все и кончится. будет показательный процесс, посадят года на три, с ним еще мелочи всякой горстку. чтобы народ успокоился. ИМХО
    Народ уже даже ликует
    время покажет, но мне кажется, что это только начало....
    про сашу и прочую рыговскую гыдоту не забываем...
    Когда мне тяжело, я всегда напоминаю себе о том, что если я сдамся – лучше не станет. Мне опять нужны доноры

Типово

Цитата Допис від A_L_E_N_A Переглянути допис
    время покажет, но мне кажется, что это только начало....
    про сашу и прочую рыговскую гыдоту не забываем...
    Дай Бог. власть рейтинг теряет катастрофически, срочно надо что-то делать. если с реформами пробуксовка, то хоть так...

Дописів
    1 579

Типово

Цитата Допис від Tropikanka Переглянути допис
    чудны дела Твои, Господи

неужели
    Мне вот интересно. ПОчему Ярема не арестовывал?Своих не трогал?
    Veni Creator Spiritus!

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 112

Типово

подпишусь, может быть перспективная тема... а может и не быть...
    ЗЫ круто Вилкул спалился....
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    вул. Шнеєрсона
    Дописів
    8 454

Типово

Цитата Допис від Фара Фаулер Переглянути допис
    Дай Бог. власть рейтинг теряет катастрофически, срочно надо что-то делать. если с реформами пробуксовка, то хоть так...
    т.е. вы это связываете с популизмом власти....?
    А не со сменой ГП.
    Когда мне тяжело, я всегда напоминаю себе о том, что если я сдамся – лучше не станет. Мне опять нужны доноры

Дописів
    1 579

Типово

Цитата Допис від A_L_E_N_A Переглянути допис
    т.е. вы это связываете с популизмом власти....?
    А не со сменой ГП.
    Поживем-увидим. Яреме Порошенко тоже напутствия хорошие говорил.Не дождались.Трудно верить сейчас.Но очень хочется
    Veni Creator Spiritus!

Звідки Ви
    USA, Florida
    Дописів
    3 510

Типово

Сепаратистские силы, которые, я думаю, финансируются семьей Януковича. А здесь все координирует руководитель партии регионов Александр Сергеевич Ефремов. Больше всех, я думаю, он заинтересован. Те, кто захватывали здание вчера, тем выплатят по 500 долларов, а те, кто в массовке, тем по триста, - заявил бывший нардеп.
    Об этом заявил бывший нардеп от Партии Регионов Владимир Ландик.

Дописів
    26 616

Типово

тема.
    надо быстро осудить , казнить и спрятать на 2 метра в землю. пока выкуп собрать не успели.
    не нуашо? нет тела - нет дела.
    героя из него делать даже свои не станут.
    хм!(c)

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2011
    Звідки Ви
    с ярмарки тщеславия
    Дописів
    91 452

Типово

осудить?ты статьи, по которым предъявляется обвинение, читал?
    Никого не ищу. Просто хвастаюсь

Дописів
    26 616

Типово

Цитата Допис від бекки шарп Переглянути допис
    осудить?ты статьи, по которым предъявляется обвинение, читал?
    а какое это имеет значение? (с)
    на сегодняшний день никакого.
    можно соблюсти приличия. развернуть КАМАЗ поперёк дороги как Черноволу. венок опять же от каждой фракции.
    от Ландика персонально.

опять же попытку к бегству никто не отменял..
    ..
    только за верховенство права и свежие руки обновленной фемиды мне не надо. да?
    хм!(c)

on-off
    Guest

Типово

Какой грустный мир. А люди, по чьей команде отрезали голову журналисту , ходят в Раду на работу, на переговоры ездят.

Дописів
    1 482

Типово

Можно с большой уверенностью сказать что следующий будет Вилкул.Внимательно слежу за его похождениями.Последнее время полностью потерял инстинкт самосохранения.Я понимаю что его просто используют суля какой то пряник в руководстве.Он думает что все забыли откуда он вылез кто его папа его биография восхождения за чьи бабки кто его двигал.Думает что за такое короткое время забыли его участие в регионалах кем он был при янеке как он вел себя после майдана было самое правильное решение.А сейчас лезет в глаза со всех каналов и миротворец и борец за беженцев и ярый борец за ЮМЗ и за законность и за бедность он что действительно надеется что ему дадут куда то вылезти и забудут кто он в действительности.Процентов 90 утеря чувства самосохранения результат- будет вторым в цепочке.

Дописів
    26 616

Типово

Цитата Допис від Баркас Переглянути допис
    Можно с большой уверенностью сказать что следующий будет Вилкул.Внимательно слежу за его похождениями.Последнее время полностью потерял инстинкт самосохранения.Я понимаю что его просто используют суля какой то пряник в руководстве.Он думает что все забыли откуда он вылез кто его папа его биография восхождения за чьи бабки кто его двигал.Думает что за такое короткое время забыли его участие в регионалах кем он был при янеке как он вел себя после майдана было самое правильное решение.А сейчас лезет в глаза со всех каналов и миротворец и борец за беженцев и ярый борец за ЮМЗ и за законность и за бедность он что действительно надеется что ему дадут куда то вылезти и забудут кто он в действительности.Процентов 90 утеря чувства самосохранения результат- будет вторым в цепочке.
    и это правильно (с)
    хм!(c)

Сторінка 1 з 12 1234567891011 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті