Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Всього знайдено 19, показано з 1 по 19.

Тема: Відтепер послугами Укрдержреєстру можна скористатися через "Укрпошту"

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово Відтепер послугами Укрдержреєстру можна скористатися через "Укрпошту"

З 1 листопада громадяни України зможуть отримувати адміністративні послуги, які надає Державна реєстраційна служба, через будь-яке відділення «Укрпошти».
    Мета проекту «Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту» - максимально спростити процедуру отримання адміністративних послуг, які пропонує Укрдержреєстр.
    А оскільки «Укрпошта» налічує більше 13 тисяч відділень, включаючи пересувні відділення поштового зв'язку, адмінпослугами зможуть скористатися жителі навіть найвіддаленіших міст і сіл України.
    Таким чином, українці зможуть через пошту отримати найпоширеніші види адміністративних послуг.
    Серед них - державна реєстрація юридичних осіб та фізичних осіб- підприємців, проставлення апостиля на офіційних документах, отримання виписок з Державного реєстру прав на нерухоме майно та з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців.
    При цьому, як зазначає Генеральний директор « Укрпошти » Костянтин Кривенко, партнерство з Державною реєстраційною службою України є стратегічно важливим для «Укрпошти», оскільки дозволяє зробити адміністративні послуги доступнішими і комфортніше для людей.
    Завдяки величезній мережі відділень національного оператора кожен громадянин може скористатися адміністративними послугами через пошту. Тепер жителям сільської місцевості не потрібно їхати до райцентру для оформленняпослуг Укрдержреєстру.
    Як стверджують розробники, проект був підготовлений на основі практик розвинених країн Європи - Великобританії, Італії, Ірландії, Словенії та ін.
    З метою його запуску ще 18 липня 2013 був підписаний Меморандум про взаємну співпрацю між Державною реєстраційною службою та «Укрпоштою», а 25 вересня - Регламент про взаємодію.
    http://dpa.court.gov.ua/sud0490/63567/

панове, це - революція в адмініструванні державної реєстрації.

але, я ще не бачив відповідних змін в законах.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

.. а брак можно по почте зарегистрировать?
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    15 822

Типово

революция будет тогда, когда можно будет ликвидироваться по почте
    думаю, что это чисто понты перед европой
    кстати, сегодня на БТБ видел интервью Арбузова - его украинский лучше, чем у Яценюка.

Дописів
    3 708

Типово

Цитата Допис від Банзай Переглянути допис
    http://dpa.court.gov.ua/sud0490/63567/

панове, це - революція в адмініструванні державної реєстрації.

Хотелось бы верить, но....никак не могу представить, что отделение Укрпочты в Любимове или Варваровке выдаст выписку из ЕГРОПОУ. А регистрация юр.лица?!!!
    Вы же сами сказали - никаких нормативных актов вы не видели. Зачем же спешите тащить "жаренные факты"?

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від agbel Переглянути допис
    Хотелось бы верить, но....никак не могу представить, что отделение Укрпочты в Любимове или Варваровке выдаст выписку из ЕГРОПОУ. А регистрация юр.лица?!!!
    Вы же сами сказали - никаких нормативных актов вы не видели. Зачем же спешите тащить "жаренные факты"?
    я там лінк написав. сайт - охвіційний!
    до речі, там же:

Перелік послуг, які можна отримати через «Укрпошту»:

- Проставлення апостиля на офіційних документах;
    - Державна реєстрація фізичної особи , яка має намір стати підприємцем;
    - Державна реєстрація змін до відомостей про фізичну особу - підприємця, які містяться в Єдиному державному реєстрі;
    - Державна реєстрація припинення підприємницької діяльності фізичною особою - підприємцем (за рішенням підприємця; у разі її смерті, оголошення померлою або визнання безвісно відсутнім; за судовим рішенням, що не пов'язано з банкрутством підприємця);
    - Державна реєстрація юридичної особи;
    - Державна реєстрація припинення юридичної особи в результаті її реорганізації (ліквідації, а також злиття, приєднання, поділу або перетворення);
    - Державна реєстрація змін установчих документів юридичної особи;
    - Державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу, які містяться в Єдиному державному реєстрі;
    - Видача довідки з Єдиного державного реєстру;
    - Надання витягів з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    2 269

Типово

до речі, там же:
    Не можу навіть уявити як буде виглядати процедура ця... Державні реєстратори самі не завжди впевнені в складі та інформації в документах, що можна казати про працівників пошти.
    Якщо пошта лише виконує ф-ції кур"єра, то реєстрація одного об"єкта нерухомого майна може займати близько року

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від Лубенський Переглянути допис
    Не можу навіть уявити як буде виглядати процедура ця... Державні реєстратори самі не завжди впевнені в складі та інформації в документах, що можна казати про працівників пошти.
    Якщо пошта лише виконує ф-ції кур"єра, то реєстрація одного об"єкта нерухомого майна може займати близько року
    найприкольніше там - проставлення апостилю. 99% населення не знає, що це таке. ))))

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    2 269

Типово

найприкольніше там - проставлення апостилю. 99% населення не знає, що це таке. ))))
    Я теж не знаю, може проллєте світло на темне суспільство?))

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Апости́льфр.apostille) — спеціальний штамп апостиляції, що засвідчує дійсність підписів, статусуосіб, печаток[1]; підтвердження підписів і печаток на офіційних документахапостилем робить ці документи чинними в усіх країнах-учасницях Гаазької конвенції[2].Україна приєдналась до Гаазької Конвенції 10 січня 2002 року, Конвенція набула чинності 22 грудня 2003 року, відтак 98 держав-учасниць Конвенції, відмовилися у відносинах із Україною від вимоги повної консульської легалізації офіційних документів і перейшла на спрощену процедуру апостилювання[2].
    Апостиль окрім засвідчення дійсності підпису та компетенції особи, що підписала (видала) офіційний документ, також, в окремих випадках, засвідчує дійсність штампа або печатки, що скріплює документ. Апостиль може не використовуватися, якщо існують правові підстави, що скасовують або спрощують легалізацію документа виданого окремою державою.
    Апостиль проставляється на вимогу особи, що підписала документ, або будь-якого пред'явника документа.
    http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%90%...B8%D0%BB%D1%8C

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    2 269

Типово

Основне гасло такого нововведення: "Громадяни, ви ж платите гроші в мінюст за реєстрацію, але ви забули про Укрпошту!!!"

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    2 269

Типово

Якщо я все правильно зрозумів, то проставлення апостилю можливе лише за фізичної присутності поцієнта?! Ось тут точно маразм))

Дописів
    3 708

Типово

Да видел я, что сайт охвицийный. Только это вэб-портал судебной власти, которая непонятно каким боком относится к исполнительной. При этом сайт ссылается не на НА, а на газету.

Дописів
    3 708

Типово

Якщо я все правильно зрозумів, то проставлення апостилю можливе лише за фізичної присутності поцієнта?! Ось тут точно маразм))
    А нотариальное заверение вашей подписи маразмом не считаете?

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    2 269

Типово

Цитата Допис від agbel Переглянути допис
    А нотариальное заверение вашей подписи маразмом не считаете?
    Ну треба ж якось перестраховуватися, хоча все це до лампочки, підпис можна будь-який підробити.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    2 269

Типово

Як на мене - краще б зробили онлайн прийом документів, а по особистому прийому просто б звіряли відскановані копії з оригіналами, можливо тоді черги трохи зменшилися.

Дописів
    373

Типово

Проект «Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту» реалізується в рамках програми «Відкрита влада» за ініціативи Президента України Віктора Федоровича Януковича

Дописів
    373

Типово

Як на мене - краще б зробили онлайн прийом документів, а по особистому прийому просто б звіряли відскановані копії з оригіналами, можливо тоді черги трохи зменшилися.
    Уже на старте.
    Виртуальний офис електронних послуг Дніпропетровської області "Відрита влада"
    www.e-services.dp.gov.ua

суть - регистрируешься в личном кабинете, загружаешь сканы документов,
    заказываешь услугу,
    и... получаешь по заслугам
    думаю, к концу года уже будет работать - сейчас наполнение БД, орг. вопросы и т.д.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    2 269

Типово

Цитата Допис від ok-001 Переглянути допис
    Уже на старте.
    www.e-services.dp.gov.ua

заказываешь услугу,
    думаю, к концу года уже будет работать - сейчас наполнение БД, орг. вопросы и т.д.
    О, оце діло, подивимося як працюватиме! Тоді можливо і маклерів-дармоїдів поменшає))))

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    2 269

Типово

Цитата Допис від ok-001 Переглянути допис
    Уже на старте.
    www.e-services.dp.gov.ua

заказываешь услугу,
    Переглянув детальніше... добра справа, але ж до мінюсту та його реєстраційних функцій вона не має відношення, а хотілось би щоб і до Державного реєстру справ діло дійшло!

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті