Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Всього знайдено 20, показано з 1 по 20.

Тема: Велике і прокляте покоління 50-тих років народження.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    8 968

Типово Велике і прокляте покоління 50-тих років народження.

Дякуючи учаснику під ніком „БАЙТ”, відкриваю цю тему.

Він виказав повагу до покоління, народжених у 50-ті роки. Я сам з 1953 року. Заявляю з повною відповідальністю, що моє покоління зробило стільки зла і шкоди, що його поважати НЕМОЖНА.
    Звичайно, тут не йдеться про окремі особистості. Серед нас було і є багато порядних людей.
    Особисто я брав участь у будівництві країни і суспільства, частинка моєї вини присутня у загальному злочині мого покоління. Мені шкода, що саме так трапилось. Мені соромно, що все що ви бачите довкола себе, було створено моїм поколінням.

Пропоную тут виказати свої думки стосовно заслуг людей 50-тих.
    Бариг із влади геть!!!
    Вся влада націонал-патріотам України!!!

Дописів
    37 060

Типово Re: Велике і прокляте покоління 50-тих років народження.

Цитата Допис від levada
    Він виказав повагу до покоління, народжених у 50-ті роки. Я сам з 1953 року. Заявляю з повною відповідальністю, що моє покоління зробило стільки зла і шкоди, що його поважати НЕМОЖНА.
    Говорите только за себя .

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    8 968

Типово

alyak,
    Єто не соответствует теме. Речь идёт об поколении.
    Бариг із влади геть!!!

Дописів
    37 060

Типово

Цитата Допис від levada
    alyak,
    Єто не соответствует теме. Речь идёт об поколении.
    Если вы наносили вред , то это не значит что все наносили вред.

Звідки Ви
    с перекрестка трех лун...
    Дописів
    3 068

Типово Re: Велике і прокляте покоління 50-тих років народження.

Цитата Допис від alyak
    Цитата Допис від levada
    ППКС

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    8 968

Типово

alyak,
    Удивителное непонимание!
    Повторяю. Человек вісказал своё уважение к ПОКОЛЕНИЮ -50-тіх. Не ко мне не к вам не с Сене или Марусе. К ПОКОЛЕНИЮ!
    Ферштейн? Андестен? Розумеш?
    Упрощаю до минимуму вопрос.
    ЮНОШЫ и ДЕВУШКИ!!! ВЫ РАДЫЯ ЗА ТО ШТО МЫ ВАМ УСЕМ ТУТАЧКИ НАСТРОИЛИ, АЙ НЕТ?
    ВЫ ГАРДИТИСЯ НАМИ, АЙ ПРАКЛИНАИТЯ НАС, ДЕТУШКИ?

До свидания, пора и честь знать знать. До завтра.
    Бариг із влади геть!!!

Дописів
    37 060

Типово

Цитата Допис від levada
    alyak,
    Удивителное непонимание!
    Что я не понял .

Я сам з 1953 року. Заявляю з повною відповідальністю, що моє покоління зробило стільки зла і шкоди, що його поважати НЕМОЖНА.
    Вы говорите о том что вы себя относите к поколению вредителей . Говорите только за себя .

Дописів
    5 629

Типово

Поколение рожденных в 50-х ничем не отличается от других поколений в том плане, что люди всегда стремились и будут стремиться к усовершенствованию, так что описаные, levada, вами ошибки, несут сущность человечества в общем, а не отдельно взятого поколения.
    От судьбы не уйдешь, а если ушел значит не судьба.

Дописів
    2 936

Типово

levada,
    Я должен огорчить Вас, к сожалению.
    В контексте той темы где это было сказано речь шла как раз о поколении индивидов, т.е. о каждом человеке в частности, особенно я выделил инженеров. Произошло это отнюдь не потому что я фанат конструкций и сооружений которые создавались Вашим поколением, а от того что практически каждый инженер разбирался не только в своей области а еще и обладал огромным запасом знаний не касающихся его специальности. Так к примеру средний инженер мог и топливо с ракеты слить и как ремонт двигателя внутреннего сгорания по скудному мануалу произвести. Сейчас этого нет. Я поэтому в некоторой степени завидую предыдущим поколониям в этом плане.
    Однако то что вы там писали что мы становимся типа женщинами, ну так да, я могу и ядро перекомпилить и конструкцию какую расчитать, а с двигателем - йух. Езжу на сто. Та даже глушитель прикрутить... не хочу руки пачкать и все.. не мое.

Теперь по поводу "вредителей" и прочего... Вы очень узко подходите к проблеме на мой взгляд.
    К примеру не Ваше поколение изобрело атомную бомбу, однако именно Ваше поколение предупредило 3ю мировую войну надолго....
    И т.д. и т.п. Вы мне кажется просто об этом не думаете.
    Да и плохого не мало, климат там и загрязнение, но это не вина поколения, это вина прогресса, который, как известно, не остановить.

Удачи.

Дописів
    2 936

Типово

double

ОПЫТНЫЙ
    Guest

Типово

levada, Вы как всегда гоните пургу. Мы дети победителей ВОВ,которые прошли через всю Европу,и которые начали понимать что страна живёт неправильно.Наше поколение, это родившиеся с 1947 по 1957 год! И кто как не наше поколение поняло, что так жить уже нельзя ! Это наше поколение начало демонтаж старой тоталитарной системы в 1985-91 году ! Кто её демонтировал ? Именно мы 28-38 летние Если бы не мы,то уже была бы 3 мировая война. А теперь 28-38 летние строят новое общество.которое позволит жить достойно всем людям. И это дети нашего поколения

Типово

ОПЫТНЫЙ,
    Мы солидарны! О своих родителях могу сказать именно
    ... дети победителей ВОВ,которые прошли через всю Европу,и которые начали понимать что страна живёт неправильно. ...
    Для моих дедушек и бабушек (это они как раз прошли ВОВ от звонка и до звонка в действующей армии), правда, мои родители - крушители устоев и ломатели Коммунизма.
    Хотя могу предложить, что если бы не ВОВ все рухнуло бы раньше, а поколение 1947 - 1957 -го было бы строителями нового общества. А мы уже пожинали плоды так сказать
    при всех обстоятельствах жизни девушка должна быть
    "добра без слабости, справедлива без суровости, услужлива без унижения,
    остроумна без едкости, изящно-скромна и гордо-спокойна"(с)

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    8 968

Типово

часхнього повстання, що наче б то цей факт дозволяє вибачити решту важких гріхів, що скоїли вони.
    Це помилкова думка. С-50 після того як власноруч зруйнували СРСР, могли так само просто його і відродити знову.
    Бариг із влади геть!!!

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    8 968

Типово

Відкривши цю тему, вважаю злочином не повідомити громаду про характер хімічно-біологічних процесів, що відбуваються у власному мозку.
    Замітки автора:
    1, Повага – це відчуття до живої істоти, чи групи істот, відповідно до характеру дій означеної істоти чи групи.
    2, С-50------ скорочено сволота народжена у 50-ті роки.
    3, Покоління ----- це одиниця суспільства без поділу на особистості, тобто середня якість всіх учасників процесу.
    4.Все, нижче наведене не стосується Великого Нанайського народу, та народів Балтії.
    5, Автор є частиною сволоти-50.
    6, Окремі добродії зі складу С-50 не розглядаються, мова лише про ціле покоління як таке.

Дисертація.

У відповідь пану „Байт” відразу скажу, що я не відчуваю жодної поваги до С-50.
    Пояснення.
    С-50 почав брати участь у побудові життя з 1966 року і продовжує цю справу і зараз. Це найщасливіше покоління з усіх попередніх поколінь, що жили на теренах імперії та СРСР. Воно не знало ані голоду, ані світових війн, ані особливих важких турбот. І як же віддячили С-50 за свою вдачу? Вони відрубали руку, яка протягала їм хліб.
    С-50 це перше покоління тотально байдужих людей. Вони вже ні в що не вірили, але блискуче робили вигляд, що вірять. То були генії лицемірства. Їм було байдуже що дарувати квіти, що скидати бомби на голови афганців, що висаджувати нові ліси, що будувати хімічне пекло не Землі у вигляді таких міст я Березняки, Стерлітамак, Сумгаіт.
    Вони однаково завзято будували житлові масиви і міста металургійної смерті типу Череповець, Новокузнецьк, Запоріжжя чи той же Дніпропетровськ. Вони з радістю вирощували хліб і з такою ж самою радістю труїли землю, адже комунізм то є радянська влада, + ел-ція + хімізація сільського господарства. Їм було байдужі що шити черевики, що майструвати атомні бомби, що рити канали у пустелях, що скидати ті атомні бомби на свою власну землю. Вони робили експерименти хоч з підривом ЧАЕС хоч з польотом у космос. Вони самі не бажали ні про що думати. Їм вистачало отримати вказівку від влади. Їх не обходило, яка та влада є. С-50 то велика „Людмила Ліпьошкіна”

С-50 отримали на шармачка величезні гроші дякуючи енергетичній кризі 70-тих.Але їм до тих грошей не було діла. Вони їх просто промотали, Вони навіть не розікрали їх, а пустили геть за вітром. Вони зробили наступні економічні злочини планетарного масштабу:
    1, Побудували газопроводи з Сибіру до Європи. Цим вони не тільки залишили Росію при дровах, а й полегшали сучасним іудеям грабувати газодоляри. Замість того, що б будувати потужні ТЕЦ у Сибіру та на Уралі, та забезпечити країну екологічно чистим електричним опаленням, вони збільшили виробництво металу для труб, чим і знищували природу планети та людей.
    2,С-50 мегатони грошей викинули на смітник під назвою Байкало Амурська Магістраль, яка нікому не потрібна і крім шкоди нічого від неї не було. Для цього знов нарощували виробництво металу і знов посилювали знищення природи і життя на Землі.
    3,Вони отруїли воду, повітря і землю
    4,Вони витратили величезні кошти на вбивство людей по всій планеті. С-50 убивала людей лише для того, що б отримати світове господство, хоча це господство їм взагалі було не потрібним, але їм сказали, що так треба, і вони радісно заплескали у долоні почали організовувати війни по всьому світу.
    5, Вони майже знищили життя у світовому океані, ресурси якого були безмежними.
    6,Вони влаштували велетенські радіаційні зони смерті на Кольському півострові, у Східному Казахстані, на Уралі, в Чорнобільскому краї, на Уралі та на Тихо океанському узбережжі.

У духовній сфері життя С-50 також відзначились великими злочинами.
    1, Це перше покоління яке відмовилось від архітектури на користь стандарту казарми
    2, С-50 першими почали впроваджувати споживацький спосіб життя. За джинси вони готові були продати півкраїни, за платівку Міка Джягера продати матір. За шкіряну моренарку могли продати брата або сестру.
    3, Це вони першими прийняли тотальне пияцтво як стиль життя.
    4, Це вони започаткували поширення наркоманії уже з 70-тих років
    5,Це вони зробили „сексуальну революцію”, а по суті створили величезний собачник у гонорейно сифілітичному болоті. Це вони подарували вам СНІД.
    6,Вони однаково завзято будували країну і знищували її, бо по великому рахунку то є покоління живих мерців
    7, То було перше покоління яке відверто зневажало хлібороба і воїна,
    8, Вони першими перестали любити Батьківщину і залюбки почали тікати світ за очі туди, де можна дістати більше їжі та предметів
    8, И нарешті найстрашніший злочин у духовній сфері то байдужість до справедливості чи її відсутності.
    9, І на сам кінець останній фатальний злочин. Скупість і безмежну жадобу вони возвеличили у ранг най вищої особистої доблесті людини. Уміння красти стало ознакою успішності. Злодій став елітою для зграї сволоти.

Це далеко не повний перелік злочинів скоєних С-50, а лише мала частинка нескінченного списку. Існує думка, що заслугою С-50 є те, що жоден з них не пішов на захист умираючого СРСР, як свого часу не пішли на захист Чехів та Словаків під час їхнього повстання, що наче б то цей факт дозволяє вибачити решту важких гріхів, що скоїли вони.
    Це помилкова думка. С-50 після того як власноруч зруйнували СРСР, могли так само просто його і відродити знову. Цього не відбулося лише тому, що вони були
    Люд милами Лєпьошкіними, і їм ніхто не дав наказ на реанімацію мерця. В іншому разі, С-50 залюбки б зааплодували та й відродили б мерця.
    Та най страшнішим є те, що саме зараз, з причин їхнього віку, С-50 займають керівні посади у суспільстві.
    Це вони знищили мільйони людей, зруйнували рештки економіки, наплодили безпритульність і проституцію. Це вони фактично узаконили наркоторгівлю. Це вони організували беззаконня і хаос.
    Психологія С-50 не дозволяє їм бути владою, то б то слугою народу, тому в країні і не існує влади. Під керівництвом С-50 суспільство нагадує собачу упряжку під час годівлі тварин. Яка собака вхопить більшу рибину, та й більше наїсться, головне вчасно укусити сусіда, швидше зжерти своє та встигнути вирвати шматок з горлянки того ж сусіда.

Сволота -50, як що не буде відокремлена від влади, здатна знищити життя на теренах колишнього СРСР.
    Таким чином я не можу відчувати жодної поваги до С-50. Більше того, я вважаю, що це покоління є лиходій і ворог життя. Воно має бути суворо засудженим і викинутим за межі суспільства. Ці люди мусять дожити свій вік десь в умовах повного ігнорування з боку молодших поколінь. Вплив С-50 на життя суспільства є величезною небезпекою для всього людства.
    Тому у назві теми, я й ужив слово ПРОКЛЯТІ.
    Бариг із влади геть!!!

ОПЫТНЫЙ
    Guest

Типово

levada, Вселенская пурга и извращение своего мозга. Помоему вы клиент ВЕДЬМЫ .

Звідки Ви
    Отовсель
    Дописів
    13 132

Типово

Цитата Допис від levada

С-50 почав брати участь у побудові життя з 1966 року і продовжує цю справу і зараз. Це найщасливіше покоління з усіх попередніх поколінь, що жили на теренах імперії та СРСР. Воно не знало ані голоду, ані світових війн, ані особливих важких турбот. І як же віддячили С-50 за свою вдачу? Вони відрубали руку, яка протягала їм хліб.
    Брехня.. Индо-пакистанкий конфликт, камбоджа, эфиопия, вьетнам,
    Афган, Национальные конфликты..
    Притом-- посылали лучших, спецназ. летчиков..

Цитата Допис від levada

що скидати ті атомні бомби на свою власну землю. Вони робили експерименти хоч з підривом ЧАЕС хоч з польотом у космос.
    Мда-- И Королев Курчатов Сахаров Янгель Мясищев Туполев Микоян Гуревич Грязев Шипунов Дегтярев Калашников Лозино-Лозинской Сухой Кравцов Ахмет-Хан Люлька и еще народу-- родились до С-50..

Цитата Допис від levada

2,С-50 мегатони грошей викинули на смітник під назвою Байкало Амурська Магістраль, яка нікому не потрібна і крім шкоди нічого від неї не було.
    То у вас просто родственников НЕТ скажем в Забайкалье..

Цитата Допис від levada

Це вони зробили „сексуальну революцію”, а по суті створили величезний собачник у гонорейно сифілітичному болоті. Це вони подарували вам СНІД.
    Современные исследования показывают что ВИЧ (СПИД это его крайняя форма) был всегда.. Когда очередная бактерия мутирует до уровня убийства-- лишь вопрос времени..

Эх-- это даже уже не трава !!!
    Я вам говорю кончайте глотать колеса...

[/quote]
    В самолете все работало отлично даже двигатель автоматически восстановил режим.
    Вот только летчик перепугался и "сбежал"

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    8 968

Типово

bite, Система образования была действительно ПРЕКРАСНОЙ. Мы умели самостоятельно разбираться в новом материале. Сейчас этого нет и в помине.
    Пал Степаныч,
    Брехня..
    Это мелочи по сравнению с тем, что пришлось пережить нашим отцам и дедам.
    То у вас просто родственников НЕТ скажем в Забайкалье..
    Я сам там не раз бывал, в том числе и на БАМе. Я бывал почти везде, кроме Армении. 16 лет проматался по стране.
    Пал Степаныч,
    Мда-- И Королев Курчатов Сахаров Янгель Мясищев Туполев Микоян Гуревич Грязев Шипунов Дегтярев Калашников Лозино-Лозинской Сухой Кравцов Ахмет-Хан Люлька и еще народу-- родились до С-50..
    А этих зачем приобщать к С-50? Они делали бомбы, мы их кидали. Они придумывали ракеты, мы их запуздыривали в космос.
    Помоему вы клиент ВЕДЬМЫ .
    Я вам говорю кончайте глотать колеса...
    Бариг із влади геть!!!

Дописів
    2 936

Типово

levada,
    Знаете, в каждом поколении можно найти тех кто не достоен среднего уровня этого поколения, но это же не значит что всех надо поставить к стене и расстрелять!

bite, Система образования была действительно ПРЕКРАСНОЙ. Мы умели самостоятельно разбираться в новом материале. Сейчас этого нет и в помине.
    Я скорее об этом и говорил, только о результатах той, Вашей, системы образования.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    8 968

Типово

Жаль. Тема оказалась мёртво рождённой.
    Бариг із влади геть!!!

Дописів
    2 936

Типово

levada,
    Нет времени километровые посты писать, прошу прощения.

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті