Зовсім не жіноче свято, що наближається, спонукало мене до відкриття цієї жахливої теми. Збирався це зробити давно, але вчора у мою чашу терпіння впала остання крапля. Далі терпіти не можна.

Учора короткий день, прихожу на роботу, і що ж я бачу там? Сидять біля радіатора опалення два офісних кастрата з ганчірками і з цеберкою. Кастрати вимочують воду, яка витікає зі штуцера !!!! На моє запитання, що вони роблять, офісні кастрати відповіли, що чекають на мене, бо не знають що робити зі штуцером.!!!!!!!!!
Ледве втримався від палкого бажання поматюкати хвилин 20-30 тих бовдурів. Узяв два ріжкових ключа та й підтягнув накидну гайку. Кастрати дивились на мене як на чарівника, бо вода припинила капати!
Питаю, як же то сталося, що ви, майбутні голови сімейств, не вмієте зробити таку просту роботу? Офісні кастрати почали щось гунявити про те, що у школі не було уроків праці, а вони взагалі економісти і таке інше.... .
Що відбувається, шановні? Майбутні чоловіки не здатні ані полагодити розетку, ані справити водопровідний кран, навіть гвіздок не можуть забити у стіну...! І таких кастратів стає надалі все більше і більше. З чим це пов’язано? Може з характером роботи?
У мої часи зустріти чоловіка у конторі було так же важко як побачити лілею на каналі Фрунзенського масиву. Звичайно траплялися винятки, але то були хворі чоловіки, які працювали бухгалтерами.
Я от уже давно спостерігаю за робітниками шараги. Жінки як жінки, а от чоловіки просто кошмар! Як що взяти наших водіїв та вантажників, то тут все гаразд. Зауважень немає.
Коли я дивлюсь на офісних сидільців, яким за 40, теж особливої турботи не відчуваю, звичайні мужики. Тим кому 30-40 викликають у мене легке презирство до них. Вони вже такі собі женоподібні, але залишки чоловічих манер у них ще можна помітити.
А от ті кому 20-30 років викликають у мене крик душі і бажання вдягнути на тих кастратів спідниці, задрати поділ та начистити їм сраки гарним батогом.

Ці нещасні істоти більшість часу провадять у жіночому середовищі. Мимо волі переймають від жінок манери поведінки. Вони вже посміхаються якось по жіночому, долоньки складуть, притиснуть їх до колін і хіхікають... . Виделку, або там чашку тримає в руці, а мізинчик відставляє, п’є каву витягнувши губи. Один, помічаю, вже при ходьбі крутить задом, другий сидить, стуливши ноги, начебто у нього між ногами немає нічого!
Вони навіть здороваються не так як мужики. Вони не тиснуть руку, а подають свою долоньку немов для поцілунку.
Сумно! Огидно! Боляче! І дуже, дуже страшно !
Страшно від думки, що моя донька, борони Боже, приведе у дім такого офісного кастрата!!!! Чи втримаюсь я щоб не відрубати голову бовдуру? Надія лише на те, що не доживу до весілля, або дочка знайде не офісного сидільця-кастрата, а справжнього чоловіка.
Що ж відбувається на планеті? Читав, що тестостерон у сучасних чоловіків на 15 відсотків нижчій аніж у колишніх чоловіків,
Все перемагаюча сила бабізму торжествує на планеті.

PS Мужикі-і-і-і-і !!!! Ви чьо там ф сам дєлі, ващє ипануліся штоля?