Я переконаний, що українці готові до опору.

Але головна причина нинішніх подій полягає в тім, що ми просто дозволили декому думати, що нас можна легко "нахилити".

Саме час замислитись: може вже нам пора декого "нахилити", аби на майбутнє ні у кого такого бажання не виникало?

Взагалі дуже важливий елемент опитування - здатність вбити людину. Я зі знанням справи кажу, що навіть просто бити людину - не надто приємна справа.

Але рано чи пізно настає момент істини. Питання навіть не у готовності застрелити того, хто краде газ у держави.

Питання в тому, що війна вже почалась й тепер у ній можна лише перемогти. А це означає загибель всіх інших. Можливо серед них опиняться ті, хто ще вчора були Вашими друзями.

І важливо, що не тільки не стане газу, але й їжа та навіть питна вода стануть дефіцитом.

Не буде дефіцитом лише смерть та божевілля.

І я знаю про що кажу. Вже третій день я ні з ким не розмовляю російською мовою. Це - культурний фронт. Я прийняв рішення - витіснити чужу мову зі свого життя. Хай ті, що поналізли з-за кордону у наш форум, вчать українську мову. Це вже оголошена війна, на якій я можу або втратити розум, або ж розвинути його до надможливого рівня.

Знову ж таки - це лише початок іншого життя.
Попереду - мобілізація, битви та перемога.

Хто зі мною?