Тема создана для фанатов нашей команды и просто неравнодушных к футболу людей)
трансляції он-лайн - http://livefootball.ws/
Начало темы:
том 1
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Тема создана для фанатов нашей команды и просто неравнодушных к футболу людей)
трансляції он-лайн - http://livefootball.ws/
Начало темы:
том 1
Востаннє редагував Oliver: 16.05.2015 о 12:44
Я так розумію якщо ми не виграємо в неділю то ми знову весь сезон в одне місце. Кроти чемпіон. Мкг в лч. Динамо з кубком у нас якась бронза. Пффф картина маслом ще та
Ну я в таких умовах тут намагався дивитися то можливо і прогавив
....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
В десятке
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
ЧуДиК, а ты замужем?(с)Машенька
Чудик, я так старомодна, что предпочитаю, чтобы брали меня)(с)Lucita
Чудо билет один![]()
А що, чотиризначну кількість сторінок форум не сприймає?![]()
ехх не дотягли ми трішки до 1000 ))))
а чого тримався за ребра?Как известно, на 76 минуте матча с "Динамо" капитан "Шахтера" Дарио Срна получил травму и не смог продолжить игру. Как сообщил каналу "Футбол 1" начальник медслужбы "горняков" Артур Глущенко, у Дарио ушиб грудной клетки. Срок восстановления - 1-2 недели. Таким образом, эта травма не позволит Срне сыграть в последнем матче чемпионата против "Волыни", но не помешает подготовке к ЧМ-2014 в Бразилии.
і по Реброву. мені можливо здалося але Суркіс на разі не знає, що робити. залишати його чи ні.. якби програли то 146% був би новий тренер..зараз ставити іншого якось і не з руки
і ще. помітив як якийсь один із тренерів (той що давав настанови гравцям що виходили на заміну) в одному епізоді щось емоційно кричав на реброва і щось там показував на полі.. Ребров стояв як хлопчина для побиття.. чи не технічний він кандидат?![]()
30 тур Днепр - Металлург Д (дата матча: 2014-05-18 17:00:00, доступно билетов: 18057)
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks