Коли буде сніг. 20.12. закінчується, але навіть апельсини по-новорічному не пахнуть.
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Коли буде сніг. 20.12. закінчується, але навіть апельсини по-новорічному не пахнуть.
уже месяц снег лежит
чемодан - вокзал - москва![]()
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
Там нічого розповідати. З місяць назад турбувало яка погода буде на неділі. І ось сниться що стою на вулиці і що дня за 2-3 вже лютий. Дивлюсь навкруги а погода така як от зараз, і я у вісні згадую що і в грудні і на новий рік така ж погода була. Дивуюсь, і тут така думка: ёп, так в лютому все і доздожене. Все прокинувся.
не знаю когда будет снег, но знаю через пару дней после будет грязь![]()
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
вот когда облачко будет над украиной , тогда и снег пойдэ
картинка обновляется
зима - супер. З економічної точки зору. А з розважальної, сьодні напоровся в сараї на запилені лижі і стало сумно. Нє, пєтарди в грязь вставляти нам не звикати, але на лижі я ставав вже у грудні.
з.і. вже вдруге на дачі зимують гранат і хурма. А виноград вже другу зиму не прикопую. І "польот нормальний"!
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks