Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Всього знайдено 2, показано з 1 по 2.

Тема: Конкуренція по дніпроклоаківську.

Звідки Ви
    Січеслав (Дніпраклаакафск на Дніпрє України)
    Дописів
    18 515

Типово Конкуренція по дніпроклоаківську.

Річ не в тім, що супермаркет "Варус" чітко вписується в "сістєму па научнаму вижиманію пота" з трудящих, а в тім, що на масиві кривавого головоріза Фрунзе воскресла "Бальшая лошка", що свого часу уславилась низькими цінами на харчі для шлунків трудящих, крадіїв та паразитів. Мені не відомо чи являє собою володар Варусу людожера чи ділову людину, але мені відомо точно, що ціни там помітно нижчі, а заробітну платню наймити отримують вчасно.
    Цього ганебного становища дніпроклоаківські конкуренти стерпіти не могли. Сьогодні я власними ногами зайшов у "Варус" и зайвий раз пересвідчився у низькому рівні цін. Але всі холодильні вітрини лабазу чомусь були порожніми. Я спитав у довіреної особи про те, що там у них у лавці трапилось. Узнав наступне.
    Вночі відбувся акт конкуренції. Передбачається що конкурентами могли стати або невідомий "АТБ", або порхатомасонський "Спар". Злочинці пролізли у приміщення де розташована компресорна станція і пошкодили трубопроводи, завдяки чому з холодильних машин витік геть увесь фреон. Довірена особа також мені повідомила, що це відбулося одночасно у п’ятьох суперлабазах таємничого "Варусу".
    Також з рота довіреної особи я почув про погрози володаря таємничого "Варусу" про те, що він задушить цінами клятих людожерів, котрі направили своїх диверсантів на пошкодження устаткування лабазу.
    У світлі пустопорожньої балаканини про вступ Гадючника Україна до складу Союзу Братніх Гадючників Європи, така дніпроклоаківська здорова конкуренція виглядає дещо дивно.
    Люстрація - Свобода - Тягнибок
    http://www.svoboda.org.ua/pro_partiyu/prohrama/

Звідки Ви
    звірорадгосп "Привид комунізму"
    Дописів
    3 730

Типово

От старий брехун
    З життя перукарів. Де купити якісну іранську хню?

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті