Взагалі сни бачу дуже рідко.
А сьогодні уві сні із своїм давнім шкільним другом ми раптом опинилися у Читі. Перша думка - добре, що штани надів, а не шорти, тут же ж холодно!
І одразу все вкрилося снігом.
Потім ми їхали на читинському метро (цікаво, а у справжній Читі метро є? Треба погуглити). Тільки вагони були схожі на вантажні ліфти. Тільки не ті, що у житлових будинках, а ті, які на кухнях у їдальнях чи кафе... Ну, хто бачив, той зрозумів.
Потім заблукали, вирішили спитати дорогу у міліціонерів. Тобто у поліціонерів, але у сні я про це забув, тому бачив їх як міліціонерів. Коли підійшли до них, до виявилося, що вони... ммм... якби політкоректно мовити... - афрочитинці. І у міліцейських шкірянках та зимових шапках. Ну я вже говорив, що там холодно.
Дорогу вони нам не показали, але ми здогадалися, як назад потрапити! Тим самим метро, тільки у інший бік! Все ж логічно.
Потім мені до рук потрапила пляшка з шампанським. Тільки горлечко було цікаве - як розбризкувач на Містері Мускулові. Зате дуже зручно.
Але потім задзвенів клятий будильник, і що було далі - не знаю. Треба свого товариша запитати, можливо він додивився.
Bookmarks