Десь місяць назад друг розповідав, як стояв біля центрального входу в Мост-сіті та бачив, як грабують та б'ють одного чоловіка, а охорона просто стоїть і дивиться. Я якось не звернув на це увагу.
А ось вчора мені мама розповідала про дочку сусідів. Йшла вона зі знайомим по Мост-сіті, люди вже досить дорослі. Біля них починають бігати якісь підлітки, між собою штовхаються і я так зрозумів, що зачепили дівчину. Ну, хлопець сказав їм, щоб вони вели себе нормально (це було вже біля виходу). Як тільки вони (і хлопець з дівчиною) і ті дебіли вийшли з центрального входу, то підлітки напали на хлопця, почалась бійка. Дівчина вже бачить, що її знайомий у крові, дістає 2 телефони, сама в шоці, хоче дзвонити в міліцію. Як тільки засвітились телефони, то один з підлітків підбіг до неї, вихопив телефони, ще й гаманець встиг витягнути із сумки, та побіг, разом із другим товаришем.
Охоронці в цей час просто спостерігали...
Коли дівчина підійшла до охоронців, показала їм документи, що вона працює на телебаченні, то одразу викликали швидку, а саму дівчину відвезли додому. Чи викликали міліцію, я не знаю.
Bookmarks