Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1 з 4 1234 ОстанняОстання
Всього знайдено 77, показано з 1 по 20.

Тема: Сделайте выводы из голосования в Думу

Дописів
    22 450

Типово Сделайте выводы из голосования в Думу

Обратите внимание, едорасы насчитали себе 49 с чем-то процентов. А в Думе получают 238 мандатов из 450 - БОЛЬШИНСТВО (52,9%).

Кто дал едорасам БОЛЬШИНСТВО? Те кто голосовал за непроходные партии не преодолевшие барьера. За протывсихов молчу, эту графу и у них и у нас убрали. Медвед уже даже пожалел об этом, но до нашего валянка думаю не дойдет вернуть эту технологичную графу.

Думайте и если вы против существующей власти не отдайте ей свой голос по глупости

Дописів
    15 562

Типово

Януковичи подготовились. Уже. На всех ключевых постах стоят донецкие.
    ЗЫ интересно, сколько они себе нарисуют? 51%? Типа, нам лишнего ненада?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

... господа евроориентированные, объясните мне, почему выводы надо делать из российских выборов, а не из польских, которые состоялись не далее как полтора месяца назад?
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Почетный форумчанин Аватар для j
    Звідки Ви
    Джей з оГороду
    Дописів
    55 142

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    ... господа евроориентированные, объясните мне, почему выводы надо делать из российских выборов, а не из польских, которые состоялись не далее как полтора месяца назад?
    Да потому что Украина как была УССР, так ею и остаётся, как РФ остаётся РСФСР. Только цвета флагов поменяли
    ...и поэтому — империализм должен быть разрушен (...ceterum censeo Imperialismus esse delendam)

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Юpа Переглянути допис
    Обратите внимание, едорасы насчитали себе 49 с чем-то процентов. А в Думе получают 238 мандатов из 450 - БОЛЬШИНСТВО (52,9%).

Кто дал едорасам БОЛЬШИНСТВО? Те кто голосовал за непроходные партии не преодолевшие барьера. За протывсихов молчу, эту графу и у них и у нас убрали. Медвед уже даже пожалел об этом, но до нашего валянка думаю не дойдет вернуть эту технологичную графу.

Думайте и если вы против существующей власти не отдайте ей свой голос по глупости
    якщо ви, Юрій, з думкою про Юлю, то буде Янукович.
    думайте, Юрій.

Дописів
    39 400

Типово

покликаєм пшекоботів до нас?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    покликаєм пшекоботів до нас?
    ... я могу понять, когда так называемые "совки" надышаться не могут на то, что там скажут в Москве ... Но люди, позиционирующие себя, как "идущие на Запад" какого хрена держат глаза на затылке? .. так сложно отказаться не заходить на ленту.ру или подобные ресурсы? .... неужели без этого жить нельзя?
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Дописів
    39 400

Типово

... я могу понять, когда так называемые "совки" надышаться не могут на то, что там скажут в Москве ... Но люди, позиционирующие себя, как "идущие на Запад" какого хрена держат глаза на затылке? .. так сложно отказаться не заходить на ленту.ру или подобные ресурсы? .... неужели без этого жить нельзя?
    нашо запитуєте? самі ж бачите відповіді. інформаційні війна ведеться саме на оті очі - вплив та утримання. Україна не має впровадженої політики та ідеології з вибору європейського напрямку щодо своїх громадян, тому це поле покриває РФ. крім того, куєва туча російських та проросійських організацій в Україні закріплюють " глаза на затьілке", а про собаку Павлова і школяри знають.

слабка позиція держави; одиниці-носію євроінтеграції запропоновано озиратися на Росію, озиратися на Росію, озиратисянаросію, озиратисянаросіюозиратисянаросію. шось там про Європу згадували? най почекає, бо таааам в Росіїїї такє робиться, такє робиться))

Дописів
    22 450

Типово

Цитата Допис від Ортодокс Переглянути допис
    Если ПР больше не катит, значит остается КПУ. Тоже хороший вариант!
    т.е. снова отдать голос тем кто сейчас при власти?

Дописів
    39 400

Типово

комуністи як були при владі так нікуди не ділися.

Президенти України:Кравчук Леонід Макарович, член КПСС
    Кучма Леонід Данилович, член КПСС
    Ющенко Віктор Андрійович, член КПСС
    Янукович Віктор Федорович, член КПСС

Голови Верховної Ради України:
    Іван Степанович Плющ, член КПСС
    Олександр Олександрович Мороз, член КПСС
    Олександр Миколайович Ткаченко, член КПСС
    Володимир Михайлович Литвин, член КПСС

Прем'єр-міністри України:

Фокін Вітольд Павлович, член КПСС
    Симоненко Валентин Костянтинович (в. о.), член КПСС
    Звягільський Юхим Леонідович (в. о.), член КПСС
    Масол Віталій Андрійович, член КПСС
    Марчук Євген Кирилович, член КПСС
    Лазаренко Павло Іванович, член КПСС
    Дурдинець Василь Васильович (в. о.), член КПСС
    Пустовойтенко Валерій Павлович, член КПСС
    Кінах Анатолій Кирилович, член КПСС
    Єхануров Юрій Іванович, член КПСС
    Турчинов Олександр Валентинович (в. о.), член КПСС
    Азаров Микола Янович, член КПСС

Дописів
    12 761

Типово

комуністи як були при владі так нікуди не ділися.

Президенти України:Кравчук Леонід Макарович, член КПСС

Голови Верховної Ради України:
    Іван Степанович Плющ, член КПСС
    Олександр Олександрович Мороз, член КПСС
    Олександр Миколайович Ткаченко, член КПСС
    Володимир Михайлович Литвин, член КПСС

Прем'єр-міністри України:

Фокін Вітольд Павлович, член КПСС
    Симоненко Валентин Костянтинович (в. о.), член КПСС
    Звягільський Юхим Леонідович (в. о.), член КПСС
    Масол Віталій Андрійович, член КПСС
    Марчук Євген Кирилович, член КПСС
    Лазаренко Павло Іванович, член КПСС
    Дурдинець Василь Васильович (в. о.), член КПСС
    Пустовойтенко Валерій Павлович, член КПСС
    Кінах Анатолій Кирилович, член КПСС
    Єхануров Юрій Іванович, член КПСС
    Турчинов Олександр Валентинович (в. о.), член КПСС
    Азаров Микола Янович, член КПСС
    А пионеры так еще лет 50 будут ))

Дописів
    414

Типово

Цитата Допис від Ортодокс Переглянути допис
    Коммунисты у власти не были 20 лет, уже пора бы Вся власть - Советам!
    Так чтобы по-настоящему - президент, премьер....
    Симоненко?

Дописів
    24 545

Типово

А при чому тут лента.ру, чи «идущие на Запад»?

ТС підняв питання – чи варто голосувати за непрохідні партії? А ви як собака Павлова…
    Будь-яка імперія – це зло.
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Цитата Допис від L_Pt Переглянути допис
    А при чому тут лента.ру, чи «идущие на Запад»?

ТС підняв питання – чи варто голосувати за непрохідні партії? А ви як собака Павлова…
    ... вот именно в связи с рефлексами у меня и вопрос: почему ТС, как собака Путина (или Явлинского), поднял вопрос о непроходных партиях на примере выборов в Думу, а не как собака Паликота или Зьобро, на примере выборов в Сейм?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

нашо запитуєте? самі ж бачите відповіді. інформаційні війна ведеться саме на оті очі - вплив та утримання. Україна не має впровадженої політики та ідеології з вибору європейського напрямку щодо своїх громадян, тому це поле покриває РФ. крім того, куєва туча російських та проросійських організацій в Україні закріплюють " глаза на затьілке", а про собаку Павлова і школяри знають.

слабка позиція держави; одиниці-носію євроінтеграції запропоновано озиратися на Росію, озиратися на Росію, озиратисянаросію, озиратисянаросіюозиратисянаросію. шось там про Європу згадували? най почекає, бо таааам в Росіїїї такє робиться, такє робиться))
    ...да хоть убейте мня - не вижу я агентов ФСБ под диваном, которые ЗАСТАВЛЯЮТ меня слушать имперскую пропаганду из Москвы .. или подслеповат стал, или подглуховат ... Но основные сведенья о российской политике я черпаю из заголовков (и только) тем Леонидаса, не более того ...

Дописів
    24 545

Типово

... вот именно в связи с рефлексами у меня и вопрос: почему ТС, как собака Путина (или Явлинского), поднял вопрос о непроходных партиях на примере выборов в Думу, а не как собака Паликота или Зьобро, на примере выборов в Сейм?
    А що, в сеймі нещодавно вибори проходили?

По кабельному в нас немає кожного другого каналу з Польщі, тут польські тролі не тусуються без вихідних….
    Так вже сталося, ще з радянських часів, що про події в Росії ми краще в курсі, ніж в Польщі чи Ірландії.

Але питання залишається – великий прохідний бар’єр, та пов’язані з цим тонкощі вибору. Що ж ви як собака Павлова (не політика!) так одномірне реагуєте?
    Будь-яка імперія – це зло.
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Звідки Ви
    Пересеченная распи*дяйством местность
    Дописів
    21 990

Типово

А почему польских? Потому что у Павловского польская фамилия? )))

Цитата Допис від Бригадный Переглянути допис
    А пионеры так еще лет 50 будут ))
    Пионеры не в счет. Пионерия штука несознательная.
    Сегодня международный день мудака. Господи, это ж сколько людей надо поздравить с праздником!

Дописів
    39 400

Типово

...да хоть убейте мня - не вижу я агентов ФСБ под диваном, которые ЗАСТАВЛЯЮТ меня слушать имперскую пропаганду из Москвы .. или подслеповат стал, или подглуховат
    а шо такоє? де логіка в :
    " корторьіє ЗАСТАВЛЯЮТ" та "подслєповат ..подглуховат" ? це ж слова з різних задач- у першій ви вийшли за межі інформаційного простору або тримаєте себе в алюмінії, у другій -не бачите та не чуєте. друга корелюється з першою за означених вами умов пошуку причин.

... Но основные сведенья о российской политике я черпаю из заголовков (и только) тем Леонидаса, не более того ...
    і? ну що ви цим хотіли про себе сказати? що вам не цікаво куди прямує Росія і що має до України? ви Україною цікавитеся?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

а шо такоє? де логіка в :
    " корторьіє ЗАСТАВЛЯЮТ" та "подслєповат ..подглуховат" ? це ж слова з різних задач- у першій ви вийшли за межі інформаційного простору або тримаєте себе в алюмінії, у другій -не бачите та не чуєте. друга корелюється з першою за означених вами умов пошуку причин.
    і? ну що ви цим хотіли про себе сказати? що вам не цікаво куди прямує Росія і що має до України? ви Україною цікавитеся?
    ...первое: касательно логики - я не понимаю, почему без решения пленума ЦК партии"виваженої позиції держави щодо євроорієнтованого шляху" у людей, позиционирующих себя здесь на форуме как демократов, свободных людей и сторонников западных ценностей, сводит судорогой пальцы, и они не могут вместо суффикса ".ru" набрать ".pl"/.cz/.de/.fr - да на выбор, пожалуйста ..

второе: направление движения России меня совершенно не интересует, ибо оно одно и то же на протяжении последних 500 лет, а фамилии и прозвища царей - это для историков ....

Дописів
    39 400

Типово

...первое: касательно логики - я не понимаю, почему без решения пленума ЦК партии"виваженої позиції держави щодо євроорієнтованого шляху" у людей, позиционирующих себя здесь на форуме как демократов, свободных людей и сторонников западных ценностей, сводит судорогой пальцы, и они не могут вместо суффикса ".ru" набрать ".pl"/.cz/.de/.fr - да на выбор, пожалуйста .
    не узагальнюйте, будь ласка. але мене теж диву.. та нє, вже дратує нєпрєодолімая тяга до .ру та про єто.

второе: направление движения России меня совершенно не интересует, ибо оно одно и то же на протяжении последних 500 лет, а фамилии и прозвища царей - это для историков ....
    добре, Росія вам не цікава, бо нічого нового)
    ви Україною цікавитеся?

Сторінка 1 з 4 1234 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті