Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1 з 2 12 ОстанняОстання
Всього знайдено 21, показано з 1 по 20.

Тема: Обакалаврування школярів та їхня магітроризація.

Звідки Ви
    Січеслав (Дніпраклаакафск на Дніпрє України)
    Дописів
    18 515

Типово Обакалаврування школярів та їхня магітроризація.

Моє запитання просте і адресоване до тих, хто зараз проходить свій життєвий шлях, тобто до нас - проходимців та проходимиць життєвого шляху (не плутати с пройдисвітами та пройдисвітками).
    Шановні, проходимці та проходимиці!
    Життя склалося таким чином, що спадкоємиця моїх предметів майже завершила процес своєї бакалавроризації. Практично залишилося отримати відповідний диплом червоного кольору. І тут виникла дилема. Чи цього досить, чи варто пройти ще й стадію магістратуроризації бакалавра.
    Дочка мала можливість спілкуватися з різноманітними студентами різноманітних Гадючників цієї планети. Так от вони майже в один голос говорять, що магістратура нічого практичного не дає. Сплачувати гроші за неї не варто. Пояснюють це практичним прикладом, а саме.... . У ресторанах Братніх Сполучених Штатів та їхньої Америки, однаково успішно працюють подавальниками та подавальницями (читай офіціантами) магістри і бакалаври. так само вони успішно працюють і в інших місцях. Спадкоємиця цілком поділяє цю думку світового студентства, і не бажає магістратуруватися у магістра. В свою чергу викладачі (прєпади) всіляко агітують її за магістратуроризацію її бакалавричного диплому.
    Ми із голубонькою моєю у розгубленості, бо ми з нею із "колишніх".
    Для нас слово БАКАЛАВР асоціюється з науковим терміном - "Ні закончінає вишшеє абразаваніє" з усіма тяжкими наслідками.
    Слово ж МАГІСТР у нас асоціюється з науковим терміном - " Діплом ап вишшем абразаванії".
    Слова, яке б у нас асоціювалося з науковим терміном "Аспірант" ми взагалі не знаємо.

Після відомих подій я переглянув своє відношення до матеріальних псевдо скарбів, і мені зовсім не жаль віддати ряд десятків тисяч паперових укрогривень у національному еквіваленті у кількості півтори штуки, викладачам та прєпадам ВУЗу. Та чи варто витрачати 15 000 папірців з дядьками та тіткою, та ще й 365 днів яскраво квітучого життя бакалавра на його (її) магістратуроризацію?
    І так моє коротке запитання.
    А ано ЄЙ НАДА???????
    Допоможіть доброзичливою порадою, кохані проходимці та проходимиці!
    І нехай Вам щастить у збиранні єдиного важливого матеріального скарбу. Я маю на увазі алмазні габелки. Хто знає, може хтось із нас врятується після 2012 і тими габелками буде дуже зручно видряпувати на стінах печер малюнки.
    Чекаю відповіді як відомий пернатий чекає літа.
    Востаннє редагував Дерсу-Узала: 19.12.2010 о 13:47
    Люстрація - Свобода - Тягнибок
    http://www.svoboda.org.ua/pro_partiyu/prohrama/

Звідки Ви
    Из зоопарка.
    Дописів
    17 422

Типово

Это все не главное. Главное = развиваться как Личность. Обращайтесь к Гештальт-шамаеам, сами знаете куды.

Дописів
    2 526

Типово

Уважаемый Дерсу! Я не знаю, в каком ВУЗе учится Ваша дочь, но в ДНУ есть бюджетные места в магистратуре. С красным дипломом - точно пройдет. И да, до сих пор в нашей стране (как и в бывшем СНГ) бакалавр - неоконченное высшее, и его не знаю как берут на работу. После магистратуры можешь поступать в аспирантуру - по зарубежному - PhD. Просто действительно, Ваша дочь должна решить - что ей надо. И продумать, а если ей через пару лет захочется-сможется получить PhD где-то за рубежом, не станет ли кусать локти о не полученном магистрате?

Звідки Ви
    Из зоопарка.
    Дописів
    17 422

Типово

Цитата Допис від Olly Переглянути допис
    Уважаемый Дерсу! Я не знаю, в каком ВУЗе учится Ваша дочь, но в ДНУ есть бюджетные места в магистратуре. С красным дипломом - точно пройдет. И да, до сих пор в нашей стране (как и в бывшем СНГ) бакалавр - неоконченное высшее, и его не знаю как берут на работу. После магистратуры можешь поступать в аспирантуру - по зарубежному - PhD. Просто действительно, Ваша дочь должна решить - что ей надо. И продумать, а если ей через пару лет захочется-сможется получить PhD где-то за рубежом, не станет ли кусать локти о не полученном магистрате?
    А вот еще интересное высказывание про ДНУ и дипломы:

Цитата Допис від Silver sister Переглянути допис
    Имеется еще один наглядный пример: дочь знакомой закончила в этом году социологию ДНУ, так вот у них из группы, в которой человек 25 было, трудоустроено только 4 и то реализаторами в торговых точках своих родителей, остальные "дипломированные специалисты" вынуждены сидеть дома на шеях родителей, вследствии полнейшей невостребованности.
    Зачем учить тому, что совершенно никому не нужно? Уж лучше на месячные курсы маникюрш-массажисток.
    Ото отсюда:
    http://forum.gorod.dp.ua/showthread....=1#post9662351

не понятно: кому верить?

Дописів
    2 526

Типово

Надо смотреть на специальность - все-таки английская филология и социология немного разные вещи, не находите? По-моему, социология, политология, философия - почти специальности-хобби...

Звідки Ви
    Дописів
    18 515

Типово

Olly
    Дочка навчається в "універі бізнесу та права на березі річки Дніпро". Факультет перекладачів. Повторюю, нас не цікавить безкоштовна освіта, бо вона набагото коштовніша ніж коштовна.
    По-друге.
    Минулого року всі бакалаври з цієї спеціальності були влаштовані на роботу за отриманим фахом.
    По-третє.
    не знаю чи варто йти у магістратуру. Моїм головним аргументом в умовлянні спадкоємиці до подальшого навчання є такий.
    Гунявлю, що магістратура дасть глибокі знання з другої мови. І це правда, бо другу мову бакалаври знають не дуже.
    Інших аргументів у мене немає. Допоможіть з аргументами.

Звідки Ви
    Из зоопарка.
    Дописів
    17 422

Типово

Ж
    иття склалося таким чином, що спадкоємиця моїх предметів майже завершила процес своєї бакалавроризації. Практично залишилося отримати відповідний диплом червоного кольору. І тут виникла дилема.
    Уважаемый Дерсу! Я не знаю, в каком ВУЗе учится Ваша дочь, но в ДНУ есть бюджетные места в маги
    Надо смотреть на специальность - все-таки английская филология и социология немного разные вещи, не находите?
    Ага. Разные и на барабан совершенно не похоже.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    708

Типово

Раз девушка - не "капитан очевидность", и не понимает однозначную необходимость получить максимум образования, пока молода, значит - еще молода. Давите на это (скорее - подловите на этом): есть возможность еще один год побыть студентом, еще на один год продлить самую золотую пору жизни!

Если наоборот, шибко взрослая, самостоятельная, прагматичная и рвется поработать, так, во-1, можно совмещать.
    Во-2, сошлитесь на меня как на одного из на-работу-брателей: из двух при прочих равных я, например, возьму на работу кандидата с максимально высоким уровнем диплома (-ов).
    В-3, большинство вакансий моего, скажем, агентства - англоязычные, и абсолютно точно - не официантские. Так что не только в ресторанах - применение местных дипломантов.
    Вакансии alter.com.ua: инженер,Канада $3500; рук-ль,сварка.$3000 Швеция

Дописів
    2 526

Типово

Я підтримую аргумент отримання максимуму освіти, тим більше, що це ще одна мова, яка може дати додаткові плюси у знаходженні роботи та подальшому житті.

Звідки Ви
    Из зоопарка.
    Дописів
    17 422

Типово

Цитата Допис від altercomua Переглянути допис
    В-3, большинство вакансий моего, скажем, агентства - англоязычные, и абсолютно точно - не официантские. Так что не только в ресторанах - применение местных дипломантов.
    Цитата Допис від Olly Переглянути допис
    Я підтримую аргумент отримання максимуму освіти, тим більше, що це ще одна мова, яка може дати додаткові плюси у знаходженні роботи та подальшому житті.
    А я вот так и не понял? С чего Вы взяли шо она изучает иностранный язык

Жэксалык Ушкимпиров
    Guest

Типово

Цитата Допис від Дерсу-Узала Переглянути допис
    Пояснюють це практичним прикладом, а саме.... . У ресторанах Братніх Сполучених Штатів та їхньої Америки, однаково успішно працюють подавальниками та подавальницями (читай офіціантами) магістри і бакалаври. так само вони успішно працюють і в інших місцях. Спадкоємиця цілком поділяє цю думку світового студентства, і не бажає магістратуруватися у магістра. В свою чергу викладачі (прєпади) всіляко агітують її за магістратуроризацію її бакалавричного диплому.
    Если речь идет о последующей работе в Украине - посоветовать ничего не могу.
    Если дочь хочет работать на более-менее нормальной позиции на Западе - она должна получить какое то образование именно ТАМ. Если не бакалавра, то мастера или PhD. Здешнее современное образование там не различают в упор. Из некоего моего опыта следует такое наблюдение. Примерно на одинаковые позиции типа quantitative analyst/financial engineer/software developer берут человека со степенью баклавра из хорошего американского универа или же человека с PhD после американского же универа, получившего бакалавра или мастера где-нибудь в МФТИ или Peking University. Т.е. если речь идет не о науке - то это примерно равноценные варианты для трудоустройства. Главная идея - какая то часть образования должна быть получина ТАМ. Ваша дочь специализируется несколько в другой области, но, думаю, эта схема работает примерно так же. Так, что я посоветовал бы подумать о поступлении в магистратуру или аспирантуру в Европе или Штатах, что вполне реально в вашем случае. Возможностей при наличии желания - навалом. А вот тратить на это время в Украине я бы не советовал.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    708

Типово

Цитата Допис від Йожик Переглянути допис
    А я вот так и не понял? С чего Вы взяли шо она изучает иностранный язык
    Дочка навчається в "універі бізнесу та права на березі річки Дніпро". Факультет перекладачів.
    Йожик, вероятно, Вы просто не заметили название факультета? или сомневаетесь: действительно ли она таки изучает?

Звідки Ви
    Дописів
    18 515

Типово

Трагічність ситуації полягає в наступному.
    У всьому винна клята генетика. Дівчина отримала у спадок від батька шило у сідницях. Ненавидить рутину і прагне живої роботи з пересуванням тіла у просторі. Тому вона не хоче бути ні ким іншим крім тлумачним перекладачем. Хоча їй та її подрузі вже зараз пропонують після закінчення магістратури лишитися в універі працювати викладачем (прєпадам). Ця слушна пропозиція вщент розбивається об тотальне не сприяння такого способу заробітку на їжу та предмети. Крім того, чорна хмара загрози її законного шлюбу й надалі висить на нашою родиною. Але головне я зрозумів і вдячний Вам за поради. Слід таки якось умовити її до подальшого навчання.
    Що до освіти за межами нашого гадючника, то бажано б улізти у Братню Німеччину, тому що друга мова у неї за освітою, саме Готична Дойче Шпрахе Джемені піпулів.
    Можливо хтось із Вас має досвід у цьому питанні? Я чув наче існують якісь програми. Підкажіть мені як нічному сторожу та солдато-матросу.
    Про це я гунявив і спадкоємиці. Але їй кортить скоріше встромити свою шию у ярмо трудової діяльності. До того ж клята желатинова кулька кохання двох шмаркачів, на нівець зводить всі мої намагання. Молю Бога що б він розвіяв чорну хмару законного шлюбу, та прояснив мозок дівчини.
    Окрема вдячність за пояснення бакалавричної сутності бакалавра як НЕДОУЧКА (не плутати з НЕДОУМОК).
    Спробую бити у дві больові точки.
    1,- Відчуття самоповаги у світлі гарної освіти.
    2,- Інтерес до спостерігання інших Гадючників.
    Таки треба пхатися у братній Дойчлад, бо де ще можна краще опанувати Дойче Шпрахом, як не у Фатерляді ребе Шікльгрубера та хера Гётте? Між іншим Англійську вона знає вільно завдяки поїздкам у Братні США.
    Буду бити й бити о кам'яне чоло....

Звідки Ви
    Дописів
    18 515

Типово

Раз девушка - не "капитан очевидность", и не понимает однозначную необходимость получить максимум образования, пока молода, значит - еще молода. Давите на это (скорее - подловите на этом): есть возможность еще один год побыть студентом, еще на один год продлить самую золотую пору жизни!

Если наоборот, шибко взрослая, самостоятельная, прагматичная и рвется поработать, так, во-1, можно совмещать.
    Во-2, сошлитесь на меня как на одного из на-работу-брателей: из двух при прочих равных я, например, возьму на работу кандидата с максимально высоким уровнем диплома (-ов).
    Чим займається Ваша артіль?

Жэксалык Ушкимпиров
    Guest

Типово

Можливо хтось із Вас має досвід у цьому питанні? Я чув наче існують якісь програми. Підкажіть мені як нічному сторожу та солдато-матросу.
    Программы конечно есть. Например DAAD в той же Германии. Но это как правило программы обмена, после которых возвращение назад практически гарантированно. Гораздо перспективней заняться самостоятельным прочесыванием сайтов университетов (для начала наметить несколько десятков Европейских и столько же Штатовских) на предмет мастерских программ по нужному направлению. Кстати, если говорить о Европе, то кроме Германии советую обратить внимание на Голландию. Там в большинстве универов можно учиться на английском. Ресурсов, где есть перечни Европейских универов я не знаю - просто не интересовался. А вот по Штатам лучшее, что можно посоветовать - http://www.usnews.com/education или более конкретно для вашего случая http://grad-schools.usnews.rankingsa...aduate-schools Думаю и по Европе можно что-то подобное найти.
    Востаннє редагував Жэксалык Ушкимпиров: 20.12.2010 о 13:43

Дописів
    276

Типово

в Німеччині можна навчатися англійською і паралельно вивчати німецьку. можна і грант спробувати отримати, інформація тут: Освіта
    але розгляньте ще можливість навчатися там за суміжною спеціальністю - педагогіка, методика, культурні студії - легше буде, IMHO

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    708

Типово

Чим займається Ваша артіль?
    Артель занимается дорогим подбором дорогого персонала для, чаще всего, интернациональных компаний, развивающих свои представительства на Украине.
    Справедливости ради вынужден предупредить: чистые переводчики сейчас мало кого интересуют.
    На Украине их пруд пруди.
    Они тоннами выпускаются не только столичными ВУЗами типа Днепропетровского филфака или МАУП (как нынче правильно?), но и Кременчугскими, Горловскими и прочими местечковыми заведениями.
    Интересуют именно специалисты в своей области прикладных знаний: инженеры, программисты, продажники, закупщики, главбухи..., но - с отличным английским.
    Так что, как вариант продолжения учебы, я рекомендовал бы освоить либо таки второй язык, либо совсем другую специальность. Например, модные темы для второй специальности: транспортная логистика, горное дело или ядерная физика.

Звідки Ви
    Из зоопарка.
    Дописів
    17 422

Типово

Йожик, вероятно, Вы просто не заметили название факультета? или сомневаетесь: действительно ли она таки изучает?
    Не угадали. Ни разу. Я просто тупа протупил. Я тупа в упор не заметил сообщение №6.
    Каюсь, но пива пить меньше не стану.

Звідки Ви
    Из зоопарка.
    Дописів
    17 422

Типово

Спробую бити у дві больові точки.
    Ага. В правую и(или) левую ягодицу. Вот инструкция от Вишенки, как правильно это делать.

Звідки Ви
    Дописів
    18 515

Типово

Дякую всім за доброзичливі поради.

Сторінка 1 з 2 12 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті