На відомому інтернет-авкціоні eBay з'явився черговий незвичайний лот: чоловік виставив на продаж власну тещу.
42-річний британець Стів Оуен розмістив на цьому сайті фотографію матері своєї дружини. При цьому 50-річна Кароліна Аллен з легкої руки зятя потрапила до розділу "колекційних та дивних речей". В описі до лота, стартова ціна якого лише 1 фунт стерлінгів, теща зазначена як "що була у вжитку".
Оуен також повідомив, що на цей крок його підштовхнула сама Кароліна. Вона залишила США, де проживала останні 27 років, та переїхала до британського міста Алвастон. Там жінка купила будинок поряд з житлом своєї дочки Трейсі та її чоловіка.
"Я говорю цілком серйозно. Вона приходить до нас щодня, намагаючись мене змінити", - жаліється зять. "Я сподіваюс, що хто-небудь забере її від мене. Она самітня і має досить не поганий вигляд", - додає Стів.
Сама Кароліна вже зреагувала на дії свого зятя: "Він ледащо, я не відчеплюся від нього, аж поки він не зміниться - це моя робота". При цьому жінку засмутила її "ціна". "Він міг би розпочати торги зі 100 фунтів", - ремствує Кароліна.
Bookmarks