Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Всього знайдено 3, показано з 1 по 3.

Тема: ДАРПА навіть і не мріє про таке

Почетный форумчанин Аватар для j
    Звідки Ви
    Джей з оГороду
    Дописів
    55 142

Типово ДАРПА навіть і не мріє про таке

Отже, пані та панове, пропоную висловити свої враження щодо показового (як на мій погляд) зразку невизнаних геньяльних технологій, що їх цілеспрямовано придушують наймити світового капіталу, аби не становили конкуренції так званим "передовим" західним технологіям.
    Тиняючись ланами Інтернетщини, надибав ось таке:
    Я живой пример, работаю 35 лет над такими прорывными научными технологиями www.vortexosc.com, которых нет в DARPA и которые могли бы изменить не только Россию, но и весь мир. Но я не могу годами добиться финансирования в нашей "славной" России!
    Звісна річ, заглянув до затишного закутку тих "ООО «Вихре-колебательные технологии»" і побачив багато цікавинок
    ...и поэтому — империализм должен быть разрушен (...ceterum censeo Imperialismus esse delendam)

Звідки Ви
    Я вездесущ!
    Дописів
    13 060

Типово

Если сэрам требуется моё разрешение на выведение Человечества из энергетического кризиса то я разрешаю (20% от прибыли мне).
    ядерная война - самая реальная альтернатива ядерной энергетике.

Почетный форумчанин Аватар для j
    Звідки Ви
    Джей з оГороду
    Дописів
    55 142

Типово

Проект Международного центра ... квартовых технологий был назван в числе первых 16-ти участников "Сколково"
    Д.И.Менделеев изобрёл правильную водку. Очевидно, в Сколково планируют углыбить и розшырить котлован по фронту этой фундаментальной науки
    ...и поэтому — империализм должен быть разрушен (...ceterum censeo Imperialismus esse delendam)

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті