В тому що приватний підприємець для нашої "держави"- ВІВЦЯ немає сумніву. А хто ж іще? Її стригли десятиліттями, доїли, *бли, кому не ліньки, а вона і не мекнула! Настав час - вівця стала непотрібною, і ось її вже ведуть різати - іде мовчки!
На цьому форумі чимало підприємців - видно з кількості постів про податковий кодекс та всяке таке. Більшість пише, що, в разі прийняття нового ПК їх бізнес ,ляже. Хотілося б дізнатися, чи кожен з них усвідомлює себе вівцею і згоден мовчки померти ( позбавитися своєї справи)? Або, всеж таки, хтось здатний хоч на який спротив?
Тут камрад з Кривого Рогу http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=177197&page=2 пропонує підприємцям припинити свою діяльність 1листопада і утримуватись від неї до 5 числа. В ці дні буде розглядатися ПК у другому читанні.
Для цього не потрібні ні які партії, оргкомітети, штаби, коардинатори. Сам собі взяв зачинився, вивісив оголошення тіпо "СТРАЙКУЄМО ПРОТИ ПОКРАЩЕННЯ ОПАДОТКУВАННЯ!" - і на чотири дні вільний!
Я саме так і зроблю. Хоча добре розумію, що такої масовості, як в європах, не буде, а значить не буде і такого резонансу, що мій конкурент буде дуже задоволений, що більшсть в ції темі назовуть це дурістю, бо "всьо равно нічіво ти ниизменишь".
Ми ні чим не ризикуємо, бо не порушуємо жодних законів. Ціна питання - ті гроші, які не заробимо за дні простою. Але ми ж не жадібні бариги, що не здатні бачити далі сьогоднішнього прибутку? Чи не так?
Я буду страйкувати у будьякому випадку. Навіть як що моє підприємство буде єдиним таким у цілім місті. Про мою позицію за 4 дні дізнаються більше 1000 клієнтів. Можливо це надихне і когось з них хоча б на який вияв непокори?
А як би ж ця акція стала масовою! Уявіть собі - чотири дні зачинені крамниці,кафе,пекарні, порожні базари, не іздять таксі! На таке годі й сподіватися. Та якщо знайдуться все ж бажаючі показати владі що вони таки люди, а не вівці - буду дуже радий!
Bookmarks