Раньше блы классный дядька в 1000 Мелочей. Вчера заехал - уже нет его. Посоветуйте, please, где есть часовщики (кроме Десткого Мира - там не доверяю).
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Раньше блы классный дядька в 1000 Мелочей. Вчера заехал - уже нет его. Посоветуйте, please, где есть часовщики (кроме Десткого Мира - там не доверяю).
я недавно свои сдавал в Цуме, на первом этаже паренек сидит посередине примерно (по крайней мере, с месяц назад был). думал, уже кранты часам, но - нет, починили, и в районе 30 грн всего, хотя часы не очень распространенные тут. правда, он в назначенный сначала день не отдал мне их, ему запчасти не довезли к сроку, около недели пришлось ждать.
Continuum transfunctioner is a mysterious and powerful device, and its mystery is only exceeded by its power.
vladimir-k, Cпасибо. Попробую.
на Короленко в Доме Быта, хороший мастер, на 3 этаже.
ulitka, спасибо и Вам.
Я всегда обращаюсь к тому, который в магазине "Вектор-Д" на Чкалова, это квартал между ул. Ленина и пер. Ушинского, с верхней стороны ул. Чкалова. Специалисты там крайне аккуратны, внимательны и с ними просто приятно общаться. Я очень довольна.
Счастлива на малой Родине и в российском гражданстве!
Жду на грибы, рыбалку и уборку снега
Эдик есть, армянин. Должен сидеть где-то в районе Островского. Раньше работал наверху рабочей, я у него часть помещения арендовал. Отличный мастер.
1960, Люся Пряная,
Той класний дядько, який був раніше в 1000 дрібниць - і є той самий із Вектора Д.
Зараз він - в магазіні Фаїна, що на КарлаМарла (між Шмідта та Пастера).
Сергій Лещук. 097 568-13-05
Хоча у Векторі залишився ще один не менш класний дядько. Але 1960 шукає саме Лещука...
Ґонта, я в "Вектор-Д" обслуговуюся близько 5 років, мабуть. Справді, там їх було двоє, останнього разу (буквально днями) я там бачила лише одного, та якість обслуговування, гадаю, не впала.
Зараз в них куточок трохи переобладнаний, а раніше там висіли під склом копії сертифікатів обох майстрів... Тобто вони проходили навчання та практику під керівництвом саме представників відомих виробників годинників. Отакої!
Люся Пряная, уточнюю - обидва майстра проходили навчання не просто під керівництвом представників фірм-виробників. Вони проходили навчання ТАМ - на фабриках фірм-виробників!
Ґонта, мабуть, так воно і є. Справді, я не мала мети запам`ятати, де саме вони проходили навчання, просто згадала, що бачила сертифікатИ на ім`я кожного майстра, і в реалі це підтвержувалося результатами їхньої роботи, а це вже головне :P .
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks