Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Всього знайдено 18, показано з 1 по 18.

Тема: Тимошенко: "Діагноз пластилінового Януковича очевидний – деменція"

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    6 258

Типово Тимошенко: "Діагноз пластилінового Януковича очевидний – деменція"

Тимошенко: "Діагноз пластилінового Януковича очевидний – деменція"
    П'ятниця, 30 квітня 2010, 19:19
    Версія для друку
    Коментарі
    4
    Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявила, що здійснюється масштабний план ліквідації незалежної держави Україна.

Про це вона заявила, коментуючи пропозицію прем'єра РФ Володимира Путіна об'єднати "Газпром" та "Нафтогаз", повідомляє прес-служба БЮТ

За словами Тимошенко, цю пропозицію "можна було б розглядати як жарт, якби на наших очах щоденно не здійснювався масштабний план ліквідації незалежної держави Україна".

"Почали з Криму. Оголосили про створення так званих спільних підприємств на базі ключових, життєво важливих стратегічних об'єктів державної власності", - сказала лідер БЮТ.

"Українсько-російські СП із Нафтогазом, Енергоатомом, Турбоатомом, Укртелекомом, Укрзалізницею, авіапромом - це не об'єднання зусиль на партнерських засадах, а повне поглинання Росією України", - вважає вона.

"Наш, український, пакет в такому "СП" буде навіть не мінорітарним, наша власність буде попросту розчинена в безкрайніх просторах Росії", - зазначила Тимошенко.

Вона наголосила, що "17 травня під час візиту до Києва президента Росії все це буде, очевидно, підписано в якості договорів".

"Однак рішення, побудовані на безхребетності партнерів по переговорах, не створять тієї міцної та стабільної основи, на якій мають ґрунтуватися стосунки України та Росії", - вважає лідер БЮТ.

"Я розумію, що з пластилінового Януковича можна ліпити все що завгодно, тут творчість нічим не обмежена, його діагноз очевидний, - це деменція. Однак "януковичі" приходять та відходять, Україна ж, її інтереси, народ - назавжди", - сказала Тимошенко.

"Сьогодні ми як нація проходимо іспит. Від того, чи зможемо ми протистояти поглинанню України, залежить, чи матимемо ми свій куточок для життя на цій землі. Часу обмаль, діяти треба негайно. Тільки всенародний опір може це спинити", - зазначила вона.

Тимошенко знову закликала створити Комітет захисту України, "розробити дієвий план усунення Януковича від влади" та провести 11 травня масштабну акцію протесту.

Українська правда

Жестко рубит, в своем стиле.

Дописів
    3 294

Типово

Тимошенко знову закликала створити Комітет захисту України...
    КОЗУ получается)

переведи на русский, иначе неликвид

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    6 258

Типово

Цитата Допис від monkey man Переглянути допис
    переведи на русский, иначе неликвид
    Учи язык, я тебе не переводчик.

Дописів
    3 294

Типово

лапоть, ты сам на каком шпрехаешь?

Дописів
    162

Типово

Я думаю , что у Юли свой "куточок" стоимостью в 10-15 лимонов уже давно есть где-нибудь в теплых странах . Главное для нее - успеть туда свалить , а то получит "куточок" бесплатно на нарах .
    Могу поехать во Львов , но не имею желания . Хочу в Рио-де-Жанейро , но не имею возможности .

Дописів
    3 294

Типово

10-15 млн...как-то мало совсем, стыдно так недооценивать пылесос

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    6 258

Типово

Цитата Допис від monkey man Переглянути допис
    лапоть, ты сам на каком шпрехаешь?
    На рідній, українській, то для таких як ти баранів пишу москальскою.

Дописів
    3 294

Типово

а они что... читают?

Звідки Ви
    Хород на Днепре
    Дописів
    1 422

Типово

Цитата Допис від Свой Переглянути допис
    На рідній, українській, то для таких як ти баранів пишу москальскою.
    а может тебе в повседневной жизни просто чуждо общение на украинском? Мне например удобнее на русском, хотя украинский знаю отлично.

А на Тимошенку пора бы в суд подать.
    Надо мною, кроме твоего взгляда, не властно лезвие ни одного ножа. /В. Маяковский/

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    6 258

Типово

Цитата Допис від Пипка Переглянути допис
    а может тебе в повседневной жизни просто чуждо общение на украинском? Мне например удобнее на русском, хотя украинский знаю отлично.

А на Тимошенку пора бы в суд подать.
    Шановний, у родині та на роботі спілкуюсь українською. Я так зрозумів що з діагназом, який поставила Тимошенко янику Ви погоджуєтесь, головне якою мовою спілкується ТС.

Звідки Ви
    Хород на Днепре
    Дописів
    1 422

Типово

Шановний, у родині та на роботі спілкуюсь українською. Я так зрозумів що з діагназом, який поставила Тимошенко янику Ви погоджуєтесь, головне якою мовою спілкується ТС.
    Ник и Адрес по-русски тоже написали в знак протеста?
    Если такой щирый патриот, то пишите исключительно на украинском, а не популяризируйте русский. Ведь пишите на русском и даже те кто хотел писать на украинском переходят на великий русский язык, думая что патриотов тут нет.
    Надо мною, кроме твоего взгляда, не властно лезвие ни одного ножа. /В. Маяковский/

Дописів
    11 299

Типово

гы-гы.
    а кто хихикал в Ялте с путиным, когда Ющенко и Михаил Саакашвили (вот он действительно заслуживает уважения, делает все, что в его силах)?
    Вот хиханьки и отливаются. Да и позиция странная. Слить, а потом орать....

Не, не, Виктор Федорович правильной дорогой ведет. С рабством надо кончать.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    6 258

Типово

Цитата Допис від SevDNDZ Переглянути допис
    гы-гы.
    а кто хихикал в Ялте с путиным, когда Ющенко и Михаил Саакашвили (вот он действительно заслуживает уважения, делает все, что в его силах)?
    Вот хиханьки и отливаются. Да и позиция странная. Слить, а потом орать....

Не, не, Виктор Федорович правильной дорогой ведет. С рабством надо кончать.
    Это точно,

Дописів
    3 294

Типово

оранжевая украина была атавизмом

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    6 258

Типово

Я так понял наши визави согласны с Тимошенко.

Звідки Ви
    Хород на Днепре
    Дописів
    1 422

Типово

Я так понял наши визави согласны с Тимошенко.
    а я так понял, что для вы оцениваете русский язык как приоритет в общении и развитии общества.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    6 258

Типово

Цитата Допис від Пипка Переглянути допис
    а я так понял, что для вы оцениваете русский язык как приоритет в общении и развитии общества.
    Нет.

Дописів
    11 299

Типово

Опаньки? В лесу шось крупное издохло.

а официальном сайте главы государства сообщается, что поправки в Основной закон будут вноситься с учетом выводов Венецианской комиссии и резолюции Парламентской ассамблеи Совета Европы.

Кроме того, с целью адаптации избирательного законодательства Украины к европейским стандартам правительственные чиновники должны подготовить и подать на рассмотрение Президенту предложения относительно внесения необходимых изменений в соответствующие законы Украины и целесообразности их кодификации.

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті