Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1 з 4 1234 ОстанняОстання
Всього знайдено 79, показано з 1 по 20.

Тема: НЕКРОЛОГ РОЗКРИТО ПОВНІСТЮ

Почетный форумчанин
    Патріотизм року 2007, 2008
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово НЕКРОЛОГ РОЗКРИТО ПОВНІСТЮ

Центр "Некролог" займається захистом прав померлих.

Після Вашої смерті від Вашого імені ми подаємо скаргу у суд на державу, Конституція якої гарантує кожному право на життя. На підставі довідки про Вашу смерть ми доведемо, що все Ваше життя держава Вас дурила й вимагатимемо повернення всіх сплачених Вами податків.

Вимагатимемо компенсації за знущання над ним після смерті: вскриття тощо.

Слідкуємо аби про Вас не розпускали пліток та подаємо жалоби на компенсацію моральних збитків, нанесених Вам після Вашої смерті.

Всі наші послуги безкоштовні для Вас, за умови, що Ви даєте згоду представляти Вас, а всі отримані судовим шляхом гроші надходитимуть на рахунок Центру.

Центр "Некролог" пропонує Вам справжню можливість й після смерті продовжувати існувати у якості фізичної особи, права якої відстоюватимуться у законному порядку.

Ексклюзивна послуга. У разі, якщо Ви регулярно відвідували церкву, в якій Вам обіцяли потрапляння у рай, ми вимагатимемо від цієї церкви довести факт Вашого потрапляння до раю. У зворотньому випадку ми вимагатимемо відшкодування збитків, понесених Вами при відвідуванні церкви, а також компенсації моральної шкоди шляхом влаштування прижиттєвого пекла священнослужителям, що Вас обманули, посередництвом притягання їх до відповідальності за шахрайство.

Приходьте до нас поки ще не пізно!

Завжди раді бути корисними Вам!

Почетный форумчанин
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово

ЧОГО ВИТРІЩИЛИСЯ?

Модератор Аватар для Photographer
    Звідки Ви
    khvorost.com
    Дописів
    15 207

Типово

Диктатор, А справжний закон - это какой ? Закон джунглей?

Звідки Ви
    Родина моя - Россия!
    Дописів
    5 870

Типово

Диктатор, а шо мне с этого ?

Почетный форумчанин
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово

Al-khv

Є наприклад такий закон - якщо комусь відрубати голову, то він не зможе відрубати голову нікому.

Ближче до тіла: якщо бажаєте, щоб громадяни не приховували доходів - введіть смертну кару для всіх, хто не має ніяких доходів, виправні роботи - для тих хто має доходи нижче прожиткового рівня, стягення - для тих хто має доходи нижче середнього рівня.

Замість того, щоб приховувати доходи, люди їх може навіть перебільшуватимуть та переплачуватимуть податки. Таким чином можна буде податківцям піти працювати бухгалтерами чи банкірами, й вони додаватимуть своєю працею ВВП замість того щоб заважати його створювати.

Закон джунглів цілком відображено у кримінальному кодексі. Хіба не видно, що він не виключає злочинності, а є своєрідним прейскурантом розплати за злочини. Якби справді хтось бажав ліквідувати злочинність, то за злочини відповіда ли б не ті, хто їх скоїв, а ті, хто їх не попередив - правоохоронці.

Aphelion, давно маю бажання спитати: у Вас на аватарі штандарт Президента РФ?

Що Вам з цього? Велике моральне задоволення! Це дуже корисно для нервової системи живих, додасть кілька років життя а смерть Ви очікуватимете не з безнадією, а з відчуттям що Вна стане початком великих неприємностей для тих, хто думав що з Вашим відходом все закінчиться. А от дулю їм! Все тільки почнеться!

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    8 968

Типово

Диктатор,
    Приходьте до нас поки ще не пізно!
    Скажіть. будьласка, а можна я прийду до вас після смерті?
    Бариг із влади геть!!!
    Вся влада націонал-патріотам України!!!

Звідки Ви
    khvorost.com
    Дописів
    15 207

Типово

Цитата Допис від Диктатор
    Al-khv

Закон джунглів цілком відображено у кримінальному кодексі
    Ну-у-у-уууу.... совсем не так.... даже не буду комментировать....

Почетный форумчанин
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово

levada, тільки вночі... щоб живих клієнтів не розлякати!

Al-khv, а що тут коментувати? Скільки існує кримінальний кодекс - жодного дня не було щоб не скоювались злочини, перелічені у ньому. Ефективність вражаюча! А скільки людей виконують роль цапа-відбивайла? І справді - має ж хоч хтось сидіти, якщо кодексом це передбачено.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    8 968

Типово

Диктатор,
    тільки вночі... щоб живих клієнтів не розлякати!
    Ви не жартуєте? Не вже насправді є клієнти? Я мрію щоб в Україні був адвокатський бізнес на порушеннях прав людини. Чому б Вам не зайнятися живими людьми? І Ви б не могли відсудити ту землю, яку червоні вкрали у мого прадіда тай повернути мені її зараз, поки я ще живий?
    Бариг із влади геть!!!

Звідки Ви
    khvorost.com
    Дописів
    15 207

Типово

Диктатор, А криминальный кодекс и не может полностью ограничить. Он расчитан на думающих людей... а сколько у нас отморозков???? Для того что бы не было преступлений, нужно правильное воспитание... нужно чтобы люди жили по совести, а не по кодексу...

Почетный форумчанин
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово

levada, клієнтів валом, помирати не хочуть!

У мене теж десь на дні Дніпродзержинського водосховища лишився куркульський маєток - у ньому клуб був с. Аули до затоплення. Повертати його бажання не маю. Прадіди, мир їхньому праху наробили помилок, в результаті чого перемогли червоні. І втрата майна мені видається справедливою з історичної точки зору.

Визнаючи тодішню справедливість, я запалюю зелене світло для новітньої справедливості. Якщо не помилятимусь я, разом з тими хто поруч зі мною, а головне - не боятимусь зробити помилку, а діятиму - ця справедливість перерозподілом маєтків не обмежиться.

Al-khv, а я вже ледь нервувати не почав. Все правильно, за маленьким винятком: мислячій людині не потрібен кодекс, щоб робити правильні речі. Отже - якщо виховувати мислячих людей, кримінальний кодекс взагалі не буде потрібний.

І як на мене - щоб люди почали мислити, їх треба збудити. Ніщо так не збужує, як раптова небезпека. У день, коли буде оголошено про скасування кримінального та решти кодексів люди матимуть можливість замислитись - а чи не краще було їх дотримуватись поки вони були? Але тоді буде пізно. Можливо, якби закони були настільки ідеально продумані, що у них не залишалося б жодної нишпоринки, яка б дала можливість їх порушити - то й непогано було б. Але навіщо виконувати масу дурної роботи, якщо вигадати непорушний закон в принципі настількі ж можливо, наскільки можливо вигадати вічний двигун.

А головне знову ж таки - ніякі закони не замінять мислення.

Звідки Ви
    khvorost.com
    Дописів
    15 207

Типово

Можливо, якби закони були настільки ідеально продумані, що у них не залишалося б жодної нишпоринки, яка б дала можливість їх порушити - то й непогано було б.
    Часть людей всегда будет настроена асоциально.

Al-khv, мислячій людині не потрібен кодекс, щоб робити правильні речі.
    Так и я о том же.... хотя Гитлера например нельзя назвать глупцом...

Почетный форумчанин
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово

Часть людей всегда будет настроена асоциально.
    Таких людей треба виявляти та адаптовувати до соціальних реалій. До речі я якраз згоден з тим, що можна повністю позбутись антисоціальності, якщо сам соціум не буде антиіндивідуально налаштованим. Щодо асоціальності - питання складніше, бо пов"язане з розвитком (деградацією) суспільства. Як правило асоціальні люди є носіями ідей, що суспільство рухатимуть або вперед, або назад. Що там казати - я сам є асоціальною людиною, й на собі випробую інший спосіб життя, невідомий суспільству.

Гитлера например нельзя назвать глупцом
    Гітлер був не сам. Влада його зіпсувала, а коли він розпочав ІІ Світову війну, у нього стався психічний розлад. Ймовірно він не очікував легкої капітуляції Франції, і зробив неправильні висновки щодо тактики "бліцкригу". Зверніть увагу - рішення про напад на СРСР приймається у розпал "Битви за Британію". Гітлер побачив провал Радянського наступу у Фінляндії й вирішив, що Радянська армія небоєздатна. Отже, у Гітлера сталося запаморочення від успіхів. ПОразка під Москвою спричинила погіршення його стану, і я к результат - з"явився план "остаточного вирішення єврейського питання", втілення якого й стало тим, що ми називаємо Холокостом.

Будь-яка провалена справа має тягти за собою відповідальність того, хто її замислив. У державі має бути орган, що має право заарештувати керівника країни, якщо його програма не виконується. Але має бути ще орган, який відповідатиме за те, щоб на чолі держави не опинилась людина, що завалить справу.

Ви не замислювались над тим, що якщо керівник держави не скоїть кримінальних злочинів, але його неправильна політика зіпсує життя мільйонам людей - відповідальність його обмежится необранням на наступний термін. Питання - хто вдшкодовуватиме збитки від його неправильної політики?

Демократія дала відповідь таку - народ сам обрав, сам й розплачується. Як на мене - чому меншість має розплачуватись за помилку більшості? Чому меншість має виконувати закони, прийняті більшістю, якщо ніхто не відповідатиме за наслідки виконання цих законів?

Я не один вважаю, що влада має нести відповідальність за всю свою діяльність. Потрібен механізм відповідальності більше адекватний, ніж обрання/необрання. Тут вже сам претендент замислюватиметься, чи варто брати на себе тягар справ, у яких він не певен.

І вищенаведене працює на 99%. Залишається 1% - божевільні, що рвуться до влади, незважаючи на будь-яку відповідальність. Саме на цей відсоток й розрахований орган, який відповідає за психічну адекватність громадян. Якщо пропустять до влади неадекватну людину - відповідатимуть за недопрацювання. Цей орган є ключовим. Якщо у ньому заведеться щось накшталт змови чи корупції - наслідки можуть бути непередбачуваними. Керівники держави не повинні впливати на цю службу, а сама ця служба має бути почеснішою за керування державою. Зрештою я не винайшов кращої альтернативи, ніж утворення такої служби на громадських засадах у вигляді партії (здогадайтесь якої).

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    8 968

Типово

Диктатор,
    вищенаведене працює на 99%. Залишається 1% - божевільні, що рвуться до влади, незважаючи на будь-яку відповідальність. Саме на цей відсоток й розрахований орган, який відповідає за психічну адекватність громадян. Якщо пропустять до влади неадекватну людину - відповідатимуть за недопрацювання. Цей орган є ключовим. Якщо у ньому заведеться щось накшталт змови чи корупції - наслідки можуть бути непередбачуваними. Керівники держави не повинні впливати на цю службу, а сама ця служба має бути почеснішою за керування державою. Зрештою я не винайшов кращої альтернативи, ніж утворення такої служби на громадських засадах у вигляді партії (здогадайтесь якої).
    Це вже було у Ниметчині та СРСР. Це не забеспечує повної гарантії. А чому, на приклад, не використовувати ширше механізм відкликання ? До того ж не слід забувати, що у демократичних суспільствах президент досить обмежений у правах. Справа в тім кому вдається дійти до парламента, людям чи скотам.
    Бариг із влади геть!!!

Почетный форумчанин
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово

levada, ніколи ніде кандидати на державну посаду не проходили перевірки на адекватність мислення, тим більше - під відповідальність тих, хто цю перевірку проводив.

У імператорському Китаї перед тим як отримати посаду майбутній службовець мав скласти страшелезну кількість іспитів. Але гарантій й тоді ніхто не давав.

Відкликувати? Це приблизно так: даєте гроші комусь у борг, потім починаєте вимагати їх повернути, а боржник за 10% позиченої суми наймає кілера і Ви вже нічого не вимагаєте. Як відкликати владу у того, хто її має? Чекати поки він все розвалить?

Звідки Ви
    Час зачатья я помню неточно. Видно, память моя однобока...
    Дописів
    8 509

Типово

Демократія дала відповідь таку - народ сам обрав, сам й розплачується. Як на мене - чому меншість має розплачуватись за помилку більшості? Чому меншість має виконувати закони, прийняті більшістю, якщо ніхто не відповідатиме за наслідки виконання цих законів?

Я не один вважаю, що влада має нести відповідальність за всю свою діяльність. Потрібен механізм відповідальності більше адекватний, ніж обрання/необрання. Тут вже сам претендент замислюватиметься, чи варто брати на себе тягар справ, у яких він не певен.
    Еще одна необходимая вещь - отмена тайного голосования. Голосование строго поименное и обязательное для всех граждан.
    Если выбранный сделал "ошибку", те, кто за него проголосовал компенсируют стоимость этой ошибки. Таким образом народ начнет интересоваться, за кого он будет голосовать. И не получится подкупить избирателя за 10 грн...

PS что-то я начал проникаться этими идеями :P
    Но теперь, кто имеет мешок, тот возьми его, также и суму; а у кого нет, продай одежду свою и купи меч; (Лк 22:36).

Почетный форумчанин
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово

Еще одна необходимая вещь - отмена тайного голосования.
    Стовідсотково. Кожен громадянин має наймати собі державного агента й укладати з ним контракт, в якому чітко прописані права, обов"язки та відповідальність сторін.

Голосование строго поименное и обязательное для всех граждан.
    99%. Контракти мають бути відкритими, але - необов"язковими. Громадянин має право відстоювати свої інтереси самостійно. Але й відповідатиме тоді сам перед собою. Головне - ніхто йому не гарантуватиме ніяких прав. Він житиме вільно - так, як забажає. Ніхто його не чіпатиме, але й він не повинен наближатись до тих, хто співпрацює з держагентами. Оскільки кожен має право вільно пересуватись планетою, й він матиме таку можливість. Але й своє майно від пограбування він захищатиме сам. Як й своє життя.

Если выбранный сделал "ошибку", те, кто за него проголосовал компенсируют стоимость этой ошибки.
    Фіфті-фіфті. По-перше, якщо держагент не виконує умов контракту, то несе відповідальність перед громадянином. По-друге, громадянин повинен мати гарантію відповідальності держагента. Цю гарантію дає партія. Якщо ж партія не дотримується своїх гарантій, тоді громадяни повинні мати можливість обрати держагентом позапартійну людину, під якісь інші гарантії.

что-то я начал проникаться этими идеями
    Всі люди відчувають, що щось "не так". Але більшість навіть не замислюється над тим, як може бути інакше. Меншість - замислюється. З них менша частина набирається хоробрості сказати самим собі, що суспільство помиляється, а вони - праві. Потім ще менше людей каже про це суспільству. Й нарешті одиниці починають робити так, як правильно. Їхні успіхи надихають до дій тих, хто тільки говорив, й до слів тих, хто лише думав. Й нарешті мислити починають ті, хто не замислювався.

Це бувало не один раз. І стільки ж раз думка згасала у масі, згасала тому, що її гасили ті, що бояться думати. Якщо ми не знайдемо спосіб підтримувати людей у "мислячому" стані, то ніякі виборчо-договірні системи ситуацію не змінять. Люди мають навчитись розрізняти брехню та істину. Або їх має хтось навчити.

Взагалі, якщо від кого й очікував подібних думок, то не від Вас, Alx. Дуже здивований. Дивуйте далі!

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    8 968

Типово

Диктатор,
    Громадянин має право відстоювати свої інтереси самостійно. Але й відповідатиме тоді сам перед собою. Головне - ніхто йому не гарантуватиме ніяких прав. Він житиме вільно - так, як забажає. Ніхто його не чіпатиме, але й він не повинен наближатись до тих, хто співпрацює з держагентами. Оскільки кожен має право вільно пересуватись планетою, й він матиме таку можливість. Але й своє майно від пограбування він захищатиме сам. Як й своє життя.
    Такі тези висував Нестор Махно. В теорії наче все чудово, але на практиці треба знову пролити богато крові. Махно пропонував ще простіший шлях. Не треба ні яких виборів. Хоче суспільство їсти, нехай працює, злодія суспільство вбиває само. Поступово злодійства зникнуть із життя суспільства, навіть на початковому рівні.
    Бариг із влади геть!!!

Звідки Ви
    Час зачатья я помню неточно. Видно, память моя однобока...
    Дописів
    8 509

Типово

Цитата Допис від levada
    Диктатор,
    Громадянин має право відстоювати свої інтереси самостійно. Але й відповідатиме тоді сам перед собою. Головне - ніхто йому не гарантуватиме ніяких прав. Він житиме вільно - так, як забажає. Ніхто його не чіпатиме, але й він не повинен наближатись до тих, хто співпрацює з держагентами. Оскільки кожен має право вільно пересуватись планетою, й він матиме таку можливість. Але й своє майно від пограбування він захищатиме сам. Як й своє життя.
    Такі тези висував Нестор Махно. В теорії наче все чудово, але на практиці треба знову пролити богато крові. Махно пропонував ще простіший шлях. Не треба ні яких виборів. Хоче суспільство їсти, нехай працює, злодія суспільство вбиває само. Поступово злодійства зникнуть із життя суспільства, навіть на початковому рівні.
    Не самые плохие тезисы, между прочим. Простой пример: когда не работают светофоры и не стоят ГАИшники - пробок нет! Удивительно, но факт.
    Но теперь, кто имеет мешок, тот возьми его, также и суму; а у кого нет, продай одежду свою и купи меч; (Лк 22:36).

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    8 968

Типово

Alx,
    Не самые плохие тезисы, между прочим.
    Мои родственники неоднократно бывали на собраниях Махно, и много мне рассказывали и о нём и о его идеях. Это всё сущий романтизм и идилия. Конечно если бы его идеи воплотить в жизнь, то было бы прекрасно. НО ЭТО СДЕЛАТЬ НЕВОЗМОЖНО. Главная препона на этом пути - тяга людей к власти и огромная сила воли властьлюбящих людей.
    Бариг із влади геть!!!

Сторінка 1 з 4 1234 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті