Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Всього знайдено 7, показано з 1 по 7.

Тема: Такі були події осені 2004 насправді...

Дописів
    17

Типово Такі були події осені 2004 насправді...

Ви знаєте я займався виборами.Не буду розповідати як я вплутався... я навіть знав ще влітку про можливість революції. Так підготовка була. Приблизно це виглядало так. Ю, знав що в нього краще рейтинг , але існував адмінресурс. Навіть Київ був не виключення. Омеля вів себе просто пацавато. Він дозволив всю цю революцію, тільки після того як як отримав по яйцях від Я. після того як Я. взнав як проголосував київ. Якщо в києві всі боялись сказати за кого вони голосують, то ти можеш уявити що відбувалося в провінції. Навіть таж західна україна, була повністю під контролем Я. Я був на одещині. Штаб Ю. там декілька раз громили. І не місцевий народ. А приїзжали люди спеціально підготовлені. Мало того вони обіцяли ще понаходити нас після виборів.. Люди Я. задіяли цілу систему з бандюганами і ментами. Якщо їхала агіт машина, її могли зупинити мєнти . і тримати видумуючи різні причини, декілька днів. Якщо це не вдавалося бо приїзжав депутат з камерами і з своєю "недоторканністю" то вхід шли бандюгани. На дільницях де чисто перемагав Ю. приїзжали ці хлопчики і забирали урни, а мєнти спокійно дивилися, мало того двері відкривали саме вони... По києву було так . Збиралися студенти та їх заставляли підписувати папери, про незадоволнння як пройшли вибори на участку. Якщо відсоток таких паперів був більше десяти то вибори вважалися не дійсними. Таке готувалося провести в Києві, бо вони вже бачили що програють. У ю. була підтримка в сбу. я думаю тому він і переміг. Звісно У Я. була теж. але, все ж хтось там помагав Ю. і досить успішно. Були задіяні піарщики і в того і в того. Варіант революції планувався, якщо вибори все ж свальсифікують. В основному використовувалися студенти. УНАа перейшла до Я. Унсо до Ю. Уна робили Ю . чорний піар. Одягали свастику і ходили з портретами Ю. Весь Я . піар був повний дебілізм. Від ТБ, до подібних акцій. В Мукачево ж була репетиція всих цих технологій. В принципі було видно що без революції не обійтись, але в україні думалось зробити таке не можливо. Було запрошено людей з Югославії . Вони розповіли як прослідкувати вибори. Від охорони дільниць, до контролювання районів, і міст. Що я маю наувазі... Кожна дільниця мала бути обладнана камерою. Люди від Ю. були проінформовані про можливі порушення і як з ними боротись. Крім того поза дільницями, була влаштована охорона, щоб можна було виявити всих"підозрілих". Від відкріпників до провокаторів. Така система була залучена в центральній україні( на донетчині це було не можливо там навіть спостерігачів не вдалося поставити),тож бортьба посуті була в центральних регіонах. Інші групи були підготовлені для вулиці. Якщо вибори сфальсифікують, то як організувати акції протесту. Я так розумію цим займались соціалісти. Унсо, батьківщина і вони. Ті хто робили акції Україна без Кучми. . В мене є знайома секретарша Медведчука. Вони все знали але сміялися. Бо ці акції до цього були як дим. Тепер про революцію... Всі ми тамбули і всі ми знаємо що там було. Від фанатиків до алкоголіків... Дама що так збочена Я. здається не в своєму розумі. Я бачив тих донецьких що приїзджали до києва. Їм здається взагалі все було пофіг. Просто афігеть, я від штабу ПРП(Наша Україна) возив їм їжу і одяг на вокзал, бо їх погрузили прямо з роботи в вагони і кинули на вокзалі.Всі їх мітинги то була комедія. . А за гроші я б мовчав. Звісно основним організаторам на майдані платилося. Особливо Пора. Вона відповідала за основні акції , там грошей не мало пройшло.... Але справа не в цьому.Коротше кажучи, як це дивно коли вовк стає вівцею . Я про Я. Ну а люба акція це вже піар , навіть мій лист. Я б відповів тій дамі на кожен пункт. Я ще раз кажу я не жалію ні в майдані ні в виборі. В любому випадку я знаю я вибрав краще. Далі побачим....

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    8 968

Типово

Все було не марно! Нарешті бандюки відчули опір. Звичайно, що команда Ю. слаба, та головне в тім, що люди побачили, що з бандою можна боротись і перемагати. Все тільки починається. Підростає нове, більш сміливе покоління. По-трошку здихають бздилуваті. Процесс цей тривалий. Головне не заснути.
    Бариг із влади геть!!!
    Вся влада націонал-патріотам України!!!

Звідки Ви
    Родина моя - Россия!
    Дописів
    5 870

Типово

Всем спать! (с) Кошмаровский.

Звідки Ви
    из Гостинной "У Страннег'а"
    Дописів
    3 426

Типово

levada, Не заснешь "бздилуваті" хоть вовремя отопительный сезон начинали, и батареи теплыми были... а новые "гнилуваті" только клювом щелкать и умеют! Когда бегаешь чтобы согреться не заснешь!

Дописів
    963

Типово

Егор Бу,
    Та отопительный точно так и старые начинали, ничего не изменилось

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    8 968

Типово

Егор Бу,
    Когда бегаешь чтобы согреться не заснешь!
    У нас дышать не чем. Куда тобят, болваны? Лишь бы газа побольше сжечь. да тарифы поднять. Если политик выполняет 10% от обещаного - это высочайший показатель. Ю. выполнил больше. Возьмите хотябы возврат горнякам, украденых бандгруппой Я. 280 000 000 грн. Уголовники бы не вернули.
    Бариг із влади геть!!!
    Вся влада націонал-патріотам України!!!

Звідки Ви
    Sicheslav City
    Дописів
    7 596

Типово

Я працював у самісінькому епіцентрі "Помаранчевої революції" ще з весни 2004. У травні я був другою людиною в дніпропетровській "Порі". Я брав участь ув організації акції "Чиста Україна", працював у штабі "Нашої України", що містився в будинку готелю "Свєрдловск", потім того, що містився в "Асторії", потім - ув Індустріяльному районному штабі "Нашої України". Я був спостерігачем на двох турах, на третьому - працював у виборчій комісії. Я був на Майдані й майдані (в Дніпрі). Я бачив майже все.
    Так ось. Я цілком відповідально кажу, що те, що тут виклав цей сухофрукт Georg - тонна гівна.

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті