Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1 з 2 12 ОстанняОстання
Всього знайдено 32, показано з 1 по 20.

Тема: Губернатор не виплачує гроші матерям-героїням

Звідки Ви
    Украина, Днепропетровск
    Дописів
    96

Exclamation Губернатор не виплачує гроші матерям-героїням

В.Бондар при нагородженні матерів-героїнь на весні цього року запевнив їх, що у травні або на початку червня 2009 року їм буде надана одноразова матеріальна допомога у розмірі 10 тис. грн. Рішення по цьому питанню було прийнято на сесії обласної ради за ініціативою трьох постійних комісій Дніпропетровської обласної ради:
    · з питань зв'язків з об'єднаннями громадян і засобами масової інформації;
    · з питань охорони здоров'я, дитинства та матерінства;
    · з питань науки, освіти, сім'ї та молоді.
    Матері-героїні Синельниковського району 16.10.09р. звернулися до громадської приймальні В. Шилової з проханням розібратися, чому вони й досі не отримали обіцяних коштів. Адже матерям-героїням Дніпродзержинського району ще в червні видали гроші, а їм ні. Вони дуже потребують цієї допомоги: у де-яких родинах по вісім дітей.
    Хоча ці гроші й були зарезервовані, тепер в Управлінні соціального захисту матерям-героїням (Синельниковського району) кажуть, що через кризу грошей немає. У той же час 30 млн. гривень бюджетних коштів було використано на будівництво, нібито, об’їзної дороги по вул. Криворізькій, довжиною 1 600 метрів.
    Вікторія Шилова заявила: «Ми зберемо прес-конференцію з цього приводу. Також будуть відправлені звернення до голови Дніпропетровської обласної ради - Вілкула Ю.Г., прокурору Дніпропетровської області Косюте М.В., та губернатору Бондарю В.В.». На сесії обласної ради В.Шилова буде вимагати виплатити матерям-героїням обіцяну нагороду.

матеріали сайту shilova.org
    Профспілка Автомобілістів та автоперевізників всі питання можна поставити за телефоном: (056) 784-000-7, 050-482-666-8

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    2 356

Типово

Шилова, как депутат облсовета, должна знать, что глава обладминистрации не может выплачивать кому-то деньги из бюджета, это не входит в его полномочия, единственное, что он может, это выносить проекты финансирования на сессию облсовета. Деньги выделяет облсовет, а значит не выделяет деньги опять же облсовет. Вот такая математика.
    А вообще, ТС уныл чуть более, чем полностью. Новый вертуал на форуме опять создает кучу тем-однодневок в надежде пропиарить заказчика или вылить какую-либо грязь на "Не_друзей" Шиловой. Правда пишет без явных ошибок, видимо не Кожушко...
    Это наш город

Информированность года 2008, Фраза года 2008 Аватар для bobik
    Звідки Ви
    Днiпро
    Дописів
    18 858

Типово

Никогда не понимал, почему тупоголовую крольчиху женщину, натрахавшую родившую 15 детей, называют "мать-героиня". Как по мне, "самка-патриотка" звучит лучше

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    2 356

Типово

Цитата Допис від bobik Переглянути допис
    Никогда не понимал, почему тупоголовую крольчиху женщину, натрахавшую родившую 15 детей, называют "мать-героиня". Как по мне, "самка-патриотка" звучит лучше
    А если она родила 2х, а еще 13 усыновила? Не надо так. А вот овцу женщину, которая пытается пиариться на проблемах таких матерей, я бы с удовольствием увидел повешенной на ближайшем столбе.
    Это наш город

Информированность года 2008, Фраза года 2008 Аватар для bobik
    Звідки Ви
    Днiпро
    Дописів
    18 858

Типово

Цитата Допис від Без палева) Переглянути допис
    А если она родила 2х, а еще 13 усыновила? Не надо так. А вот овцу женщину, которая пытается пиариться на проблемах таких матерей, я бы с удовольствием увидел повешенной на ближайшем столбе.
    Не, ну если женщина с состоянии обеспечить 13 усыновлённых детей, то мне остаётся только поклониться ей до самой земли. Я ваще-то говорил о тех, кто рожает гору детей, а потом возмущается, что государство им ничего не даёт

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    2 356

Типово

bobik, не, тут я с Вами согласен, таких паяльником стерилизовать надо!
    Это наш город

Звідки Ви
    Украина, Днепропетровск
    Дописів
    96

Wink

Шилова, как депутат облсовета, должна знать, что глава обладминистрации не может выплачивать кому-то деньги из бюджета, это не входит в его полномочия, единственное, что он может, это выносить проекты финансирования на сессию облсовета. Деньги выделяет облсовет, а значит не выделяет деньги опять же облсовет. Вот такая математика. ...
    Шановний!!!
    Чиайте, будь ласка, оригінальній пост!!!
    там написано доволі чітко, що рішення було прийнято на сессії ОблРади, але гроші до сих пір не поступили до тих, хто беспосредньо мав їх отримати!

Правда пишет без явных ошибок, видимо не Кожушко...
    Доречі, Микола Кожушко - закінчив школу-інтернат, він сам - сирота за живих батьків, тому не завжди вміє на 100% грамотно висловлювати свою думку - проте завжди говорить по темі та влучно - принаймні, майже завжди
    Профспілка Автомобілістів та автоперевізників всі питання можна поставити за телефоном: (056) 784-000-7, 050-482-666-8

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    2 356

Типово

Цитата Допис від Михаил1992 Переглянути допис
    Шановний!!!
    Чиайте, будь ласка, оригінальній пост!!!
    там написано доволі чітко, що рішення було прийнято на сессії ОблРади, але гроші до сих пір не поступили до тих, хто беспосредньо мав їх отримати!
    Доречі, Микола Кожушко - закінчив школу-інтернат, він сам - сирота за живих батьків, тому не завжди вміє на 100% грамотно висловлювати свою думку - проте завжди говорить по темі та влучно - принаймні, майже завжди
    1. Тема называется "Губернатор не выплачивает..." - это случайность? Вы выделили одного человека. По этому я Вам и указал на эту неточность.

2. Кожушко уже взрослый человек, который способен, при желании, заниматься самообразованием, а не каждый раз оправдываться тяжелой судьбой. Но тема не о нем, по этому не будем.
    Это наш город

Звідки Ви
    Украина, Днепропетровск
    Дописів
    96

Типово

Абсолютно вірно - читайте та вивчайте регламент роботи Обласних Рад на території України - тоді зрозумієте, чому у заголовку вказано на Губернатора)))

Кожушко - дійсно доросла людина, яка, доречі, вельми багато зробила для захисту прав сиріт та соціально незахищених дітей у місті та області!
    моя думка така, що можна вже йому декілька граматичних помилок і пробачити)))

BadGirl
    Guest

Типово

Цитата Допис від bobik Переглянути допис
    а если она не тупоголовая

Пешеход года 2009 Аватар для after midnight
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Опять кожушко/шилова. Начинает утомлять...

Звідки Ви
    Екатеринослав, вр. оккупированный каломойшами
    Дописів
    22 188

Типово

Уважаемые модераторы, выбросьте, пожалуйста, эту и эту тему в шиловский г-нюшник. Может, пора считать подобные бессодержательные двадцать раз пережеванные шиловские вы*еры спамом?
    Сон разума рождает свидомищ.
    Жывы по-новОму - готовься к земле!

Дописів
    13 984

Типово

давно пора.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    22 655

Типово

Цитата Допис від Каркун Переглянути допис
    давно пора.
    А я ж еще вчера просил: ну забаньте ж его хоть кто-нибудь!
    СЛАВА УКРАЇНІ!

Звідки Ви
    Украина, Днепропетровск
    Дописів
    96

Wink

Цитата Допис від Самолет Переглянути допис
    А я ж еще вчера просил...
    Уважаемый Самолёт!
    я не нарушаю НИ ОДНОГО правила форума!

мне просто не за что)))

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    2 356

Типово

Уважаемый Самолёт!
    я не нарушаю НИ ОДНОГО правила форума!

мне просто не за что)))
    был бы человек, а статья всегда найдется (с)
    Это наш город

Звідки Ви
    Украина, Днепропетровск
    Дописів
    96

Talking

был бы человек, а статья всегда найдется (с)
    ребята!!!

вот это как раз и называется нарушением правил форума!

ТРОЛЛИНГ! - есть такой термин, кто не знает!)))

пожалуйста - не надо разводить это дело здесь)))

тема действительно касается многих - тех, кто реально нуждается в помощи!

не "кормите Тролля", а лучше пойдите в какой-нибудь детский дом и помогите там качели сделать детям, или забор покрасить, к примеру))
    это гораздо полезнее и благороднее, чем сидеть в И-нете и заниматься всякой чепухой)))

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    2 356

Типово

ребята!!!
    вот это как раз и называется нарушением правил форума!
    ТРОЛЛИНГ! - есть такой термин, кто не знает!)))
    пожалуйста - не надо разводить это дело здесь)))
    тема действительно касается многих - тех, кто реально нуждается в помощи!
    не "кормите Тролля", а лучше пойдите в какой-нибудь детский дом и помогите там качели сделать детям, или забор покрасить, к примеру))
    это гораздо полезнее и благороднее, чем сидеть в И-нете и заниматься всякой чепухой)))
    Вы обвинили меня в нарушениях правил форума и назвали троллем? Вы в курсе, что это оскорбление и повод применить банхаммер?
    Это наш город

Звідки Ви
    Украина, Днепропетровск
    Дописів
    96

Wink

Вы обвинили меня в нарушениях правил форума и назвали троллем? Вы в курсе, что это оскорбление и повод применить банхаммер?
    Уважаемый Без Палева!
    я совершенно справедливо назвал вас "кормильцем Тролля"
    ибо в Ваших постах содержатся слова, которые могут вызвать меня либо других форумчан к бесполезному и неэффективному спору!

вотЪ)

Дописів
    11 791

Типово

[FONT=Times New Roman]
    Вікторія Шилова заявила: «Ми зберемо прес-конференцію з цього приводу. Також будуть відправлені звернення ....
    где-то я такое уже читал слышал и все такое.

.... наступил сырой осенний вечер. моросящий дождь и легкий ветер доносил запах смрада с засранного несколькими годами ранее майдана. местные обыватели давно уже привыкли к нему и не обращали внимания на выделяемые пропитанным асфальтом испарения. но тем кто попал сюда впервые все было в новинку.....

на лирику пробило меня
    Востаннє редагував megapadlo: 18.10.2009 о 17:58

Сторінка 1 з 2 12 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті