Крыша уехала... И без подписи.
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
В топку! Мне теплотранс присылал письмо без подписи от несуществующей юридической фирмы с угрозами. Боюсь уже третий месяц!
I am fool! (англ.) - Я верю властям! (translation)
Подобный текст я видел на мусорных баках Гринко. Похоже консультант один...
И мне сегодня бумажечку принесли, что в суд уже на меня подали, за искусственно надроченный теплосетью долг. Не собираюсь платить ни копейки. Если прийдут насильно выбивать деньги, я первый кто возьмёт в руки оружие и пойдёт валить чиновников. Шутки шутками, а эти твари у меня доиграются со своими угрозами!
А вот и оригинал статьи!
Стаття 188-1. Викрадення електричної або теплової енергії шляхом її самовільного використання
1. Викрадення електричної або теплової енергії шляхом її самовільного використання без приладів обліку (якщо використання приладів обліку обов'язкове) або внаслідок умисного пошкодження приладів обліку чи у будь-який інший спосіб, якщо такими діями завдано значної шкоди, -
карається штрафом від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.
2. Ті самі дії, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб, або якщо вони завдали шкоду у великих розмірах, -
караються позбавленням волі на строк до трьох років.
Примітка. Шкода, передбачена цією статтею, визнається значною, якщо вона в сто і більше разів перевищує неоподатковуваний мінімум доходів громадян, а у великих розмірах - якщо вона в двісті п'ятдесят і більше разів перевищує неоподатковуваний мінімум доходів громадян.
{ Кодекс доповнено статтею 188-1 згідно із Законом N 2598-IV ( 2598-15 ) від 31.05.2005 }
Это интересно кем же оно "прирівнюється"? Грамотеи.
Давно пора прижать коммунальные службы. Да чтоб со всеми договора были и не сочененные их обкуренными сантехниками, а согласно действующего законодательства. И чтоб обоснованные тарифы и акты выполненных работ (там где это возможно), и штрафы за некачесственно предоставленные услуги.
Я начал борьбу за качество с "Гринко". На их квитанции отписал письмецо с условиями при которых я буду оплачивать их услуги, если они конечно хотят, чтоб я их оплачивал ))))
Вооот. И вам тоже советую!
Have a nice day!
Свобода - это осознанная необходимость...
Ой а к нам тоже приходила тётя, типа повестку принисла в суд, на то что мы злостные неплатильщики и у нас офигенный долг.
Мы показали тете последний счет от теплоэнерго с суммой долга 70 грн, она почухала репу и ушла, больше не появлялась.
bobikЯ бы на Вашем месте это дело не упускал из виду (надо писать возражения на иск и сходить в суд поинтересоваться назначено дело к рассмотрению или нет).И мне сегодня бумажечку принесли, что в суд уже на меня подали,
Я пару лет назад у Днепротеплосети "отбил" порядка 2000 грн. исскуственно начисленного долга
Да я ваще херею с этих воров. У меня зимой счета за тепло не превышали 350 грн., при этом батареи были горячие, ну тут без претензий, потребил так потребил, хотя договора с теплосетью нет, так шо ваще имею полное право не платить. А в январе, батареи были холодные как моча, приносят квитанцию на 535 грн. Я прашую: За шо? Отвечают: За температуру батарей 90 градусов. Я говорю: Вы мне эту температуру показали на счетчике? Их ответ: Ничего мы не обязаны показывать, сантехник дядя Вася снял показания, ваш долг 535 грн. и нихрена ты не докажешь, плати или в суд подадим.
Ну вот как этих мразей не расстрелять после такого, а ?
bobik, у Вас есть договор с Теплоэнерго?
Если нет, начинайте строить свою линию защиты с этого момента. Я чуть позже помогу законами и статьями.
Просто не надо быть лохами!
Ага.
Пришел я договор заключать с днепрооблэнерго.
Они говорят - вам надо счетчик перенести.
И не перенести, а новый поставить.
И сходи туда не знаю куда принеси то не знаю шо....
Я говорю - у меня счетчик стоит.
Че я его должен переносить да еще новый покупать.
Они говорят - типа теперь при заключении договора надо так.
Я грю - вам надо вы и переносите, я тут причем???
Они грят - а мы вас отключим...
Вот и весь разговор.
Не хочешь - не надо. Мы тя отрежем и фсе...
И никаких объяснений с какой стати надо переносить и почему это я а не они должен делать - абсолютно не понятно...
У меня эта бодяга началась 3 года назад.Я чуть позже помогу законами и статьями.
Тянется до сих пор.
А это офис. Без света никак.
И как быть???
Распродаж неліквідів телемайстерні
Куплю несправні, розбиті монітори та телевізори LED, LCD, Plazma. Т. 067_316_56_07.
gmsalex,
Выход один, обмениваться позитивным опытом борьбы с этими "сосальщиками" и его перенимать. Хотя это требует времени и ресурсов и к этому надо быть готовым.
Я теплотрансом пока не занимался, было правда от них с месяц назад письмецо... Я практикую оплату за тепло разбивать на весь год, т.е. плачу каждый месяц среднюю цену за год. Таким макаром к лету у меня образуется долг, а к зиме наоборот переплата. Так вот, мне прислали письмо, от какой то конторы, которой якобы Теплоэнерго поручило выбить из меня долг. Абсолютный бред! Но я тогда просто забил. Вот закончу с "Гринко" и возможно займусь теплоэнего.
Пока для примера приведу текст своего письма "Гринко", может кому пригодиться...
"Неодноразово на мою адресу надходили повідомлення від імені ТОВ „Грінко-Дніпро” про необхідність оплатити рахунки за послуги вивезення твердих побутових відходів.
Згідно з ч.2 статті 509 Цивільного кодексу України від 16.01.2003 року зобов’язання виникають з підстав, встановлених статтею 11 цього Кодексу. Згідно ж з ч.2 статті 11 Цивільного кодексу України підставами виникнення цивільних прав та обов’язків, зокрема, є:
1. договори та інші правочини;
2. створення літературних, художніх творів, винаходів та інших результатів інтелектуальної, творчої діяльності;
3. завдання майнової (матеріальної) та моральної шкоди іншій особі;
4. інші юридичні факти.
Ваші вимоги не мають жодної з вищеназваних підстав, а тому є абсолютно необґрунтованими і такими, що не підлягають задоволенню.
Пропоную Вам надати мені письмово офіційну інформацію щодо того на яких підставах вашою організацією проводиться вивезення та утилізація ТПВ нашого будинку, та надати інформацію щодо місця та умов утилізації та захоронення ТПВ.
Також інформую Вас, що запит щодо дотримання Вашою організацію вимог чинного природоохоронного законодавства під час вивезення та утилізації ТПВ, зокрема Закону України "Про відходи", Закону України “Про охорону навколишнього природного середовища” та Оргуської Конвенції, буде направлений до відповідних державних органів.
З метою створення взаємних прав та обов’язків між Вашою організацію та мною, пропоную Вам укласти договір в порядку, передбаченому статтею 638 Цивільного кодексу України. Пропоную надіслати текст договору на мою адресу для розгляду та подальшого підписання.
Для попередження непорозумінь, зазначу, що договір має бути заключеним поточною датою, тобто не раніше отримання ТОВ „Грінко-Дніпро” мого листа. Також, договір має обов’язково містити калькуляцію послуг з вивозу ТПВ та НВ і графік періодичності вивозу ТПВ та НВ"
Have a nice day!
Свобода - это осознанная необходимость...
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks