Колишній "Пік" став "Спаром". Сусідка влаштувалась туди на роботу. Зі слів сусідки, Володіє гіпер концтабором "Спар", закордонне іудейське угруповання.
Чому гіпер концтабором, а не мережею лобазів, чи звичайним концтабором?
Тому що у звичайному Гітлерівсько-Сталінському концтаборі робочий час складав 12 годин.
У мережі лобазів теж 12, але якось норма робочого часу на місяць, бодай приблизно, була у межах розумного глузду.
В іудейському гіпер концтаборі "Спар" моя сусідка ось уже працює без перерви 30 годин. Капо сказав, що це пов’язано з відкриттям нового бараку біля ринку "Озерка". Добу жінка пропрацювала. З ранку барак відкрили, але капо нікого не випустив, пояснюючи це тим, що робочий день у таборі закінчується о 20-тій годині, а те що в’язні вже пропрацювали добу, ані коменданта табору, а ні решту табірної адміністрації не цікавить.
Сусід сказав по телефону, що б жінка негайно тікала з іудейського гіпер концтабору, бо там взагалі 12-ти годинний робочий день з двома вихідними днями на тиждень. Тобто суцільне рабство. Сподіваюсь, що сусідці вдасться втекти з гіпер концтабору, не дивлячись на те, що вона свою трудову книжку віддала адміністрації табору.
Коли ж дурна сусідка залищиться працювати до кінця цього дня, то її робочий час складе 36 годин!!!
До таких знущань не доходили ані Гітлерівці, ані Сталінці. Про Пол Потівців сказати не можу, бо не знаю.
Залишається лише мріяти про чудесну появу прокуратури у нашому Гадючнику, а краще про підпали бараків нового іудейського гіпер концтабору. На перше надій немає, на друге є, але маленькі.
Bookmarks