Чи правда, що Тимошенко (діючий Прем"єр-міністр) володіє сіткою магазинів "АТБ" (Дніпропетровськ)?
Цю інформацію "підкинув" Власті.нет - на мою думку, доволі паскудненький такий сайтик, "з душком". (під час виборів "спеціалізувався" на роздуванні всіляких найнеймовірнішихї пліток і брехні)
Цей начебто "факт" (володіння Ю.Т. магазинами) одразу ж спростував у коментарі хтось із Дніпропетровська.
В принципі, з урахуванням нашої української дійсності, я б у цьому не вбачав нічого ганебного. В кінці кінців магазин - це ж тобі не "Криворіжсталь" чи нафтопереробний якийсь там Лисичанський і навіть не "Рошен"...
Однак під час виборів я усіх своїх спірозмовників переконував, що Тимошенко на сьогодні нічим не володіє, (а ЄЕСУ було багато-багато років назад і давно розгромлено) бо як тільки б щось було, одразу трубили б по всіх "дружніх" каналах, газетах і сайтах (як "синіх" так і "помаранчевих", адже є й такі!).
А ще кажуть, що Юліна не то мама, не то тьотя, не то дочка (чорт його знає!) володіють якимось гранітними кар"єрами (Токівське родовище, здається)...
Однак я все ж таки думаю, що якби ця інформація (АТБ і граніти) булаб хоча б якось підтвердженою, Юлині "друзі" роздували б її набагато активніше.
"Просвітіть", місцеві, мене столичного.
![]()
Дякую.
Bookmarks