*1-2 года*
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А че делать - будем дальше ждать
Начну активно изыскивать возможности "свалить"
'Уже этим занимаюсь
Пофиг, хуже уже не будет
Уверен, все идет как надо
Буду бороться, "идти в народ", ангажирую себя политически
Для меня это в жизни не так важно
Понятия не имею
*1-2 года*
Мне интересно кто голосовал за пункт, что все идет как надо.
Логичен вопрос: кому так надо?
Я проголосовала за 1.
Даже при нынешней непрофессиональной власти я буду продолжать делать свое дело.
Не знаю. Пока не голосую.
Счастлива на малой Родине и в российском гражданстве!
Жду на грибы, рыбалку и уборку снега
Аналогично..... ждем-с......Допис від Люся Пряная
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Опрос типа:Что в будете делать, если соц.-экономическая ситация в стране в ближайшие 1-2 не улучшится?
Когда вы перестанете бить свою жену:
* Завтра
* С понедельника
* В следующем году
* Никогда
Я про наличие оптимистичных вариантов.
Только один и тот странный: что все то?
:: Не бойся нарушить ход событий - укажи Миру слабое место!
:: Если пьянку нельзя остановить – ее надо возглавить!
:: Всю планету дотла спасем!
Чем "этим"??? Из серии "что бы это значило"???Что в будете делать, если соц.-экономическая ситация в стране в ближайшие 1-2 не улучшится?
*** 'Уже этим занимаюсь![]()
А где пункт "Уеду в Германию"???![]()
Что касается меня, то я собираюсь продолжить своё пребывание в теле.
Бариг із влади геть!!!
Вся влада націонал-патріотам України!!!
Отличный ответ... я тоже присоединяюсь...Допис від levada
![]()
Skorpion, Опрос какой-то странный. Так и хочется ответить пошлой шуткой . Что делать? - Снять штаны и бегать.
Бариг із влади геть!!!
levada, Тю, а шо делать? Брать в руки автомат. побольше патронов и всех перестрелять.
Slaves are those of this world
Given freedom to lay chains upon The Master
The wolf is no longer free
Release the chains and come for me
Skorpion, Что непонятно2. Начну активно изыскивать возможности "свалить"...
3.'Уже этим занимаюсь...![]()
Да, тем самым. Сексом, наверное.Допис від Skorpion
Black Wizzard,В кого будем палить? Если во всех, то лучше искать бактериалогическое оружие, оно эффективнее и правое плечё не будет болеть.Тю, а шо делать? Брать в руки автомат. побольше патронов и всех перестрелять.
Бариг із влади геть!!!
А що зараз погано? Я щось прогавив?
Кого-то интересует экономическая ситуация? Меня интересует наполняемость моего кармана по-возможности честным путем... Пункт первый.
Всего два выхода у честных ребят -Допис від levada
Схватить автомат и убивать всех подряд
Или покончить с собой (с) Гр. Об.
Банзай,Начну активно изыскивать возможности "свалить" 13% [ 5 ]
'Уже этим занимаюсь 5% [ 2 ]
Пофиг, хуже уже не будет 8% [ 3 ]
Звертаю увагу всіх - не ви будете робити, а в будете робити. Тобто "будете робити" - це не ознака дії, а якесь місце. Наприклад громадський туалет під назвою "Будете робить". Що роблять у туалетах - загально відомо...Что в будете делать,
але тут вкрадається таке продовження:
зрозуміло, що за поганої соц.-економічної ситуації робити в туалеті нема чого... сумніви лише викликають цифри 1-2... це можна було б сприйняти як гру слів - "раз-два, взяли!" але ймовірніше за все мова йде про номери кабінок у туалеті.если соц.-экономическая ситация в стране в ближайшие 1-2 не улучшится?
Відтак маємо питання: "Що робитиметься в туалеті "Будете робити" якщо соц.екон. ситуація в країні в найближчих 1 та 2 кабінках не покращиться."
Ті, хто обирають подальше очікування - то небезпечна позиція, бо якщо довго займати кабінку, то можна викликати справедливі протести решти відвідувачів туалету.
Активний пошук можливості звалити обирають ті, хто вкрали у туалеті не тільки унітаз та туалетний папір, але й саму кабінку. Оскільки адміністрація не дрімає, то єдиний шлях звалити - через каналізацію. Але автор спеціально не зазначив "змитись" - а саме "звалити". Тож мова йде про туалет типу "сортір" з дірками у полі. Красти крім лайна там нема чого - відтак спочатку треба буде звалитись у дірку.
Вже цим займаюсь - пункт що викликає паніку серед непідготовлених морально громадян. Але не тих, хто ЦИМ займається у туалеті.![]()
Гірше вже не буде - обирає той, хто не має можливості чекати поки звільняться 1 чи 2 кабінка і робить все перед кабінками.
"Все йде як треба" - кажуть ті, хто займаються в туалеті аутотренінгом...
Безумовно, туалет - найкраще місце аби ангажувати себе політично. Провести мітинг бажаючих посісти місця у кабінках, та роздати їм листівки зі своїм обличчям та текстом: "Я готовий очистити від скверни кожного!". "Піти в народ" - тобто робити свої справи не зачиняючи дверей кабінки. Нарешті можна боротись, влаштувавши турнір з туалетного багатоборства: хто вище писне, хто більше насре, хто гучніше пердоне, у кого довший...
Не так важлива у житті соц.екон ситуація в 1 та 2 кабінках для тих, хто вже ними скористався та щасливий виходить, презирливо роздивляючись чергу бажаючих потрапити у омріяні кабінки...
Уявлення не має про події в 1 да 2 кабінках адміністрація туалету "Будете робить".
Диктатор,![]()
![]()
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks