Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Що це буде?

Голосували
32. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Жалюгідне видовище

11 34,38%
  • Нічого особливого

4 12,50%
  • Буде весело

3 9,38%
  • Подивимось!

14 43,75%
Сторінка 1 з 3 123 ОстанняОстання
Всього знайдено 42, показано з 1 по 20.

Тема: Революційний гурток

Почетный форумчанин
    Патріотизм року 2007, 2008
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово Революційний гурток

Усі ми розуміли, що технології наших підприємств застарілі. Усі відчували їхній шкідливий вплив та знали про низьку якість виробленої у допотопний спосіб продукції. Нарешті ні для кого не була таємницею відносно низька рентабельність цих виробництв.

Розуміли усе це, але відкладали модернізацію "на потім". Спочатку нам заважала відсутність приватної власності, потім приватним власникам заважала відсутність державної підтримки бізнесу.

Водночас ми бачимо, які виклики зараз постають перед усім людством. Практично дійшла до завершальної стадії свого існування капіталістична формація. Зрозуміло, що на зміну їй прийде економіка, утворена на інформаційній основі.

При усій сміливості намірів ми усвідомлюємо: настав час єдино правильних рішень. Настав час, коли треба реалізовувати задуми, які здаються нездійсненними. Перед кожною мислячою істотою постає чітке завдання: своїм власним життям довести всемогутність розуму. Ми пройшли довгий шлях еволюції не для того, аби канути у небуття!

Перша зустріч відбудеться у четвер, 15 січня 2009 року...

http://dniprograd.org/ua/articles/sosiety/650
    Як Ви здогадуєтесь, я там буду. У якості більше організатора, а не тільки доповідача. Хто бажає отримати час для промови - звертайтесь у ЛС.

Ну й ті, хто не встигатиме на офіційну частину - давайте встигайте на неофіційну, після 20.30. Телефон мій там вказаний.

О))) Для "скепсисів": я допоміг достатній кількості людей, аби не мучитись докорами сумління щодо своєї бездіяльності. Звинувачення у боротьбі за "місце біля корита" вважаю проявом заздрості або страху втратити власну пайку "свинячого варева". Ну й не стоїть ніхто за нами, хіба що крім людей, що надають нам головним чином моральну підтримку, бо матеріальні їхні можливості м"яко кажучи - скромні.

Звідки Ви
    Екатеринослав
    Дописів
    647

Типово

Прочел статью по указанному адресу. Несмотря на наши политические разносгласия поддерживаю цели вашей партии. Развитие науки, связь науки с производством, переоснащение производства под современные высокие технологии, развитие и поддержка отечественного производства - вот средства, способные вывести Украину из кризиса. Но для этого необходимо, что бы в президентском кресле, кабмине и ВР сидели не ассинезаторы, поливающие друг друга фекалиями, а люди умные и мыслящие; любящие Украину и украинский народ, заботящиеся о национальных интересах.
    Было бы очень интересно прийти на встречу, но, к сожалению, 15-го никак не получится.
    Ну вы, блин, даёте!

Почетный форумчанин Аватар для j
    Звідки Ви
    Джей з оГороду
    Дописів
    55 142

Типово

А почему он революционный? Это что, как в начале 20-го века марксистские кружки были?
    ...и поэтому — империализм должен быть разрушен (...ceterum censeo Imperialismus esse delendam)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

...а после торжественной части банкет бу ...?
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Звідки Ви
    Каз ССР Приватград
    Дописів
    18 042

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    ...а после торжественной части банкет бу ...?
    Может сначала погромы?

пс Гринжолы выпустили второй революционный альбом?
    Жили в Бухенвальде, с боями прорвались в Освенцим

Дописів
    15 798

Типово

Я в опросах не голосую, но все же - где пункт "Нічого"? Не "Нічого особливого", а просто.

Почетный форумчанин
    Циник года 2007, 2009, 2010
    Звідки Ви
    ВРіК
    Дописів
    30 187

Типово

Цитата Допис від Диктатор Переглянути допис
    Як Ви здогадуєтесь, я там буду. У якості більше організатора, а не тільки доповідача. Хто бажає отримати час для промови - звертайтесь у ЛС.

Ну й ті, хто не встигатиме на офіційну частину - давайте встигайте на неофіційну, після 20.30. Телефон мій там вказаний.

О))) Для "скепсисів": я допоміг достатній кількості людей, аби не мучитись докорами сумління щодо своєї бездіяльності. Звинувачення у боротьбі за "місце біля корита" вважаю проявом заздрості або страху втратити власну пайку "свинячого варева". Ну й не стоїть ніхто за нами, хіба що крім людей, що надають нам головним чином моральну підтримку, бо матеріальні їхні можливості м"яко кажучи - скромні.
    Якщо нічого не завадить - прийду. Цікаво, що запропонують за аграрний сектор.
    На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"

Звідки Ви
    почти из центра
    Дописів
    12 592

Типово

Диктатор, интересуют направленния деятельности! Что будет приоритетом?

ЗЫ:: как слушатель - присутствие допускается?
    ,,,,заряжаемся,,,,

Почетный форумчанин
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово

Михалыч тим не менше - дякую за підтримку! Скажу відверто - зараз якось відходять на задній план думки про тимчасові негаразди. Чомусь більше думається про те, на що ми дійсно спроможні, й що саме життя підштовхує нас до виявлення своїх реальних можливостей.

j уявіть собі рекламу ревгуртка на початку ХХ-го століття. Начальник "охранки" цього б не пережив. Чому ж революційний? Тому що скоро інших гуртків не залишиться.

carrotik на жаль урочистої частини не передбачено. А так би я сухарів для бенкету насушив. Ми народ щедрий!

411100 тобто Ви вважаєте, що навіть жалюгідного видовища не буде? Нічого собі...

Stone побажайте нам невдачі. Тоді у нас точно усе вийде!

Stank, kot1066 буду радий бачити! Пріорітетний напрямок - переконати інтелектуалів взяти на себе відповідальність за усе, що відбувається, та втілити свої задуми не словами, а справами. Тому що досі ми спостерігаємо лише "армію наукових радників". Знаєш як треба - роби, а не скаржись, що ніхто цього не робить за тебе!

Типово

А можно покороче - кого в этот раз предполагается грабить?

Типово

В чем, так сказать, фишка программы?

Звідки Ви
    Днепропетровск, Российская Федерация
    Дописів
    3 603

Типово

Диктатор, дадите ли мне слово? Я хочу выступить с докладом "Укрошовинизм. Что дальше?"

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    38 985

Типово

Диктаторе, якщо надаватимуть слово божевільним залізякам - не прийду!

Звідки Ви
    Днепропетровск, Российская Федерация
    Дописів
    3 603

Типово

Цитата Допис від Абориген Переглянути допис
    Вибачте панове, ви мене ще не чули, а вже не бажаете! Це укрошовинiзм, треба розiбратися

Секс-символ года 2010, 2011 Аватар для Terminator-4
    Дописів
    41 149

Типово

Цитата Допис від Михалыч Переглянути допис
    Развитие науки, связь науки с производством, переоснащение производства под современные высокие технологии, развитие и поддержка отечественного производства - вот средства, способные вывести Украину из кризиса. Но для этого необходимо, что бы в президентском кресле, кабмине и ВР сидели не ассинезаторы, поливающие друг друга фекалиями, а люди умные и мыслящие; любящие Украину и украинский народ, заботящиеся о национальных интересах.
    Для построения вышеописанного государства нужно сменить как минимум политический строй. В настоящий момент страной правят вовсе не ассенизаторы, а марионетки крупного капитала.

Почетный форумчанин
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово

Цитата Допис від Абориген Переглянути допис
    Якщо обіцятимете прийти - пообіцяю не надавати!

Чугун
    Хто бажає отримати час для промови - звертайтесь у ЛС.

Звідки Ви
    Каз ССР Приватград
    Дописів
    18 042

Типово

Цитата Допис від Диктатор Переглянути допис

Stone побажайте нам невдачі. Тоді у нас точно усе вийде!
    Да что вы..право..Успехов!!!

Почетный форумчанин Аватар для j
    Звідки Ви
    Джей з оГороду
    Дописів
    55 142

Типово

Вы стенограмму будете вести?
    Потом бы прочитать бы где-нибудь
    ...и поэтому — империализм должен быть разрушен (...ceterum censeo Imperialismus esse delendam)

Звідки Ви
    Каз ССР Приватград
    Дописів
    18 042

Типово

Цитата Допис від j Переглянути допис
    Вы стенограмму будете вести?
    Потом бы прочитать бы где-нибудь
    Как говорится..по материалам следствия..

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    8 597

Типово

Початок - о 18.30. Реєстрація учасників - з 18.00.
    Вхід вільний, чи для участі необхідне запрошення?
    ...я так думаю.

Дельфинарий: хлорированная тюрьма

Сторінка 1 з 3 123 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті