В 3-му таймі місця вже зайняті, в Рефері теж. Хтось підкаже де можна не дуже дорого подивитись фінал Ліги?
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
В 3-му таймі місця вже зайняті, в Рефері теж. Хтось підкаже де можна не дуже дорого подивитись фінал Ліги?
Люстрація - Свобода - Тягнибок
http://www.svoboda.org.ua/pro_partiyu/prohrama/
Клуб филин но тоже дорого!!!
хотела бы сказать, шо ко мне можна - у меня муж в командировке. но боюсь, он ради этого приедет и всех зарэжет![]()
Dynamovets, ага, наивный чукотский юноша
в горец - так в горец )
Afrika, а мы мужу ничего не скажем![]()
И как в огромном городе настала весна -
В городе не стало любви.
И для одних я был хам, для других я был мим,
А для третьих я был невиdymm.
ты знаешь, у него есть "всевидящее око"![]()
Дома...пифффко+рыба...
Здесь ничего хорошего уже не случится …
В Маракане можно, но там не дешево. ЧМ смотрели в кафе напротив Мараканы - Таверна, но не знаю есть ли там те большие телеки или они их только ради ЧМ ставили. Там было недорого, но и еда не очень.
Делай что должен - и будь, что будет.
Корейская и тайская косметика в Днепре.https://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=431934
В баре "112" неплохо
Раніше ходили до "Маракани". Але останнього разу це було років 4 назад. Було не так дорого, насамперед пиво.
Дякую, що нагадали мені, що є такий заклад. Якщо б нічого не знайшов, то подзвонив би туди, хоча не знаю, раніше цей заклад був дуже популярний і місць там не було на такі матчі просто так =)
а я буду дома с пиво+рыба+ еще пиво
кстати, начнется трансляция чуть раньше 21.00. будут показывать путь финалистов
все! Будемо в "Горці"!. Дякую, dymm, що замовив столик. Думаю, погудемо нормально!
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks