Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1 з 7 1234567 ОстанняОстання
Всього знайдено 137, показано з 1 по 20.

Тема: Грузія.

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово Грузія.

Якось мені про це розказали і тепер я маю таке натхнення - цього літа двинути в Грузію.

вже цікавився у місцевих (грузинських) турфірмах.
    Обіцяють повністю підлаштувати маршрут під потребу.
    Наприклад, в поїздку помістити огляд видатних місць (якесь печерне місто, фортецю), категорійний і для чайників сплав на рафтах по Цхеніскалі і Ріоні, день+ніч в долині Боржомі, завершення туру на чорноморському узбережжі Аджарії.
    Ну і вино + шашлик...
    нюанс в тому, що в них і в нас в Дніпропетровську немає подібних регулярних турів, грузини все організовують по явочно (групи формуються самостійно)-наборному(опції поїздки обираються групою і плануються грузинами) признаку.
    + потрібна група від 8 душ. тоді ціна на кожного буде близько 350 євро./7-8 днів. А якщо нас буде 15, ціна падатиме відсотків на 30.
    Це без дороги.
    Прямий авіарейс Дніпро-Тбілісі (з аеропорту і в аеропорт трансфер входить в ціну) коштує 3000 грн.
    Подумав, треба збирати бажаючих (я їду з своєю дітворою, отже вже 3-є). Рафтинг там кажуть -фантастичний. Ну і просто цікаво, як у них там.
    Відео рафтингу:

є бажаючі?

Дописів
    8 022

Типово

Завидую белой завистью.
    Цитата Допис від Банзай Переглянути допис
    Прямий авіарейс Дніпро-Тбілісі (з аеропорту і в аеропорт трансфер входить в ціну) коштує 3000 грн.
    Откуда информация? Вроде бы 3,5 тыс. летом прямой рейс будет.
    Учитывая, что будете на западе страны, советую посмотреть в сторону авиарейса Киев-Батуми - от 2,5 тыс. грн летом.

on-off
    Guest

Типово

Какие планируете сроки для поездки?

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від Alex75 Переглянути допис
    Завидую белой завистью.

Откуда информация? Вроде бы 3,5 тыс. летом прямой рейс будет.
    Учитывая, что будете на западе страны, советую посмотреть в сторону авиарейса Киев-Батуми - от 2,5 тыс. грн летом.
    про Батумі я з грузинами не говорив. дякую за ідею.
    відразу скажу, опрацьовував ідею порома "Ільїчівськ-Батумі". Виходить з Ільїчівська, можна завантажити туди й машину. З машиною + я з дітьми виходить дешевше, ніж літаком. На машині можна вільно кататися Грузією.
    Також дізнався, що з Києві формується ді групи на автобусі, але на вересень-жовтень 2012р.
    Йти морем 2 дні туди, 2 дні - назад. 4 дні - це забагато. Хоча - варіант.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від on-off Переглянути допис
    Какие планируете сроки для поездки?
    поки що абсолютно вільний графік. Як лише у дітвори закінчиться школа... у нас буде ціле літо для такого туру. Я ж з роботи можу вирватися десь на 2 тижні.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

ап!

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

знайшов вдвічі дешевші варіанти:
    http://big.travel/tury/item/40-rafti...tdyih-v-gruzii
    може хто був?

і ще ось цей:
    http://www.gudauritours.com/tour-332...2%D1%83%D1%80-

а ось люди крім рафтинга ще й сходили на Казбек
    http://www.brodyaga.org/club/club.ph...to/album/1147/

а ця пропозиція мені подобається найбільше:
    http://www.pohod.org.ua/tours/detail...LEMENT_ID=2058

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

хочеться сюди:

Звідки Ви
    Планета Земля
    Дописів
    87

Типово

Повністю підтримую ваш вибір! Грузія - цікава колоритна країна з давньою історією та багатою культурою.

Радив би відвідати Кутаїсі. Ось тут є звіт про подорож до того славного міста - Грузія. Кутаїсі

Дописів
    184

Типово

цікавлюся щодо Грузії на початку липня, тривалістю до двох тижнів.
    мене більш цікавить наприклад це http://gruzya.info/tours/index.php?SECTION_ID=258
    або це http://gruzya.info/tours/index.php?S...LEMENT_ID=2693
    Востаннє редагував sashko555: 20.03.2012 о 12:08

Звідки Ви
    Планета Земля
    Дописів
    87

Типово

Я чув, що у Грузії досить дорогі готелі, тож подорож до цієї країни досить дорога. Набагато дешевше з'їздити до якоїсь центральноєвропейської країни, а якщо вам так закортіло кавказького колориту, то можна злітати у дешеву Вірменію. Ось є звіт про цю країну - http://brodiahy.org.ua/world-as-we-s...virmeniji.html

Звідки Ви
    Планета Земля
    Дописів
    87

Типово

То країна кльова, ніхто ж не сперечається. Просто вона не з "бюджетних"

Дописів
    240

Типово

Если есть машина и едете семьёй - не проще ли машиной и поехать? Ехать, в принципе, недалеко - ГуглМап говорит, что около 1380 км, если ехать через Несинномысск, Пятигорск, Владикавказ - то более-менее спокойно. И дорога дешевле обойдётся - в России бензин где-то $1 за литр, при среднем расходе 7-8 л/100 км по трассе - это около $100-120 на дорогу на всех. А так 300 евро на билет только на одного...

Звідки Ви
    ОПБС K2
    Дописів
    5 319

Типово

Пятигорск, Владикавказ - спокойно ?
    каждый пост ГАИ - дай 500-1000 руб иначе обыск c нахождением пакетика с белым порошком.
    почитайте отчеты на autoua, awd.ru.

Дописів
    3

Типово

Цитата Допис від Kantele Переглянути допис
    Я чув, що у Грузії досить дорогі готелі, тож подорож до цієї країни досить дорога.
    Абсолютная ерунда. По сравнению с Украиной Грузия намного дешевле. В Тбилиси останавливались в семейной гостинице "Медея", на улице... кажется Мицкевича.
    Очень гостеприимная хозяйка и цены, что-то около 150 грн ночь с завтраком... А если не в столице, то и подавно.
    Грузия очень красивая и интересная!

Типово

Цитата Допис від easyflat.info Переглянути допис
    Абсолютная ерунда. По сравнению с Украиной Грузия намного дешевле. В Тбилиси останавливались в семейной гостинице "Медея", на улице... кажется Мицкевича.
    Очень гостеприимная хозяйка и цены, что-то около 150 грн ночь с завтраком... А если не в столице, то и подавно.
    Грузия очень красивая и интересная!
    Надо ехать!

Дописів
    17

Типово

Цитата Допис від VSK Переглянути допис
    Пятигорск, Владикавказ - спокойно ?
    каждый пост ГАИ - дай 500-1000 руб иначе обыск c нахождением пакетика с белым порошком.
    почитайте отчеты на autoua, awd.ru.
    согласна полностью. в прошлом году ездили 2 раза на авто в Махачкалу, в дороге туда-обратно за раз раздавали по пути не менее 400 долл, при этом нервы и время с выворачиванием сумок ,изучением содержимого упаковки прокладок (пардон) и т.д.

Типово

Цитата Допис від georgia Переглянути допис
    согласна полностью. в прошлом году ездили 2 раза на авто в Махачкалу, в дороге туда-обратно за раз раздавали по пути не менее 400 долл, при этом нервы и время с выворачиванием сумок ,изучением содержимого упаковки прокладок (пардон) и т.д.
    Во-во! Я тоже наслушался подобных страшилок и решил лететь в Тбилиси самолетом, хотя, признаюсь, желание прокатиться на авто по живописым Кавказским хребтам было. Взял себе спокойно билет из Киева до Тбилиси и полетел

Звідки Ви
    ОПБС K2
    Дописів
    5 319

Типово

глянул цены, недешевый сейчас перелет в Тбилиси - что МАУ, что Аэросвит около 430$ RT, до Батуми чуть дешевле от 315$ RT.

Сторінка 1 з 7 1234567 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті