Учителя ссылаются на приказ. Что за приказ? Никто в глаза не видел, но все ссылаются.
В прошлом году в классе было 24 ребенка- учитель стонала- а что теперь?
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Учителя ссылаются на приказ. Что за приказ? Никто в глаза не видел, но все ссылаются.
В прошлом году в классе было 24 ребенка- учитель стонала- а что теперь?
у нас тож было в 1 классе 24 чел... щаз 4 класс - уже 32 записано
да, есть така постанова до 36 детей можно принимать
Сало в шоколаде, и другие полезные продукты для наших Героев
хммм..у нас 40)только что узнавала.
Об этом будут знать только двое. Я и forum.gorod.dp.ua (с)
Вот! Я об этом "можно", но по-моему совершенно не нужно.
Что за приказ? Где можно прочесть?
Всегда считала, что есть еще и санитарные нормы- какое-то количество детей на кв.метр?
Вспомните как дети болеют вирусными заболеваниями. И что будет теперь?
я нашла только приказ про "не меньше 27 человек" откуда 35-40?
у меня, в середине 90-х, в классе было 31 человек.
ЗАКОН УКРАЇНИ
Про загальну середню освіту
Стаття 14. Наповнюваність класів загальноосвітніх навчальних закладів
1. Наповнюваність класів загальноосвітніх навчальних закладів не повинна перевищувати 30 учнів.
2. У загальноосвітніх навчальних закладах, розташованих у селах, селищах, кількість учнів у класах визначається демографічною ситуацією, але повинна становити не менше п'яти осіб. При меншій кількості учнів у класі заняття проводяться за індивідуальною формою навчання.
3. Порядок поділу класів на групи при вивченні окремих предметів встановлюється центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері освіти, за погодженням з центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної фінансової політики.
(частина третя статті 14 із змінами, внесеними
*згідно із Законом України від 16.10.2012 р. N 5460-VI)
4. Для спеціальних загальноосвітніх шкіл (шкіл-інтернатів) кількість учнів у класі визначається центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері освіти, за погодженням із центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері охорони здоров'я, і центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної фінансової політики.
(частина четверта статті 14 із змінами, внесеними
5. Кількість учнів у групах продовженого дня та вихованців у групах загальноосвітніх навчальних закладів усіх типів визначається центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері освіти, за погодженням з центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної фінансової політики.
(частина п'ята статті 14 із змінами, внесеними
Тоже слышала, что расформировуют классы, если меньше 30-ти, кажется.
А в КАнаде знакомый отдал детей в начальные классы, так полы с подогревом и по 8 детей всего.)
.
Таки да. Было 4 первых класса по 25-28 чел, вторых сделали 3 по 35.
"Нужны ли мы нам?" (с) Стругацкие.
Бляха Муха и чего вы плачетесь! Не рожайте детей, каждый нарожает по 2 по 3 а то и больше, и куда их теперь девать, не задумывались о том, что был демографический взрыв и реально когда дети пойдут школу, им просто будет не где учится. Так что не плачьтесь, никто под вас не будет делать отдельные классы. Нарожали в говно стране теперь ноют
У нас 23 человека в классе, слава богу перефомировывать вроде не собираются.
I'm not a man of too many faces
The mask I wear is one
я в 80х училась, у нас в классе было 36 человек. Муж в Питере пошел в первый класс - было 45 человек! ))
Когда я учился у нас в одном классе было 41 человек и не чего нормально (это было 7-9 классы)... А вот в 10-11 в классе уже было 25 человек .
Это только 1-х классов касается или теперь все классы переформировывать будут?
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks