Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Що для Вас важливіше?

Голосували
48. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Незалежність та розвиток України

30 62,50%
  • Державний статус російської мови в Україні

8 16,67%
  • Право та можливість вживати алкоголь

10 20,83%
Сторінка 1 з 7 1234567 ОстанняОстання
Всього знайдено 123, показано з 1 по 20.

Тема: Патріотизм чи алкоголізм?

Почетный форумчанин
    Патріотизм року 2007, 2008
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово Патріотизм чи алкоголізм?

Яку людину можна вважати алкоголезалежною? З самої назви зрозуміло - людину, яка залежить від алкоголю. Що можна кваліфікувати як алкогольну залежність? Нездатність людини самостійно відмовитись від вживання алкоголю. Дайте відповідь на три запитання:

1. Скільки може прожити людина, не вживаючи алкоголь?

2. Скільки можете прожити особисто Ви, не вживаючи алкоголь?

3. Заради чого Ви назавжди відмовитесь від вживання алкоголю?

Сам я звісно ж відповім першим.

1. Усе життя.

2. Решту свого життя.

3. Заради життя.

Це так- для початку.

А окремо - мені цікаво подивитись як проголосують "патріоти". Щось здається мені, що більшість з них замість того, щоб відстоювати свої погляди реальною роботою - заливає собі очі, аби тільки не бачили вони, як паплюжаться їхні ідеали. Чи не здається?

Звідки Ви
    Січеслав (Дніпраклаакафск на Дніпрє України)
    Дописів
    18 515

Типово

Будучи людиною яка присвятила 20 років свого житяя пиятству та блуду, з повною відповідальнісьтю заявляю, що мої відповіді на поставлені запитання, цілком і повнісьтю збігаються з відповідями шановного пана Диктатора.
    Пиятство і блуд виглядають привабливими на початку алклгольно розбещенної діяльності. Десь років через десять це все набридає. Років так через 15 воно стає огидним. Через 20 років воно стає нестерпним і вразі наявності у людини головного мозоку, вона відмовляється від цього придуркувато-дуркуватого заняття.
    Діти мої! Не марнуйте свого часу на дурниці! Всієї горілки вам все одно не перепити. З усіма жінками вам все одно не переспати!
    Бережіть себе!
    Люстрація - Свобода - Тягнибок
    http://www.svoboda.org.ua/pro_partiyu/prohrama/

Автосимпатия года 2009 Аватар для valeradnepr
    Звідки Ви
    Pidhorodne
    Дописів
    34 593

Типово

Цитата Допис від Дерсу-Узала Переглянути допис
    З усіма жінками вам все одно не переспати!

а надо
    Мне стало абсолютно неинтересно постить бред и т.п. (C) Zaurus

Звідки Ви
    Січеслав (Дніпраклаакафск на Дніпрє України)
    Дописів
    18 515

Типово

Цитата Допис від valeradnepr Переглянути допис
    а надо
    Уверяю вас, это не надо, ибо глупо и бесполезно. За 20 лет экспериментов в части свершения незатейлевых известных актов, мною не было обнаружено никакой принципиальной разницы между партнёршами. Лет через 15 заскучал. А через 20 лет женился.
    Ура.
    Люстрація - Свобода - Тягнибок
    http://www.svoboda.org.ua/pro_partiyu/prohrama/

Аватар для Руслан... Просто Руслан.
    Звідки Ви
    пр. Пушкина 51
    Дописів
    17 749

Типово

Пиво спасёт человечество!!!

Почетный форумчанин
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово

Цитата Допис від Руслан... Просто Руслан. Переглянути допис
    Пиво спасёт человечество!!!
    Судячи з твоєї відповіді - мається на увазі безалкогольне пиво?

Почетный форумчанин
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово

Альо, алкоголіки рятуйте свої права! Ви що не бачите - скоро кінець вольниці настане?

Почетный форумчанин
    Циник года 2007, 2009, 2010
    Звідки Ви
    ВРіК
    Дописів
    30 187

Типово

Цитата Допис від Диктатор Переглянути допис
    Яку людину можна вважати алкоголезалежною? З самої назви зрозуміло - людину, яка залежить від алкоголю. Що можна кваліфікувати як алкогольну залежність? Нездатність людини самостійно відмовитись від вживання алкоголю. Дайте відповідь на три запитання:

1. Скільки може прожити людина, не вживаючи алкоголь?
    Та хоч все життя. Аби здоров'я дозволяло. Але якщо заборонити вживати алкоголь, то це можна зрозуміти, як обмеження власної свободи та втручання у моє приватне життя.
    2. Скільки можете прожити особисто Ви, не вживаючи алкоголь?
    Скільки залишилось. Але ж яке свято без чарки, особли якщо це вино з власного саду? Тому відповім так - це не було б особистою трагедією, прожив би й без нього. Але це рішення приймав би сам, власноруч, без цінних вказівок когось зверху. Якщо хтось схоче запровадити заборону вживання алкоголю законодачо, то я буду категорично проти.
    3. Заради чого Ви назавжди відмовитесь від вживання алкоголю?
    А з якого це біса я повинен від чогось заради чогось відмовлятись? Це вже є спроба втручання в приватне життя. Але раз вже так питання так стоїть - то ні за які матеріальні стимули я не погоджусь на обмеження моєї свободи.

ЗІ: голосував би за два варіанти - 1 та 3...
    Востаннє редагував Stank: 11.03.2008 о 14:18 Причина: допис
    На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Альо, алкоголіки рятуйте свої права! Ви що не бачите - скоро кінець вольниці настане?
    як алкоголік, традиційно на перід посту переходжу на безалкогольне пиво.

Почетный форумчанин
    Дописів
    18 304

Типово

Це хибне опитування.
    "Незалежність та розвиток України" для всіх передбачає "Право та можливість вживати алкоголь" для кожного.

Почетный форумчанин
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово

А з якого це біса я повинен від чогось заради чогось відмовлятись?

Stank
    як людина військова ти чудово розумієш, що таке дисципліна. Особливо - дисципліна в умовах надзвичайного стану. І питання в принципі не стоїть у відмові від вживання алкоголю заради економії на горілці. Питання стоїть у позбутті алкогольної залежності, що саме по собі є кроком зміцнення волі до національного розвитку.

Ніхто не ставить під сумнів право людини руйнувати свою особистість. Але лише за однієї умови: якщо на цій особистості не тримається доля її родини, країни, людства. І якщо людина усвідомлює цю відповідальність, то вона повинна усвідомити й те, що комусь вигідно аби вона знаходилась у "розібраному" стані. Так було легше провести прихватизацію, так буде легше забрати у людини останнє що у неї є - майбутнє її дітей.

Що означає надзвичайний стан на сьогоднішній день? Елементарно: кількість населення в Україні скорочується. Водночас - те нечисленне покоління, що приходить йому на зміну, вже знаходиться у стані алкогольної залежності. Очевидним є процес очищення території України від населення. І зупинити його можна лише заходами надзвичайними.

Елементарне запитання: яке моральне право ми матимемо вимагати від когось утримання від вживання алкоголю, якщо себе цього права не позбавлятимемо?

Але ж яке свято без чарки, особли якщо це вино з власного саду?
    Коли я побачу Українську Цивілізацію, яка змінила свій спосіб життя на краще - це буде дійсно свято для мене. А поки що змушений констатувати: усі існуючі "свята" є ланками замкненого кола, зумовленого тим способом життя, який є причиною існуючого стану речей.

Водночас погоджуюсь: найважчим є розірвати пута традицій, які створюють ілюзію душевної близькості між людьми під час святкування. Тут є один вірний шлях - створювати безалкогльні традиції, та підживлювати їх, аж поки старі традиції не деградують разом зі своїми носіями.

Банзай ой дивись - проростуть крила, будеш тоді решту життя пити тільки безалкогольне пиво! І ніякої кока-коли!

Почетный форумчанин
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово

Цитата Допис від mann Переглянути допис
    Це хибне опитування.
    "Незалежність та розвиток України" для всіх передбачає "Право та можливість вживати алкоголь" для кожного.
    А я чомусь вважаю, що незалежність та розвиток України передбачає розумовий розвиток усіх та кожного. І якщо є ті, кому алкоголь шкодить - ніхто не має права закривати на це очі. Якщо ми не можемо переконати дітей у шкідливості алкоголю - тоді треба унеможливити їхній доступ до нього. За умов "сухого закону" дорослі ще якось зможуть дістати випивку, якщо компетентні органи недоопрацьовуватимуть. Але для дітей це буде надзвичайно складно. І воно того варто. Розвиток нації та деградація її молоді не можуть співіснувати разом.

Севастопольчег года 2008
    Провокатор года 2008
    Патриотизм года 2008

Звідки Ви
    ДНЕПРОПЕТРОВСК
    Дописів
    8 184

Типово

Цитата Допис від Банзай Переглянути допис
    як алкоголік, традиційно на перід посту переходжу на безалкогольне пиво.
    как алкаголик выпью за великий пост...
    http://s46.radikal.ru/i112/0904/16/4d71c4f5e3d1.jpg
    1941-1945. Я помню! Я горжусь! Сталин всегда у мудаков виноват, а мудаки у мудаков никогда не виноваты (с)

Почетный форумчанин
    Дописів
    18 304

Типово

А я чомусь вважаю, що незалежність та розвиток України передбачає розумовий розвиток усіх та кожного. І якщо є ті, кому алкоголь шкодить - ніхто не має права закривати на це очі. Якщо ми не можемо переконати дітей у шкідливості алкоголю - тоді треба унеможливити їхній доступ до нього. За умов "сухого закону" дорослі ще якось зможуть дістати випивку, якщо компетентні органи недоопрацьовуватимуть. Але для дітей це буде надзвичайно складно. І воно того варто. Розвиток нації та деградація її молоді не можуть співіснувати разом.
    Звісно ж, розумовий розвиток далеко попереду права на вживання алкоголю. Але для мене одне не виключає іншого, адже насильницьке: "Ми зробимо з тебе людину, як би ти не пручався" не працює. Бачимо ж, що не працює. Хоча саме так ми намагаємося вплинути на дітей.

Типово

Цитата Допис від Дерсу-Узала Переглянути допис
    З усіма жінками вам все одно не переспати!
    [/COLOR]
    Безалкогольное пиво - первый шаг к надувной резиновой "женщине"

Аватар для Руслан... Просто Руслан.
    Звідки Ви
    пр. Пушкина 51
    Дописів
    17 749

Типово

Нее, самое шо ни есть алкогольное То, которое в Германии даже в Макдональдсах продают )))

Звідки Ви
    Из помещения, где есть комп с Тырнетом
    Дописів
    9 633

Типово

1. Пока не прибьют пьющие коллеги за отрыв от коллектива... Или пока не двинется умом от избытка трезвых мыслей.

2. Долго. Но нафиг такая жизнь...

3. Нет такой цены... не придумали еще.

ЗЫ. Кто не в курсе - имеются научные факты в пользу того, что абсолютные трезевнники живут меньше, чем "легко пьющие". До 2-х дринков в день (это что-то на уровне 0,5 л некрепкого пивасика. Или чуть-чуть поменьше).
    Впрочем, никто никого не заставляет... Насильно Мил Не Будешь
    Счастлива на малой Родине и в российском гражданстве!
    Жду на грибы, рыбалку и уборку снега

Почетный форумчанин
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово

Люся Пряная во-во. Два дрінка в день "необхідні" для здоров"я - поважна "причина" для перетворення на алкоголіка.

А тепер - без образ. Чомусь українські патріоти досить відповідально поставились до голосування. А серед тих, хто обирає алкоголь бачу як мінімум одне прізвище ярого поборника російської мови як другої державної в Україні. Звідси і відповідь на запитання - чому в Україні триває українізація. Тому що кожен обирає те, що для нього важливіше.

Почетный форумчанин
    Мудрость года 2008, Мудрая мама 2010
    Звідки Ви
    Городок мечты
    Дописів
    13 025

Типово

1. 100 лет
    2. Не пью вообще никаких спиртных напитков уже лет пять.
    3. Для меня этот вопрос несущественен.
    Бабушкина радость :sibmama.ru]

Почетный форумчанин
    Мудрость года 2008, Мудрая мама 2010
    Звідки Ви
    Городок мечты
    Дописів
    13 025

Типово

Цитата Допис від Люся Пряная Переглянути допис

ЗЫ. Кто не в курсе - имеются научные факты в пользу того, что абсолютные трезевнники живут меньше, чем "легко пьющие". До 2-х дринков в день (это что-то на уровне 0,5 л некрепкого пивасика. Или чуть-чуть поменьше).
    Впрочем, никто никого не заставляет... Насильно Мил Не Будешь
    гм... Бабуля и дедуля, выпивавшие по стопочке водки на Первое Мая, Новый Год и Седьмое ноября, прожили 90 и 82 года. Если следовать научным фактам - им бы еще жить и жить?
    Бабушкина радость :sibmama.ru]

Сторінка 1 з 7 1234567 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті