Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Який з цих народів є ворогом України?

Голосували
66. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Естонці

0 0%
  • Латвійці

0 0%
  • Литовці

0 0%
  • Поляки

0 0%
  • Чехи

0 0%
  • Словаки

0 0%
  • Угорці

0 0%
  • Болгари

0 0%
  • ворогів тут немає

59 89,39%
  • друзів тут немає

7 10,61%
Сторінка 1 з 2 12 ОстанняОстання
Всього знайдено 40, показано з 1 по 20.

Тема: Хто Вам чужий?

Почетный форумчанин
    Патріотизм року 2007, 2008
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово Хто Вам чужий?

Я от думаю - з усіма вищенаведеними народами ми не так давно були у одному військовому блоку, з деякими - взагалі мали одне громадянство. А тепер значить вони стали чужими?

А не здається вам, що чим більше у НАТО буде різних країн, тим меншою буде у ньому роль США?

І уявіть собі - який буде резонанс, коли ми виходячи з НАТО заберемо з собою з півтора десятка його членів)))

Ні, я ще проти вступу у НАТО. Але ж можна розробити стратегію вступу з метою підриву цієї організації. Може тому деякі країни побоюються нашого приєднання? Німці-то нас добре вивчили - он Шухевич спочатку воював за них, а потім так само легко вбивав їх...

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Диктатор Переглянути допис
    Я от думаю - з усіма вищенаведеними народами ми не так давно були у одному військовому блоку, з деякими - взагалі мали одне громадянство. А тепер значить вони стали чужими?

А не здається вам, що чим більше у НАТО буде різних країн, тим меншою буде у ньому роль США?

І уявіть собі - який буде резонанс, коли ми виходячи з НАТО заберемо з собою з півтора десятка його членів)))

Ні, я ще проти вступу у НАТО. Але ж можна розробити стратегію вступу з метою підриву цієї організації. Може тому деякі країни побоюються нашого приєднання? Німці-то нас добре вивчили - он Шухевич спочатку воював за них, а потім так само легко вбивав їх...
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Почетный форумчанин
    Дописів
    18 304

Типово

Але ж можна розробити стратегію вступу з метою підриву цієї організації.
    Якщо неможливо запобігти, треба очолити?
    Хоча про що це я...

Почетный форумчанин
    Пара года 2006 (Morgenstern)
    Иноземный огородник года 2013
    Звідки Ви
    Тупик Нечистой силы, 13
    Дописів
    130 020

Типово

А де росiяне?
    Dieu est toujours pour les bataillons ukrainiens

Почетный форумчанин
    Циник года 2007, 2009, 2010
    Звідки Ви
    ВРіК
    Дописів
    30 187

Типово

І в ті часи вони були відносно своїми. А зараз хто зна? Я так думаю, що зараз ніякими.

Дуже спросовно. Основні витрати на блок йде від США, тому всеодно вони будуть основною силою.

А навіщо вступати в лайно, щоб потім вилазити з нього, але вже у грязних чоботях?

Та духу не вистачить підірвати. Це поперше. А по-друге, нашу країну там й не дуже чекають. І взагалі, НАТО не є панацея від внутрішніх проблем.
    На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"

Звідки Ви
    От белых ведмедей!
    Дописів
    82

Типово

Да-а... чувствуется, что близко выходные. У людей начинает сносить крышу.
    Хочешь победить? Бей в спину!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

...не .... я в последнее время все более принимаю идею автора о необходимости вступления Украины в НАТО с целью окончательного развала сией организации ... Поскольку деяния одного украинского прапорщика могут эффективно ввести в ступор управление логистики Восточного отдела Северо-Атлантического блока ....
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Дикий Ангел
    Guest

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    ...не .... я в последнее время все более принимаю идею автора о необходимости вступления Украины в НАТО с целью окончательного развала сией организации ... Поскольку деяния одного украинского прапорщика могут эффективно ввести в ступор управление логистики Восточного отдела Северо-Атлантического блока ....
    +1. Хорошо сказано.

Звідки Ви
    ПАЛЕСТИНА
    Дописів
    50 333

Типово № 11329

Цитата Допис від Harald Переглянути допис
    А де росiяне?
    Вероятно относятся к категории "заклятые друзья Украины"!!!

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    29 666

Типово

Диктатор, при всем уважении к Вам... Мне кажется, что Вы путаете понятия народ и государство. Не хотелось бы верить, что Вы это делаете злонамеренно, но такой замес может привести к совершенно неадекватным выводам по поводу членства в указанном Вами военном союзе

Почетный форумчанин Аватар для j
    Звідки Ви
    Джей з оГороду
    Дописів
    55 142

Типово

Не помню где, но в какой-то радиве промелькнула идея про то, что НАТО уже давным давно не атлантическая контора, но всемирная. И нужно-ть название поменять

Почетный форумчанин
    Циник года 2007, 2009, 2010
    Звідки Ви
    ВРіК
    Дописів
    30 187

Типово

Цитата Допис від j Переглянути допис
    Не помню где, но в какой-то радиве промелькнула идея про то, что НАТО уже давным давно не атлантическая контора, но всемирная. И нужно-ть название поменять
    WTO?
    На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"

Циник года 2008, Пара года 2009 (Чертенок) Аватар для Команданте
    Звідки Ви
    м. Дніпропетровськ
    Дописів
    22 868

Типово

Цитата Допис від Stank Переглянути допис
    WTO?
    не, ОПЕК и Сотоварищи
    .

Звідки Ви
    Джей з оГороду
    Дописів
    55 142

Типово

Цитата Допис від Stank Переглянути допис
    WTO?
    Наиболее вероятная аббревиатура, как по мне
    Заодно можно будет и на бюрократическом аппарате сэкономить.
    Ежели довести переименование до логического завершения

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

прекрасні опитування та коментар до нього.
    Диктаторе - моє шанування!

Почетный форумчанин
    Патріотизм року 2007, 2008
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово

-=coNDor=- як можна розглядати народ окремо від держави? Дійсно естонці зараз у великій кількості заселили європейські терени, але у Естонії живе третина населення без естонського громадянства, переважно - росіяни. Якщо говорити про Естонію як про державу, тоді треба говорити й про них - тоді Естонія нам взагалі братньою слов"янською державною буде. А у Польщу, СЛоваччині, Чехії - сотні тисяч українців зараз живуть взагалі. Не кажучи вже про Португалію чи Німеччину.

Банзай здоровенькі є!

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    29 666

Lightbulb

-=coNDor=- як можна розглядати народ окремо від держави? Дійсно естонці зараз у великій кількості заселили європейські терени, але у Естонії живе третина населення без естонського громадянства, переважно - росіяни. Якщо говорити про Естонію як про державу, тоді треба говорити й про них - тоді Естонія нам взагалі братньою слов"янською державною буде. А у Польщу, СЛоваччині, Чехії - сотні тисяч українців зараз живуть взагалі. Не кажучи вже про Португалію чи Німеччину.
    основное заблуждение и кроется в ассоциировании государства с его народонаселением. да, при формировании общности обязательно формируется государство или, по крайней мере, протогосударство. но при возникновении структуры этого новообразования оное не ставит своей целью отвечать запросам всех монад, его создавших, но в силах даже подчинить своим (читай государственным) интересам народ, исправно отдающий свою долю заработка. каждое государство склонно к усложению своей же структуры, а значит и замедлению процессов положительных преобразований внутри себя. к определенному моменту может сложится ситуация, когда государство как система уже однозначно не будет адекватно реализовывать те полномочия, которые ему были делегированы народом.
    аргументы о народных избранниках, санкционировавших ту или иную глупость в международных (а правильнее межгосударственных) отношениях, рассматриваться не могут, т.к. к ответу этих же избранников фактически призвать не представляется возможным. если же говорить о всенародном голосовании по любому важному вопросу, то апеллирование к конечному решению этого народа не особо дорого стоит при вовремя и умело проведенной PR-акции.

Дописів
    8 738

Типово

Народы не враги, но государства потенциальные враги.
    Победа коммунизма неизбежна!

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    26 612

Типово

Как могли про евреев в опросе забыть?
    В игноре: Alex_I, Дейнерис, Krema, Bambam, VitЁk, el_bregg, Glavriba, Антуриум

Звідки Ви
    Джей з оГороду
    Дописів
    55 142

Типово

Цитата Допис від Душ Переглянути допис
    Как могли про евреев в опросе забыть?
    Как это забыли?
    А Вы вспоминаете про воздух при каждом вдохе?
    Примечательно, что не смотря на ужасные исторические коллизии, еврейская диаспора в любой стране прекрасно уживается с коренным населением.
    Славянам брать пример нужно с этого народа.
    Особенно восточным спавянам.
    И обязательно - оченьвосточным.

Сторінка 1 з 2 12 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті