Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Вас цікавить така організація?

Голосували
21. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Так

12 57,14%
  • Ні

9 42,86%
Сторінка 1 з 3 123 ОстанняОстання
Всього знайдено 48, показано з 1 по 20.

Тема: Здоровий Глузд Дніпропетровська

Почетный форумчанин
    Патріотизм року 2007, 2008
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово Здоровий Глузд Дніпропетровська

Навіть якщо на цей заклик відгукнеться одна людина - це буде приводом розпочати роботу, тому що необхідний мінімум людей зібрано за межами форуму й до того, як створена ця тема.

Відразу попереджаю: я не маю претензій на лідерство у структурі, про яку йтиметься нижче. Я хочу, щоб її очолила людина, яка бажає бути міським Головою. Якщо цією людиною виявиться І.І. Куліченко - нічого не матиму й проти цього. Головне - щоб бажання було підкріплено розумінням, що треба буде зробити, аби здобути довіру городян Дніпропетровська.

Отже, почнемо з довіри. Нікому не вірите - правильно робите. У такий час як наш навіть самому собі довіряти не можна: серед наших бажань як міни засіли бажання-імплантанти. Реклама та взагалі вплив ЗМІ не припиняють пожирати мозок народонаселення.

Тим не менше - рано чи пізно доведеться приймати якесь рішення. Якщо вас не влаштовує жодна з організацій, що так ревно рятують місто від "погані" - створіть свою. Не створюєте свого - не лайте чужого, собаки!

І не треба розповідати тут про свою індивідуальність, про те як щось там робите. Ціна ваших "трудів" - те, у якому місті ми живемо. І перший відповідаю за усе це я, тому що пишу оці рядки.

Коротше. Очевидно, що якщо хоча б десята частина "розумників" з форуму прийме рішення утворити НОРМАЛЬНУ громадську організацію - вона буде утворена і зробить хоч щось корисне для міста.

Першочергова мета такої організації - звільнити Дінпропетровськ від безнадійності, яка звучить як "Нічого не можна змінити на краще".

Поширити у місті думку
    "Завжди можна змінити щось на краще".

З цього усе лише починається, але без цього - немає сенсу будь-що розпочинати.

У 2007 році мені довелось бути учасником чи свідком різних суспільно-політичних ситуйовін у місті. Я не буду їх перелічувати, скажу лише наступне: у нашому місті сотні людей, які у буквальному сенсі "воюють" із владою сам-на-сам. Усіх їх об"єднує зацикленість на локальних проблемах, які кожен день "капають їм на мозок". Це ж їх і розрізнює - для кожного з них "своя сорочка ближча до тіла".

Коли доводиться бачити, як городяни влаштовують розбірки "хто перший йде на прийом до міського Голови" - розумієш, що сила чиновників у готовності громадян горло перегризти одне одному, аби отримати преференції від влади. І вона цим чудово користується. І правильно робить, якщо досі примудряється залишатись владою.

З такими людьми доведеться ПОПРАЦЮВАТИ, головним чином - у площині психологічній. Серед цих людей - старі й молоді, заможні та бідні, розумні й не дуже))) Є і генії, і психічно хворі трапляються. Але розумієте - вони є. Вони вже щось роблять. Потрібно лише допомогти їм домовитись з тими, з ким вони знаходяться по одну сторону барикад.

Для початку мабуть досить слів. На завершення додам: не святі горшки ліплять. Ми вже дещо робимо і маємо усі підстави вважати, що впораємось з цим завданням.

Якщо маєте конкретні запитання - пишіть у ЛС!

Дописів
    573

Типово

В принципе идея правильная, но зная вас она превратится в гадючник нациков... так что против.

Если будут нормальные организаторы, то за.

Почетный форумчанин
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово

Dima при чому тут нацики? Якщо вже на те пішло - розкажіть усім що Ви знаєте про нас.

Я знаю, що за межами форуму ми усі навчились нівелювати міжнаціональні суперечності. Взагалі навчились цінувати одне одного. Я маю на увазі форумчан, які зустрілись у реалі.

Що стосується організаторів - якщо Ви маєте на прикметі таких, то приєднуйтесь до них. Якщо ж ні - то мабуть настав час навчитись самим організовувати.

Чи звикли на усе готове приходити? А відповідатиме хто?

Ех... ну гаразд... взагалі - Ви перший, так що дякую за нормальну оцінку.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    11 044

Типово

А це не нацизм?

Дописів
    2 489

Типово

Диктатор, что-то на подобие союза потребителей?
    Идея интересная, но довольно трудно себе представить, как она будет работать. Покуда царящий повсеместно бардак не мешает самим властям, он и дальше будет продолжаться.

Если только Вы предложите как-то усугубить его, чтобы "там" спохватились...
    Ну-у-ка все вместе у-у-ши развесьте!
    Лучше по-хорошему хлопайте в ладо-о-ши нам!
    © Бременские музыканты

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    11 044

Типово

Попередній текст не повний:
    "Дима:я русский,где я-там Россия" - а це не нацизм?

Дописів
    2 489

Типово

Цитата Допис від Nemezzida Переглянути допис
    Попередній текст не повний:
    "Дима:я русский,где я-там Россия" - а це не нацизм?
    Деточка, "я русский, где я-там Россия" - это Димина подпись.
    Ну-у-ка все вместе у-у-ши развесьте!
    Лучше по-хорошему хлопайте в ладо-о-ши нам!
    © Бременские музыканты

Звідки Ви
    почти из центра
    Дописів
    12 591

просьба к модераторам - пресекать в этой теме всяческие нациковские поползновения.
    По теме - ЗА!!!И вообще, мне как то пох, кто какой национальности, лиш бы от данного собрания был бы толк. По теме транспорта могу помочь.
    ,,,,заряжаемся,,,,

Звідки Ви
    Из помещения, где есть комп с Тырнетом
    Дописів
    9 633

Типово

Жизненный опыт лично мне показал: все, что делается "гуртом", т.е. толпой (ну ладно: группой, группой!), может легко рассыпаться по непредсказуемым причинам. Хочешь сделать хорошо - придется делать самому, ну максимум - обращаясь за конкретным хелпом к специалистам (увы и ах - не всегда даже на бесплатной основе, и не всегда спецы рядом, их еще поискать придется!).

По сей причине я, ВИДИМО, пока останусь принципиально против всех общественных движений и организаций (за исключением, возможно, объединений на творческой основе или на основе общих жизненных интересов - но у таких групп будет заведомо переменный состав, ибо жизнь такая...).
    Я - ну максимум за "флэш-мобы" (т.е. действа под знаком "А давайте-ка сделаем..." - то, что можем и что подходит под конкретную ситуацию. А состав - уж какой получился, тако и получился...).
    Для кого могу сама - буду действовать сама... и никого за собой не тянуть, потому что, может, это никому и не интересно больше.
    А для этого города, положа руку на сердце, вообще ничего делать не хочется. Так, может, для конкретных людей, их человек 200 наберется или плюс-минус еще немного...
    Счастлива на малой Родине и в российском гражданстве!
    Жду на грибы, рыбалку и уборку снега

Звідки Ви
    Дописів
    9 633

Типово

просьба к модераторам - пресекать в этой теме всяческие нациковские поползновения
    +1000000!

И вообще, мне как то пох, кто какой национальности, лиш бы от данного собрания был бы толк.
    Эх... обычно постановления СОБРАНИЙ остаются постановлениями...
    Поэтому я и противница официоза, структуризации и пр.
    И за спонтанно исполненные хорошие дела в одиночку или мелкими группами.

Почетный форумчанин Аватар для j
    Звідки Ви
    Джей з оГороду
    Дописів
    55 142

Типово

Это Вы не www.dniprograd.org часом?

Почетный форумчанин
    Циник года 2007, 2009, 2010
    Звідки Ви
    ВРіК
    Дописів
    30 187

Типово

Может он и здоровый, этот глузд. Но личново мну слишком много индивидуализма, чтоб работать в принятии коллективных решений. Мой мнений в этом вопросе таков - каждый сам за себя и сам по себе...
    На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Диктаторе, завжди готова допомогти! Якщо потрібно буде з судовими виконавцями поспілкуватися наприклад, або ще з ким

ЗИ: міським головою бути не хочу і тобі не раджу! *-)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    11 044

Типово

Цитата Допис від А. Нука Переглянути допис
    Деточка, "я русский, где я-там Россия" - это Димина подпись.
    А підпис відображає суть людини. Ваш - теж.

Почетный форумчанин
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово

Цитата Допис від А. Нука Переглянути допис
    Диктатор, что-то на подобие союза потребителей?
    Идея интересная, но довольно трудно себе представить, как она будет работать. Покуда царящий повсеместно бардак не мешает самим властям, он и дальше будет продолжаться.

Если только Вы предложите как-то усугубить его, чтобы "там" спохватились...
    Спілка споживачів комунальних послуг - прикольно.

Як вона вже працює - скажу. Топаємо у міськвиконком до громадської приймальні першого понеділка місяця. Накопичуємо інформацію по "гарячих точках" міста. Створюємо базу даних місцевих активістів. Даємо їм психологічну установку. Як мінімум один раз відвідуємо "передову" і "щупаємо" ворога. При цьому даємо зрозуміти, що тепер він має справу з чимось серйознішим, ніж раніше. Такі кроки дозволяють принаймні нам "духом окрепнуть в борьбе(с)".

Про те, що "буде" - повідомимо коли буде.

Усугубити настільки, щоб це заважало владі? "Всё украдено до нас (с)". Всередині самої влади на сьогоднішній день склався такий мікроклімат, що частина працівників держапарату мріють, щоб нарешті з"явилась сила, здатна "вздрючити" тих, хто дрючить їх. Може ситуація ця доволі типова для будь-якої організації в принципі, але накопичення критичної маси невдоволення у держаапараті - очевидне.

kot1066 що ж, транспортну мережу міста можна вважати врятованою!

Люся Пряная, Stank
    кожна людина так чи інакше змушена діяти як частина людської спільноти. При цьому дії людини настільки ефективні, наскільки вона здатна усвідомити реальні інтереси цієї спільноти.

Хоча часи офіційного "колективізму" пішли у історію, епоха "індивідуального процвітання" так і не настає. Постійно доводиться спостерігати, як "нахиляють" зовсім не слабких індивідуалістів. При цьому "нахиляють" якраз гуртом. І тоді "ображений" починає бігати, шукати справедливості а головне (як не парадоксально) - спільників для боротьби.

І як часто доводиться констатувати, що "боржом пити вже пізно (с)". Суто психологічний момент у таких випадках - не дозволити людині впасти у відчай, або у "месництво". Просто допомогаємо зрозуміти, що у неї розпочалось нове життя, у якому вона не повторюватиме помилки минулого. І що у новому житті вона матиме спільників, які її не зрадять по-дурному. А по-розумному - це коли людина зраджує саму себе, інші можуть її у цьому лише підтримати.

j ми часом самі по собі головним чином. Дякую за підтримку!

Ірчик а дружиною міського Голови бути не хочеш?

В цілому пошук кандидатури у міські Голови є мабуть головним тактичним питанням для новоутворюваної організації. Очевидно, що ця людина десь поруч. Треба лише організовано переконати її виконати високу місію, покладену на неї долею. Тут головне - не затягувати.
    Востаннє редагував Володимирович: 28.01.2008 о 15:29 Причина: ВИДАЛЕННЯ ЗЕЛЕНИХ ПИК!

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Диктатор,
    а дружиною міського Голови бути не хочеш?
    От якби не ота зелена пика, що зухвало регоче з цієї перспективи - я б подумала!*-))))))

Спілка споживачів комунальних послуг
    а пропонується лише на комунальних послугах зосередитись?

Звідки Ви
    Дописів
    9 633

Типово

Хоча часи офіційного "колективізму" пішли у історію, епоха "індивідуального процвітання" так і не настає. Постійно доводиться спостерігати, як "нахиляють" зовсім не слабких індивідуалістів. При цьому "нахиляють" якраз гуртом. І тоді "ображений" починає бігати, шукати справедливості а головне (як не парадоксально) - спільників для боротьби.
    Предвидела такие возражения.
    Да, одиночке сложнее.
    Есть такая фраза: улицу надо переходить толпой. Подтекст у неё: хоть кто-то, да выживет, хоть кого-то да не собьют.
    Когда перестал действовать одиночка, это будет ЗАМЕТНО. Канеш, если его действия были нужными и важными.
    Когда в толпе, политкорректно именуемой коллективом, редеют ряды - это далеко не всегда может быть заметно. СРАЗУ. Или вообще. И можно не заметить подмены тех, кто в такие ряды шел для выполнения определенной миссии, на тех, кто туда пошел из меркантильных или иных соображений. Иными словами, водку в бутылке может постепенно заменить вода... и хорошо еще, если только вода, а не растворчик более вредного свойства! А с виду - ничего не заметно, есть ОБЪЕДИНЕНИЕ и есть себе...

Ну и потом, не нацело я отрицаю "коллективизьм" - грю ж, я за флэш-мобы... КОнкретная цель, конкретные исполнители и конкретными средствами. Сделали - получили результат - разбежались по своим... целевым группам. И не капают друг другу на мозги. Захотят - еще чо-нить вместе сделают, не захотят - до свидания.

Почетный форумчанин
    Циник года 2007, 2009, 2010
    Звідки Ви
    ВРіК
    Дописів
    30 187

Типово

Я есть противник коллективизма. Групповуха она и в Африке групповуха, решение есть а как правило нести за него отвественность никто не хочет.
    На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"

Почетный форумчанин
    Звідки Ви
    Дніпрокам'янськ
    Дописів
    8 962

Типово

Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
    Диктатор,
    От якби не ота зелена пика, що зухвало регоче з цієї перспективи - я б подумала!*-))))))

а пропонується лише на комунальних послугах зосередитись?
    Зелені пики ліквідовано!

Пропонується зосередитись на тому, що ми можемо зробити.

Stank може це не найкраще місце для пропаганди. Але ноократична система передбачає індивідуальну відповідальність за колективне рішення. Ти ж розумієш, що зараз я поставив свою репутацію на кон. Ідея ж не учора народилась. Треба було дійти до того момнту, коли знаєш, що не завалиш справу і не наживеш собі тавро "каламутника води".

Крім того кому як не тобі знати, що відповідальність за помилки підлеглих несе командир. І відповідати доводиться як правило життям.

Люся Пряная на самому полчатку у центрі повідомлення написано:

Якщо ми будемо собі повторювати: організацію робити не треба, тому що усі організації однакові - то справді цю тему можна тупо зачинити й забути. Роки, витрачені на вивчення стадного інстинкту, дають усі підстави стверджувати, що як мінімум можна значно зменшити стадність у групі, якщо вона усвідомлює цю необхідність і хоча б трошки працює над собою.

Якщо людина не здатна мислити категорією "Ми" - тоді нею керуватиме стадний інстинкт, де б вона не опинилась. Це дуже стара пісня - "я не хочу вступати до організацій, тому що у них можуть мене обламати." Якщо людина боїться, що її обламає організація, яка буде нею дорожити хоча б для підтримання численості своїх рядів, то...

Як ця людина збирається самотужки протистояти суспільству, яке також є організацією, бажання вступати до якої у неї не запитували, і яка апріорі ставиться до кожного свого члена м"яко кажучи - недружньо?

Звідки Ви
    Дописів
    9 633

Типово

Не-а.
    Тут система:
    +
    "Если чем-то недоволен - начни прилагать собственные усилия, чтобы изменить это что-то".

На баррикады не зовут. Подвигов от другого никто требовать не вправе. Отвечать можно только за себя и распоряжаться можно только СВОЕЙ жизнью, никак не более.
    Да-да... я не великий полководец и отрицаю возможность массовых жертв ради достижения Великой Цели.
    Может быть, кто-то меня переубедит... но не сейчас...

Сторінка 1 з 3 123 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті