Подскажите пожалуйста! Я слышала. что каждый человек имеет право на бесплатный участок земли. Подскажите что для этого нужно, может кто читал, сбросьте ссылку…
Заранее спасибо
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Подскажите пожалуйста! Я слышала. что каждый человек имеет право на бесплатный участок земли. Подскажите что для этого нужно, может кто читал, сбросьте ссылку…
Заранее спасибо
![]()
Во первых иметь этот участок земли в пользовании , выделенный под ведение личного хозяйства , и бесплатная приватизация заканчивается 1 января 2008 года .
S K,
Ось знайшов лінк.
http://gorod.dp.ua/news/news.php?id=6789
І якщо ви маєте дачу (тобто є членом садівничого чи ншого товариства), приватний будинок в місті/селі і т.д. ви маєте право приватизувати землю під всім цим. Якщо не маєте цього, знайдіть якусь дешевеньку дачу і я вам допоможу приватизувати землю під нею.![]()
Если успеешь ... счас это все на таких тормозах ... все готовятся пересчитывать денюжки .Допис від Банзай
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks