Хотів би замовити зовнішню рекламу, але не знаю який формат обрати і щоб вийшло не дуже дорого. Хтось вже такою послугою користувався, що можете порадити?
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Хотів би замовити зовнішню рекламу, але не знаю який формат обрати і щоб вийшло не дуже дорого. Хтось вже такою послугою користувався, що можете порадити?
Недорого хіба можуть бути афіші. Можна спробувати беклайти, буде виглядати ефектно)
Мені сподобався зовнішній вигляд такого типу конструкції як скроллери. Саме їх минулого року ми замовляли, коли вирішили скористатись послугами зовнішньої реклами. Мій брат для свого бізнесу теж замовляв саме цей тип конструкції. Звертались ми в компанію “AIM Group” - https://adv-aimgroup.com.ua/uk/type/skrolly. Видрукували та поклеїли наші постери дуже швидко, за 3 дні ми вже переглядали кінцеві результати. Працюють по всій території Украни.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks