Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Всього знайдено 5, показано з 1 по 5.

Тема: Послуги зовнішньої реклами

Дописів
    10

Типово Послуги зовнішньої реклами

Хотів би замовити зовнішню рекламу, але не знаю який формат обрати і щоб вийшло не дуже дорого. Хтось вже такою послугою користувався, що можете порадити?

Дописів
    3

Типово

Недорого хіба можуть бути афіші. Можна спробувати беклайти, буде виглядати ефектно)

Дописів
    4

Типово

Цитата Допис від oxikasheva Переглянути допис
    Недорого хіба можуть бути афіші. Можна спробувати беклайти, буде виглядати ефектно)
    Сітілайти теж гарно виглядають, підсвітка дає вау ефект. Моя компанія тільки їх і замовляла.

Дописів
    10

Типово

Цитата Допис від olegvan Переглянути допис
    Сітілайти теж гарно виглядають, підсвітка дає вау ефект. Моя компанія тільки їх і замовляла.
    І наскільки це дорого? в мене просто не такий вже великий бюджет

Дописів
    18

Типово

Мені сподобався зовнішній вигляд такого типу конструкції як скроллери. Саме їх минулого року ми замовляли, коли вирішили скористатись послугами зовнішньої реклами. Мій брат для свого бізнесу теж замовляв саме цей тип конструкції. Звертались ми в компанію “AIM Group” - https://adv-aimgroup.com.ua/uk/type/skrolly. Видрукували та поклеїли наші постери дуже швидко, за 3 дні ми вже переглядали кінцеві результати. Працюють по всій території Украни.

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті