https://www.facebook.com/kivailya/po...09508655873944
Если не врет конечно....
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
https://www.facebook.com/kivailya/po...09508655873944
Если не врет конечно....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
-- Іван! Іван! Москалі на місяць полетіли!
-- Що -- всі?!
-- Та ні, тільки один.
-- Так чого ж ти репетуєш?
Нормально, может даже он сам специально растрелял. Провокатор. То бойцам зубы выбили то расстреляли шо то тут не то.
Киве верить, себя обманывать.
Надо ждать инфы из других источников.
Цензор со ссылкой на Нацполицию Харьковской обл.
https://censor.net.ua/ua/news/321626...a_pid_harkovom
МВД открыло дело по статье хулиганство. ОПЗЖ негодуэ!!!
Заява Національного корпусу з приводу подій на трасі Київ-Харків
Політична партія Національний корпус, так само як і полк "Азов", який зараз виконує бойові завдання на фронті, не причетні до побиття титушок Іллі Киви на трасі Київ-Харків.
Народний депутат від ОПЗЖ Ілля Кива є психічно нездоровою особою з діагнозом “психопат”, яка не зупиниться ні перед чим задля досягнення своїх злочинних цілей. Це було зрозуміло з перших заяв і дій Киви стосовно організованого злочинного угруповання “Патріоти за життя”, яке він використовує як гарматне м’ясо.
Ми давно попереджали, що дії психопата Киви можуть призвести до людських жертв. Ми закликаємо правоохоронні органи негайно затримати Іллю Киву та розслідувати його причетність до організації терористичного акту на трасі Київ-Харків.
Из телеграмма нацкорпуса....
Arsen Avakov
@AvakovArsen
"Зайки" в ряд - задержанны с мускулами и без мозгов, стрелявших в таких же, ехавших с политических гастролей.
Никто не погиб, легкие раны, но каждого из участвующих в этих провокациях ждёт жесткая ракция.
Политиканам: посеявший насилие -получит по лбу от Державы,без политики
![]()
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Шо, с делом Шеремета всё насколько плёхо?
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
Круговорот "патриотов" в природе.....Олег Ширяев до перехода в “Патриоты – За Жизнь!” был руководителем харьковского филиала “Нацкорпуса” и организатор “Східного корпуса” в Харькове!
Похоже что просто напились и с дуру постреляли друг друга....Нацполиция Украины опровергла слова депутата Верховной рады Ильи Кива, что при обстреле автобуса движения «Оппозиционная платформа — За жизнь» на трассе Киев — Харьков был убит один человек и двое похищены.
««Погибших и заложников нет, двое раненых — один в руку, второй — в ногу», — сообщили в полиции. По предварительным данным ранения они получили из травматического оружия. Сейчас они в больнице.©.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks