Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1 з 7 1234567 ОстанняОстання
Всього знайдено 133, показано з 1 по 20.

Тема: Про введення міжнародних миротворців ООН на територію України

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    15 822

Типово Про введення міжнародних миротворців ООН на територію України

Сергей Лещенко в своем блоге на сайте УП
    У понеділок я написав пост у Фейсбуці про те, що одних розмов з боку США недостатньо – і навіть запровадження санкцій вже замало. "Америка як постійний член Ради безпеки ООН має скликати позачергове засідання з порядком денним про введення міжнародних миротворців ООН на територію України", – запропонував я.

Це був один з мільйона постів, який вчора з'явився у Фейсбуці щодо України та один з кількох десятків, які видав я. Але яким було моє здивування, коли у вівторок Партія регіонів віднайшла його в інформаційному галасі дня та прореагувала.

За встановленою практикою, у Партії регіонів заяви готує ідеологічний відділ, після чого їх поширюють від імені різних кнопкодавів – часом ви можете вперше почути про цього депутата.

Мені випала честь бути прокоментованим депутатом на прізвище Горохов. Знаєте про такого? Я – теж ні. Нардеп зажадав від СБУ дати оцінку моїм висловлюванням на предмет статті 111 Кримінального кодексу України "Державна зрада".

..

Інше питання, що Росія на Радбезі ООН заблокує це питання. Але навіть якщо так станеться – це викриє позицію Росії як держави, що підтримує кровопролиття з метою політичної дестабілізації та подальшого розколу України. І це має бути її рішенням, за яке вона нестиме відповідальність перед світом.

А тепер найголовніше. Хвороблива реакція Партії регіонів показала їхню больову точку. Цією істерикою вони себе викрили. Очевидно, що Янукович не боїться погроз Джо Байдена та сміється зі вмовлять Ангели Меркель. За великим рахунком, Янукович не боїться навіть прямих санкцій Америки.

Давайте говорити відверто – яку небезпеку вони несуть для україського диктатора? Так, він не зможе літати до Нью-Йорка чи Вашингтона, а його рахунки в доларах будуть предметом розслідування. Але на Януковича насувається старість, коли потяг до подорожей зменшується, а їхніх грошей у готівці або в азійських схованках достатньо, щоб вистачило кільком поколінням Януковичів входити до п'ятірки "Форбс". Єдине, що його цікавить – це влада, яка дозволяє відтворювати цей запас грошей. Зімбабвійський деспот Роберт Мугабе вже декілька десятиліть під санкціями, але все одно якось викручується.

Чого справді боїться Януковича – це помінятися ролями, потрапити в 1960-70-ті... Він боїться приходу тюремного наглядача, який поставить його на місце. А поки він – пахан на зоні. Він зібрався правити вічно, а тут над ним може з'явитися ще одна сила, яку не розженеш водометами і тітушками. Коли в твоїй країні миротворці ООН, ти не можеш розстрілювати власний народ і безглуздо фальсифікувати вибори.

Чому ця тема така болюча для Януковича? Бо саме лише обговорення питання про скликання Ради безпеки ООН з порядком денним про введення миротворців ООН в Україну – це потужніший сигнал делегітимізації Януковича в очах силовиків, губернаторів, всієї вертикалі влади.

Влада Януковича над чиновниками базується на страху. Він створив для них ілюзію, що є непереможним диктатором, який розбудовує мережу концтаборів по країні для політичних опонентів, і кожен нелояльний, хто не готовий виконувати його наказ, має боятися потрапити туди. А тепер уявімо ситуацію, що ініційовано Раду безпеки ООН з питанням про введення "блакитних шоломів": кожен чиновник подумає – чи повинен я виконувати злочинний наказ, якщо завтра Янукович буде перебувати під мандатом міжнародних спостерігачів, фактично позбавлений монополії влади.

Така місія має працювати в Україні щонайменше до проведення президентських виборів та гарантувати їх хоча би мінімальну демократичність.

І головне – винесенням "питання Януковича" на Раду безпеки ООН він має відчути, що наступна зупинка для нього – це трибунал у Гаазі.
    отличная идея, не так ли?

Звідки Ви
    Ми - з Дніпра !
    Дописів
    16 808

Типово

Статья понравилась.

Дописів
    12 761

Типово

Да введем мы скоро своих миротворцев. Только подождем чутка пока майдаунов перебьют, шоб мы были типа непричем.

Дописів
    11 632

Типово

Украина напоминает Германию зимой-весной 1945-го. с востока давят русские, с запада англо-саксы . кто первый оккупирует, того и территория на десятилетия. руководство НАТО должно учитывать, что российским войскам легче отмобилизоваться с территории Белгородской области и Таманского полуострова, нежели им - с территории Польши и Словакии. если будет отработан именно такой сценарий, россияне возьмут Киев быстрее войск НАТО, граница цивилизаций отодвинется в район Винницы и Житомира (ИМХО за Галицию и Волынь Путин даже не станет воевать, непонятна судьба Закарпатских русинов).
    (про 109, 110, 111 статьи УКУ знаю, ни к чему не призываю - так, мысли вслух).
    Если Бога нет, а я в Него верю - я ничего не теряю. А если Бог есть, а я в Него не верю - я теряю все.

Милосердие года 2012 Аватар для Julyross
    Звідки Ви
    торсионное поле кактуса Янга
    Дописів
    25 721

Типово

А миротворцы обязательно должны быть американскими или российскими военными?

Сборной системы наблюдателей нет?
    Мир делают Мужчины. Я Женщина. Я делаю Мужчин.

Целевой сбор для военных на передовой

Дописів
    4 941

Типово

Цитата Допис від Julyross Переглянути допис

Есть.

Звідки Ви
    Dnepropetrovsk
    Дописів
    43 534

Типово

Цитата Допис від deny Переглянути допис
    ага, ещё одно свидетельство того, что украинцы сами не могут разрулить проблемы своего государства. Как всегда классическое: "заграница нам поможет"
    Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
    Об управленческом учете человечьим языком

Звідки Ви
    Dnepropetrovsk
    Дописів
    43 534

Типово

не думаю, что Россия кого-то пустит на Украину кроме собственных миротворцев.
    Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
    Об управленческом учете человечьим языком

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    31 472

Типово

Цитата Допис від RedFox Переглянути допис
    тут и к бабке не ходи.

Звідки Ви
    рядом с международным трибуналом
    Дописів
    14 884

Типово

Нечего панику раздувать-положение пока не такое, чтобы вводить войска, тем более иностранные.
    И трибунала ООН Янык не "заслужил".
    Беда России не в дорогах и не в дураках, а в дураках, указывающих дорогу

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    57 105

Типово

Согласен.
    Тогда кровопролитие на Грушевского сразу же прекратится.
    И останутся только мирные демонстранты на Майдане.
    Никто никуда на штурм ходить не будет, ни на какие администрации (президента ли, областные ли).
    А пойдут - то придется закидывать зажигательной смесью миротворцев ООН.
    фото и видеосъемка свадеб, выпускных, праздников

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    6 805

Типово

Про введення міжнародних миротворців ООН на територію України
    Пусть вводят, давно пора навести порядок в стране, раз уж аборигены не справляются.
    Международных это: русских, беларусов, казахов.

Милосердие года 2012 Аватар для Julyross
    Звідки Ви
    торсионное поле кактуса Янга
    Дописів
    25 721

Типово

Пока мнение у большинства думающих такое:

Мир делают Мужчины. Я Женщина. Я делаю Мужчин.

Целевой сбор для военных на передовой

Дописів
    11 791

Типово

очередной жоппозиционер пытается продать родину подороже.
    ничего нового. просто стоны неудачников.

Дописів
    9 473

Типово

Пока мнение у большинства думающих такое:

]
    провокатор и нацик,
    его в соседней теме уже "рассекретили"
    Добра и удачи!

Дописів
    9 473

Типово

Цитата Допис від RedFox Переглянути допис
    там вроде пара кораблей амеров в чероном море
    Добра и удачи!

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    31 472

Типово

Цитата Допис від megapadlo Переглянути допис
    очередной жоппозиционер пытается продать родину подороже.
    ничего нового. просто стоны неудачников.
    он уже продал.

Дописів
    10 628

Типово

Цитата Допис від Запорожский козак Переглянути допис
    Пусть вводят, давно пора навести порядок в стране, раз уж аборигены не справляются.
    Международных это: русских, беларусов, казахов.
    Ну, дьік, правільно Руссскіх бєлорусцев же і казахстанцев. А то всякіх поляков і тюрков оттуда панаєдєт.
    Кстаті, что там про армян? Хотя оні і так тут.

Звідки Ви
    из АДАМЫ
    Дописів
    1 105

Типово

Китайские, конечно же, были бы лучше.. ...

kvitka777
    Guest

Типово

Цитата Допис від Бригадный Переглянути допис
    Да введем мы скоро своих миротворцев. Только подождем чутка пока майдаунов перебьют, шоб мы были типа непричем.
    С Чивокуня долги выбивать, бо плохо отработал.

Сторінка 1 з 7 1234567 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті