Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Всього знайдено 5, показано з 1 по 5.

Тема: Фаер шоу на свадьбу

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    4

Типово Фаер шоу на свадьбу

Фаер шоу Ogon.com.ua или просто "О!" - самое четкое огненное шоу.
    Мы создаем зрелищное огненно-пиротехническое шоу на Вашем празднике, будь то свадьба, корпоратив или день рождения.

Нам искренне нравиться фаер шоу, поэтому мы сделали все, чтобы наши выступления были доступны для Вас.

Мы уверенны, что огненное шоу - беспроигрышный вариант для завершения свадьбы, потому что такое выступление всегда вызывает восторг у гостей и молодых, а пиротехнический финал тем более не может никого оставить равнодушным. Некоторые зрители утверждают, что это намного интереснее, чем обыкновенный фейерверк.

Особой изюминкой будет зажигание огненного сердца или больших огненных букв с инициалами молодых.

Чтобы заказать шоу или узнать подробную информацию - заходите на наш сайт или звоните (067)63-093-42

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    4

Типово Проведу весілля за символічну плату!

Вітаю, шановні наречені.
    Мене звуть Андрій Лютий.

Я починаю діяльність ведучого весіль (тамади).
    Досвід роботи у сфері розважальних заходів більше п'яти років, але весілля від початку до кінця проводити ще не доводилося.
    Саме тому я готовий провести два весілля за символічну плату та ваші відгуки.

Мені 28 років. Маю козацьку зовнішність, заходи проводжу в українському стилі, одягнений в козацький одяг. Розмовляю на українській або на російській мові (як зручніше гостям).

Якщо зацікавила моя пропозиція, тоді ми зустрінемось, поспілкуємось і Ви задасте мені будь-які питання. Ця зустріч ні до чого не зобов'язує. Вже після маєте змогу визначитися та зателефонуєте мені, якщо бажаєте бачити своїм ведучим.

Я індівідуально складаю сценарій весілля за Вашими побажаннями. Ми визначимося з кожним пунктом сценарія, щоб цей день пройшов саме так, як Ви його бачите.
    Я більше схиляюсь до сучасного, оригінального стилю проведення, та з радістю проведу і традиційні ритуали.
    При необхідности допоможу з організацією інших частин весілля (вибір ресторану, віїздна церемонія, шоу-програма, салют).

Умови співпраці.
    Я готовий з повною відповідальністю та підготовкою провести 2 весілля у строк до 30 червня.
    За це символічна ціна 500 грн. + ваші правдиві відгуки, фото та відеоматеріали.
    До моїх послуг не входить музичний супровід. Тому ви можете самостійно вийняти ді-джея з апаратурою, або я Вам когось пораджу.

Звертайтеся за телефоном (067)630-93-42,
    або пишіть у ВКонтактє http://vk.com/kozakshow

Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  казак2.jpg
Переглядів: 20
Розмір:  76,0 КБ
ID:	1427947Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  казак1.jpg
Переглядів: 16
Розмір:  74,3 КБ
ID:	1427939Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  казак6.jpg
Переглядів: 14
Розмір:  42,1 КБ
ID:	1427940

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    121

Типово

Андрій, вітаю у колі ведучих)) Знаєте, цікаво що нового ви запропнуєте??? Поки що нічим особисто мене не здивували...
    Организация и проведение мероприятий в Днепропетровске

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    95

Типово

Цитата Допис від fmdnepr Переглянути допис
    Андрій, вітаю у колі ведучих)) Знаєте, цікаво що нового ви запропнуєте??? Поки що нічим особисто мене не здивували...
    Ну действительно, у нас в городе на каждом шагу ведущие с такой колоритной внешностью, да еще которые соглашаются проводить мероприятие на украинском языке.
    Делаем только вкусные свадьбы!

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    4

Типово

Вітаю і Вас Максим!
    Вітаю, Олено! Дякую за підтримку!

Якщо говорити про щось цікаве, то можу запропонувати такі речі:

- Інтерактивний номер з гостями "Висвята козаків". Жінки зможуть перевірити свої нерви, а чоловіки випробувати мужність, коли я їм буду рубати огірки на різних частинах тіла. Звичайно це дійство театрально і жартівливо обставлене.

- Кулінарне шоу "Масляні млинці". Пригощаю гостей млинцями, підкидую їх та ловлю, демонструю елементи жонглювання зі сковорідками, яйцями, ножами.

- Показовий виступ козаків "Козацькі забави". Шоу, в якому козаки демонструють володіння різними видами зброї (шаблі, кнути, списи).

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті