Я чего-то не понимаю. Почему он в капитанских погонах?
![]()
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я чего-то не понимаю. Почему он в капитанских погонах?
![]()
I did it for lulz
LazyCat, дык, он как был капитаном запаса, так и остался.
Фидель Кастро по званию майор. Гитлер был ефрейтором. Я рядовой.
Бариг із влади геть!!!
Вся влада націонал-патріотам України!!!
LazyCat,А он не главнокомандующий.. Он просто--главнюк!!!А кто тогда главнокомандующий?
LazyCat, т.е если президентом допустим была бы не служившая женщина (и согласно Конституции ставшая бы главнокомандующей), её нужно было бы присвоить внеочередное звание Убер-генералиссимуса?
Главнокомандующий это функция, к званию не имеющая отношения.
А этот солдатик справа как-то недобро на него посматривает... И за нож держится... И вообще он мне кого-то напоминает![]()
Капитан от бухалтерииДопис від LazyCat
![]()
Слева тожеА вообще неплохая фотка вышла.
А моить нам узять да ломануться усем скопом у книгу рикордаф Гинеса, ась?
Для эфтого давайтя присвоим како-ньть новое звание Ющенку, Ну ёська джугашвили был гиниралисимус, иной та ышо кокой-то енерал. А мы давайтя придумаим сваму ышо более высокое звание. Сонцеликий не подходить потому как эфто ни воинскае звание.
Гиниралисимус-полковник , так эфто ни звучить.
Моить квадролисимус, ай там квинталисимос?
На погоны можна пудовые брильянтовыя звёзды почиплять.
И как есть усе будим у оной же книжыце Гинеса.
А?
Бариг із влади геть!!!
Свого часу, коли "лічно таварісчу Лєоніду Ільїчу" присвоїли чергове воїнське звання (якогось чергового маршала), я слухав по Бі-Бі-Сі інтерв'ю з якимось Романовим, якого спитали, а чому Ніколай ІІ "закінчив чинопроізводство" у полковничому званні. Відповідь виявилася дуже проста. Виявляється, що до полковника він дослужився, ще не будучи царем. А потім - вже не було нікого чином вище, хто міг би підписати наказ про присвоєння чергового звсння.
ПиСи. Левадо - генералісімус-полковник не найвище військове звання. У генералісимуса-капітано зірок таки більше.![]()
Москва = Третий Рейх! А четвертому - не бывать!
Hanor Narasson, А мені пригадується, що був якийсь головнокомандуючий військово морськими силами Російської імперії. Адмірал у віці чотирьох років.
Росія дивна країна, там навіть немовля керує флотом.
Бариг із влади геть!!!
а п`янь - країноюДопис від levada
.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks