Доброго!
А хтось знає, скільки трафіку займає зателефонувати через інтернет за кордон, і як це краще зробити? Вже вдячний)
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Доброго!
А хтось знає, скільки трафіку займає зателефонувати через інтернет за кордон, і як це краще зробити? Вже вдячний)
Skype, Internetcalls - по траффику не засекал, но длинный разговор (минут 30-40) съедал несколько гривен на тарифе Дом днем.
0671425060 - честная медицина по международным стандартам, гинекология, УЗИ и многое другое
скайп - прибл 4 метра за 20 минут .... шара.
У нас в офисе стоит www.sipnet.ru звонки в москву и питер бесплатные. А осталные тарифы ниже чем у скайпа. Трафика тоже жрет меньше.
Для него нужен MSN Messenger или там еще какието приблуды, но качество с софт телефонов не очень. У нас стоят хардварные VoIP Planet 157, вот с них качетсво просто суппер
Мягкая мебель, кровати, матрасы, корпусная мебель
(056) 767-31-32 | (066) 714-41-31 | www.divani.com.ua
Бррррррр..... А в Скайпі можна покласти гроші на рахунок, якщо немає власного рахунку в банку або картки, просто прийти в банк та перевести гроші? Я намагався навіть з картки перевести, так не виходить щось...
Napster, я пользуюсь InternetCalls, заплатил онлайн кредиткой.
0671425060 - честная медицина по международным стандартам, гинекология, УЗИ и многое другое
як??? Можна мені пояснити як для дурня, що мені треба зробити, щоб налаштувати все це без кредитки або рахунку? Я спробував InternetCalls, там теж саме, треба мати кредитну картку..
VoipDiscount
Звонки в Россию, и еще 6 стран мира, в т.ч. Америка, НАХАЛЯВУ!
остальные, тарифы ниже скайпа..
По трафику 8 кб/сек прием и 8 кб/сек передача..
Для трафика многовато, но это выставленн скоростной инет, незнаю что будет если поставить модем, может меньше.
Фишка в том что можно звонить в Россию, и другие страны (6 штук) на халяву, на городские номера.!!!![]()
pacxodka.net
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks