По жизни бросается в глаза коллективизм у всяких деклассированных элементов и практически полный индивидуализм у "нормальных". Почему так?
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
По жизни бросается в глаза коллективизм у всяких деклассированных элементов и практически полный индивидуализм у "нормальных". Почему так?
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
привет от вики)
Люди стадні тварини їм легше діяти отарою, йти за вожаком. А діяти індивідуально складніше, для цього потрібно бути розумово сильнішим і стійкішим.
ЗІ зараз інша тенденція, народ не хоче об'єднуватися, нещодавно виштовхували бухого чувака з автобуса так на заклик виштовхати відгукнувся лише я і мужик років 60. Певно всі більш розумні...![]()
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
Ця ж який збочений моск треба мати щоб так перекрутити поняття. Вже с захопленням у свідомість треба щось робити бо добром це не сінчиться..
Маргінал за визначенням далекий від колективізації, якщо він у колективі то це вже не маргінал.
І відповідно навпаки: життя нормальної людини вимагає наявності суспільства, колективу, нехай вона хоч тричі буде індивідуалом. А якщо людина цурається суспілбства то вона не може бути нормальною.
судить можно только по поступкам, а не по словам которыми каждый себя окутывает.
И не по ярлычкам которые навешивают на тебя другие. По ярлычкам только бараны судят. И пока вы ведете себя как бараны, на каждого крупнорогатого найдется человек который соберет все стадо и поведет его за собой. В светлое будущее или на бойню - не важно. (с)
я конечно не приезжий, но почему ты не дружный тоже не знаю.)
Настоящих буйных мало - вот и нету вожаков (с)
Страна дуреет, но идёт вперёд!
неумение создать систему говорит о низком потенциале... а куча гонора, говорит об преимуществе гордыни над разумом....
ЗЫ ТС это был ответ на Ваш вопрос, а Рола была в качестве аргумента, тех кого Вы назвали "нормальными", и которые на самом деле таковыми не являются, потому что в чистую проигрывают тем кого Вы назвали "маргиналами"...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks