Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Останется ли Буш у власти?

Голосували
12. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Ему объявят импичмент

2 16,67%
  • Уйдёт сам, не имея поддержки в сенате

0 0%
  • Останется у власти и будет плясать под дудку демократов

4 33,33%
  • Он застрелится

3 25,00%
  • Ваш вариант...

3 25,00%
Всього знайдено 11, показано з 1 по 11.

Тема: Буш в отставку! Вопрос времени?...

MIX
    Guest

Типово Буш в отставку! Вопрос времени?...

В США состоялись выборы.
    Практически во всех штатах победили демократы. Они потеснят действующую партию, в том числе и в сенате.
    Большинством с лёгкостью смогут объявить Бушу импичмент.
    Как Вы думаете - останится ли Буш у власти?

З.Ы. Я хотел бы, чтобы, не смотря на то, что с демократами сотрудничать во внешней политике будет сложнее, Буш, этот...вобщем нехороший и глупый человек, покинул белый дом

Дописів
    28 857

Типово

MIX, мой вариант , он прийдет сюда на форум и будет искать поддержку у патриотов

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

MIX,

.... знаете, мериканцы люди немного странные ... Они могут объявить импичмент президенту, который похлопал практикантку по попке ... А за внешнюю политику - вряд ли ... Я был в штатах во время перевыборов Буша на второй срок ... Общее мнение было - "Ну придурковато выглядит, зато наш парень в доску ..." ... таких не импичат ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Дописів
    24 545

Типово

Не зрозуміло, чому у зовнішній політиці з демократами нашим буде важче співпрацювати – вона в них майже однаково у обох партіях. Можливо, демократи не будуть такими тупими бульдозерами зі своїми “ізгоями” не не будуть так махати томагавком... але відносини Україна-США що при Клінтоні, що при Буше були практично однаковими. То ми змінювалися, американці практично ні.

Імпічмент в Америці – явище дуже рідке. Не вважаю себе спецом по внутрішній американській політиці, але я не бачу таких величезних протистоянь, щоб дійшло до імпічменту. Усе буде у рамках.

Буш буде проводити свою політику, сенат іншу, постійно критикуючи один одного. Для нас нічого особливо цікавого.

Щось такого варіанта не бачу...
    Будь-яка імперія – це зло.
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Звідки Ви
    Россия, г. Кропоткин
    Дописів
    7

Типово

Его грохнут.

Звідки Ви
    Из зоопарка.
    Дописів
    17 422

Типово

З.Ы. Я хотел бы, чтобы, не смотря на то, что с демократами сотрудничать во внешней политике будет сложнее, Буш,
    MIX, это вам так кажется, я и демократами сотрудничал, и с другими (не помню как они называются, а Вы не написали), так признаюсь, они там в Америке пока ничего не решают, ждут пока Вы выскажите свое мнение.

MIX
    Guest

Типово

L_Pt,
    Не зрозуміло, чому у зовнішній політиці з демократами нашим буде важче співпрацювати – вона в них майже однаково у обох партіях. Можливо, демократи не будуть такими тупими бульдозерами зі своїми “ізгоями” не не будуть так махати томагавком... але відносини Україна-США що при Клінтоні, що при Буше були практично однаковими. То ми змінювалися, американці практично ні.
    Американци изменились после войны в Ираке (я имею ввиду население).
    Вы не путайте ИХ демократию с нашей.
    У них на первом месте права человека и внутренняя политика.
    Внешняя их мало интересует.
    Буш буде проводити свою політику, сенат іншу
    У них президент без сената практически ничего не может. Они дают дабро изи ветируют законопроекти и международные отношения.

Йожик,
    ждут пока Вы выскажите свое мнение.
    Высказал: Буша на висилицу рядом с Хусейном, американскую демократию в топку!

не помню как они называются, а Вы не написали
    Либералы. но я могу и ошибаться.

Звідки Ви
    Dnepr
    Дописів
    82

Типово

MIX,и не либералы, а либерасты

Дописів
    5 444

Типово

paratrooper, це в вас почуття гумору таке чи ви якусь думку намагались виразити?

Дописів
    5 444

Типово

Щодо опитування - свій варіант: Буш піде у відставку у 2008-му році, коли закінчиться термін його президентсьтва.

MIX
    Guest

Типово

Слaвкo,
    Щодо опитування - свій варіант: Буш піде у відставку у 2008-му році, коли закінчиться термін його президентсьтва.
    Это и есть 3-й вариант

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті